Skip to main content

Awak VOTE umie, awak OHHSEMMMM !!!!


Salam my readers :)
Entri pendek saja ni, saya nak mengajak awak semua kelihatan ohhhsemmmmmmmm dengan VOTE komik Umie Artoqimie , boleh? Siapa tak kenal umie yang terkenal dengan tagline "say what? say what? say..OHSEMMM". Rupanya dalam diam, dah lama saya kenal si umie ni since dia bergabung dengan Aiz Batu Campur. Cuma baru tersedar haha. Okey, jom ramai-ramai support umie!!

2. Klik LIKE page dan tekan tab GALLERY
3. Klik butang LIKE THIS.

Good Luck Umie Artoqimie..Komik Takaful Benefits: mengandung everyday pun boleh memang ohhhsemmm!! :)

Comments

SoLy SoLicious said…
ok..like like like. :)
Bro ahmad said…
kelakar la kartun tu hahaa ohsemmmmm
miratun madihah said…
wa dah like pun. kikiki
AmirFX said…
Kiyut jak komik sidak duak ya...
i wanna vote, but i don't find the tab gallery. where is it been actually??

indeed, sis umie is so OHSEMMMMM! :)
Hanie_Dew said…
saya ohhhsemmm!! sebab saya dah vote! .anda bila lagi?? *iklan*
[sutera kasih] said…
@Rtp Farra Arisha:
ramai x jmpa tab tu kan.camni, arisha klik link tu, then tunggu loading jap, ada tu bhgian atas yg selari dgn tab home, submit..ada tu gallery..klik la komik umie :)
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
ada2 jak idea ohhsemmm umie ya ohh hehe
faridah nazurah said…
jap lagi nak pergi vote banyak2..haha pernah tak tengok vlog umie.. kelakar tau..
lukis kartun kacak untuk saya satu
Jue said…
Sy x ohsemm sbb lom vote gik hahahaha sbb application ya required mok access email d fb hahaha

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …