Skip to main content

Blog-blog yang AWESOME

Salam my readers :)
Masih ingat lagi dengan pencarian blog untuk saya letak dalam bloglist baru dalam entri Mencari 50 blog baru? Maaflah lambat saya update kan? Hari tu blog ini ada masalah yang tidak dapat dielakkan huhu. Tak mau ingat lagi dah hehe. Sebenarnya saya dah masukkan pun dalam bloglist, tapi tiba-tiba my blog macam kena serang alien. Terpaksalah saya remove bloglist tu. Saya dah cek semula blog-blog yang ada tinggalkan link di entri tersebut dan saya pun tak pasti memenuhi syarat ke tak, tapi saya tak kisahlah, janji ada bagitau nak join, saya terima saja. Thanks a lot my dear sebab sudi menempekkan banner tak seberapa nak comel tu.
Saya cakap nak 50 blog kan aritu? Maaflah, saya terpaksa tutup sebelum mencapai 50 blog. Lagipun, macam suam-suam kuku je, maklumlah blog saya tak femes macam blog kamu, 'kesesakan lalu lintas' pun tak setinggi kamu hehe. Okey, antara blog-blog yang awesome, silalah terjah (^__^)

*KATA HATI: Tengah menyusun atur bloglist dan exchange links sambil tengok bajet 2012, nak tengok ada transformer ke tak, kot2 ada bumble bee..okey mengarut! (^__^)

Comments

oh blogku teda femes bah!

btw danke arr yan!
pukul 4 pm baru bajet tu ade yan!
okeh slmt menonton...
sarah mohamad said…
blog saya takde sbb hari tu lama tak online. sedihhhhhhhhhhhh :(
[sutera kasih] said…
@sarah mohamad:
ala ciannn..xpa..awk mmg msk dlm list asal dh la dear, cuma skrg ni sy tgh susun2 :)
Jue said…
wah my dear..dah mcm ada semngat blogging balit tok
rindu aku sik??haha
[sutera kasih] said…
@Jue:
gilaaa sik rindu !
mala ku nanyak hanie apa kaba ktk ehh jue huhu

tp sik sesemangat dolok !~
Freaky said…
wah blog saya tiada. hehe tahniah kepada mereka semua :)
anismelon said…
nanti free free anis terjah erk..blog kite tak pemes..weeee..
NISA NASI said…
wah,blog kmk 1st in list.yeah.haha..klk kmk ngkah ktk dlm bloglist kmk..tenkiu2
anamizu said…
wahhh ramainye bloggers ohsem!
yg cik ana kenal blog uruchimaru je..hehe..nak terjah smue la! ;)




luv,
cik ana :)
Hanie_Dew said…
aku baca report report penting bajet je esok.
Myra Jay said…
Tak dapek nonton bajet sebab kijo ;)
aimie amalina said…
akkkkkkk!
saye2!
hhahahahaha =p
AmirFX said…
Bajet biasa2 jak tahun tok.. hoho..
Eera Shera said…
thx Sk..

jom la terjah blog x pemes sy

hehe :)
teha said…
syok nyee jadik femes.. hahhaah !
kotak bulat said…
nak terjah mereka la..

eh, sapa kata blog ni tak femes????
SoLy SoLicious said…
tahniah pd mereka :)
ILA HonEyBuNNy said…
nanti ada msa ila nakterjah la blog diorg...hehe

ila xtgk pun bajek...sedangkan nak juga menyibukkn diri..hehe
NA said…
Yan, ada saya terbaca satu blog, memang takleh letak senarai blog banyak-banyak sebab takut blog yang kita letak ada virus akan mudah masuk ke blog kita. Apapun kena semak selalu blog yang kita letak tu selamat ke tak.

Apapun terima kasih buat penyertaan dan letak link Kak Wina.

-wina1979-
NA said…
Apapun terima kasih

-wina1979-
Cik Kasut said…
ada jugak blog Cik Kasut ang tak seberapa tu :)
budak penjara said…
mentang2 la aku ni banduan..haha
eVa said…
cute da jak banner ya lok..
weee.. mok ngga blog2 cdak tok...
Bro ahmad said…
blog bro tak ada?? majuk ahhh huuuuu
ABU said…
untungla diorng :(
shandye. said…
waaa....

pomosi fwee dari tuan tanah nehhh!!!

semoga whomever yg dah disiarkan link blog diorang ni mendapat trafik berjuta-juta lemon dan begitulah sebaliknya...

gheeetuh!
Syoknye Layan said…
http://syoknye-layanonline.blogspot.com/ visit radio ,Tv and movie online syoknye
Opieneon said…
terima kasih, yan, hehe
Ini Kisah Tia said…
hehe . ala , kakak ni merendahkan diri sangat :)
Opieneon said…
boleh panggil sy opie, :)
eheheh my blog tak berapa nak best. heheh nak kena kasi best punya huhuh
eheheh my blog tak berapa nak best. heheh nak kena kasi best punya huhuh

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …