Skip to main content

Cerita Keyword Bosan

Salam my readers :)
Dalam kebengangan petang-petang ni, terhibur saya bila tengok statistik tadi. Keyword yang agak lucah dan kelakar. Rasanya tak pernah saya post entri berkaitan cara melayan lelaki stim. Ishhh, blog saya suci murni kot. Padan muka sebelum ni gelakkan blog Abu dan Abg Stalker sebab banyak kali blog mereka masuk keyword lucah haha. Sebelum ni pernah post entri Bagaimana cara awak melayan lelaki lembut?,itu saja. Cara melayan lelaki yang stim tiada okey. titik.

Lagi tak boleh tahan, keyword Cinta Buka Buku. Apa tu? Lagu Cinta Mukabuku adalah rasanya, kan? Tapi tak pernah langsung sebut lagu tu dalam blog ni sebab tak minat. Ohhh mungkin orang tu nak cari pasal tips cinta melalui cara buka buku haha. Its okey, untuk tidak menghampakan kalian, saya bagi link entri berkaitan Buku dan Tips Cinta, saya kan Doktor Cinta Cap Taugeh. Sengal.

Keyword Goole Kak Limah? Aduhhh keyword ni lagi pelik. Goole ke Google? Apa tu? Setakat ni pernah post entri berkaitan sambungan filem Hantu Kak Limah Balik Rumah saja. Okey, sorry entri mengarut. Maaf kalau tak suka baca entri berdasarkan keyword hehe. Okey, sayonara, yipppiii esok #WW (^__^)

Comments

faridah nazurah said…
haha kira okey la keyword tu.. yang saya punya lagi la nak bagi pelempang je..
EyqaLuvender said…
cara melayan lelaki stim???
haha...giler ah.
Syuxer said…
hahah kelakarla keyword2 yang sesat neh hehe..macam2 perangai..
Bella Bell said…
mai tengok saya punya keyword.. lagi lucah... tapi blog saya bukan macam tu.. wuuuu.. sedihnye :(
Yatie Awang said…
heheh...suka2 hati je nak ubah
Hanie_Dew said…
hahahaha..lawak lawak tegolek dari kusi aku gelak... alahai mi amor.
Kathy Tuah said…
kmk pun kdg2 ada juak cdak tersesat carik benda nak pelik2..huhu
My Name is Mar said…
Lama giler tak blogwalking..
Tapi rasanya macam rindu bebenor dengan cik Syaza..
Hahaha:D
Blog ni jadi pilihan pertama blogwalking setelah sekian lama tidak blogwalking..
HUhuhu....

BTW, selenge betul orang yang cari keyword HAWAU tuh..
Cara melayan lelaki stim?
Moh sini saya ajo..
Hahaha:D
iPai said…
ni dasat sgt blog syaza ni .. hehehe

apa kabar syaza ? sihat ? heee
Abg Stalker said…
hahahahahah..goole kak limah?hahahaha

lawak gila la.layan lelaki stim gn taugeh kot. :P
aimie amalina said…
heehehehe
x borink la
comei jek
hahhaha
pelik2 je keyword kan,..,
Ezad Skytech said…
haha...kadang2 kelakar bila tengok keyword pelik2 yang masuk ke blog kita tu kan...hee~
AmirFX said…
Ada hantu carik keyword ya nak?! haha...
ABU said…
hahahahahahah terbaik la..cara melayan lelaki stim.. tu ka gelakkan aku.. yaiii!! :P

aku pulak search cara bagi perempuan stim hahahaha bengong..
http://www.ashgive.com/2011/10/cara-perempuan-masak-stim.html
Bro ahmad said…
hahaa suterakasihyann..keyword lagi panas ni XD cinta muka buku entri bro ada buat..tempias kot
Bui Junaidi said…
hahaha..semua lawak terutama goole kak limah..pelik2 jak..

aok,esok entry WW owh..iboh lupak singgah nangga pa yg kmk idam esok k..*_*
anamizu said…
hahaha hadoila..
mcm2 kan keluar kat
keyword search..
mmg sakit perut je
bace kdg2 tu :P




luv,
cik ana
aReLaN said…
hahahah..sye pnye mostly skema je.xpon panjang meleret2 keyword nye.
ciK LyndaWawa said…
e eh//dah pepel love yan dah ya..hahahahha.....jeles kmk...
H.J said…
cinta buku teks...haha..ada gak orang cari
Amni said…
he.. kmk perasan blog kitak dah meriah balit...=p
anismelon said…
gile org yg mencari toh..msti la pompan yg cari toh kan..memalukan aje..aishhh
Ini Kisah Tia said…
hahaa .. memang macam2 keyword boleh jumpa :)
J.Syazwana said…
kalau tengah tension memang seronok tengok keyword. mesti gelak. hahaha
ILA HonEyBuNNy said…
hehe..macam2 keyword ada....

pelik2 la org search kan....haha
tertinggal "g kalik utk goole tu
eVa said…
mok mek cek eyhhh.. netauk ada kenak juak hahahhaha..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …