Skip to main content

#WW 30: Replika Sipadan

Comments

AmirFX said…
Ktk dalam Aquaria ka?
Bro ahmad said…
fuhh ada replika sipadan ehh..hebat
aimie amalina said…
sipadan?
pulau sipadan?
heeeeeee




p/s: akak!soweeeeeeee..hehee..mimi dah bg taw kat belog ritu..ingt akak dh bce..heeeeee
ABU said…
i was there.. laut awesome gila.. nak pegi lagi one day..
ai..macam kenal lah baju tu tau....heheh
eee kenapa tapuk2 follower tu.....eee banyak juga follower mu ye....minta sikit boleh..... heheh
sue perbs.. said…
wah.. canteknye.. nk pegi jugak
Yumida said…
besarnya replika exotic tok..hihi...hood ya mek tauk U ne..hihi..hood kmk pn sm kaler cm ktk juak..sejibik!
ciK LyndaWawa said…
kat sini amik gambar tok oo....xpaham kmk..huhuhu....pos gambar konvonya..hehehe.....mentang2 i ngah excited mo konvo juak..
eVa said…
aie cne tokkk??? mcm besttt
Hanie_Dew said…
ada ka. di mana tu. best nya. ish tiap gambarmu nda nampak muka. malu betul bah sutera penuh kasih ni.

**best kan kalau di sabah ada aurora. tapi aurora muncul di kutub utara. heee.
muhamad hanif said…
akuaria ? bju ?

blurr nii.
J.Syazwana said…
tak sabar mau konvo jugak !!
heeee

kene tengok gambar ni banyak kali. pening :P

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …