Skip to main content

#WW 31: Leaving on A Jet Plane


*KATA HATI: Walaupun hari ini hari khamis, tak kira, nak #WW jugak!!

Hari terakhir promosi.
Photobucket

Comments

Bro ahmad said…
yang ini bukan WW tapi WT hahaa..rindu kt suterakasihyann..blog ni kenapa rupa dia pelik ehh termasuk WW jugak ke? huhuuuu dah siap edit template ke..p
degil!nk ww jgk..haha.ok,promosi last day. :)
[sutera kasih] said…
@Bro ahmad:
tau xpa..baru je nk bermanja2 dgn blog..buat hal lagi nampaknya..hmmm
cuba bro view entry lain, cacat jg ke?
[sutera kasih] said…
@Iz.Eusof (Abg Stalker):
biasala..semua nak duit raya kalau hjg bulan..menyampah
ciK LyndaWawa said…
kali kitak guna kalendar amerika kali...lambat waktu sia..hehehe
sarah mohamad said…
nak g mana tu yann ? hehehe
AmirFX said…
Leaving on a jet plane? Nak g cney ktk? Kuching?
eVa said…
haha! mggu tok mek xda post WW.. terlepas ari.. pa ri rabu nang bz gila babun.. hehehe
Lea Isnawi said…
hari ni khamis yann
silap tgk kalendar lettew

hihih
[sutera kasih] said…
@Lea Isnawi:
frust sbb semalam x bukak blog hehe
[sutera kasih] said…
@eVa:
hehe..kmk sik kira, sik kira hari, post juakk haha
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
coming soon..yahuuuuuuuuu
Jue said…
Weh g cney?ish!!
Aku ada molah entry mbak lagu leaving on the jet plane
Paris Lipton said…
adoyai, pasni ke luar daerah lg. arini sy konvo!! nk mungeeeeee
hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …