Skip to main content

BUDAK SECOMEL BARBIE DOLL

Salam my readers :)
Selamat berhujung minggu awak. Rehatkan minda dan bersantai-santai. Saya nak kongsikan gambar budak paling comel hehe. Suka tengok budak-budak comel. Rasa tenang hati tengok muka comel dorang tu. Awak comel tak?

sumber gambar: Fanpage FB Mia Sara Nasuha
Mia Sara Nasuha. Selebriti kanak-kanak paling comel di Malaysia. Dahlah comel, cerdik pula tu. Minggu lepas tengok adik Mia comel kena interview dalam Melodi, rupanya adik Mia tak suka kena interview, dia macam takut tau. Kesian adik Mia. Saya perasan, adik Mia dah mula membesar dan tinggi hehe.

sumber gambar: Facebook
Budak comel macam Barbie Doll. Comel kan budak ni? Seriously, budak ni comel macam patung Barbie !! Geram tengok mata biru dan mulut dia mungil. Yawwww cute sangat. Rambut tu ikal-ikal memang macam Barbie Doll. Anak siapalah ni? Can you tell me, whats your name baby??? hehe.

Comments

Ezad Skytech said…
alala..comelnya Mia Sara..senyum kat sape tu...? heee~
Reena said…
Kalau dia boleh jawab through gambo tu, kompom pengsan. Hehe
si ngokngek said…
saya comel..awww..awww(BAJET)..hahaha\
comelnya..woish lama kowt tak tgk barbie..
iMBobo said…
eh budak ni mcm pakai makeup lah hehe
suka tengok mia sara.
mesti nanti besar jadi kacak macam saya kan
fieda said…
gambar no 2 tu sebijik mcm patung...adik mia mmg paling comeyy laa..
Opieneon said…
budak kat bawah tu sebijik macam anak patung
Puan Kutu said…
berangan juga nak baby gurl comel sgt macam nie.hehe...
ciK LyndaWawa said…
mia nang comel..syaza comel juak..huhuhu
lilo80 said…
cumel la Mia.. =)
Shuhaida Subri said…
Mia sara memang comel & cerdik.
Ramai mak bapak pakat idam nak dapat anak yang pandai cakap cam dia tu..
hehehe..
~AmyLiana86~ said…
mmg comel budak kecik tu..giler sebijik cam barbie..mia sara mmg lawa kan..dah r cerdik..bestnyer kalau de anak cmtu...heheheh
Elih Japahar said…
Mia sara memang slalunya tersipu-sipu malu bila kena interview..tak suka kot..

Erkk..budak sorang lagi ni serupa barbie doll tul lah..anak sape awk jumpa ni?
merahitujambu said…
comelnyaaaa.....geram pulak
ingatkan barbie, rupanya baby betul eh?
lahh, comelnyaa!mcm barbie lah..
salwaismail said…
ha'a. comel!

jom tukar banner nak?
Bro ahmad said…
taugeh lagi cute dan comel<--- sila abai ayat bodek tersebut hahahaa
bah sya rase nnti kamu akan dpt ank comel sbb sllu imejin ank comel sak! <----ini teori..
Hanie_Dew said…
bestnya kalau anak aku comel cenggini. habis aku hias dia hari hari
monsufy said…
wadu lau aku ada anak cam mia n bdak barbie girl ni..aduhh habis perhiasan kat mall 2 aku bli tau....

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …