Skip to main content

#WW 29: Big Fish

Comments

Bro ahmad said…
masak kari sedap ni..hihii manja pulak tu
Jue said…
aih d KL tok ka? nang besa. besa kdak aku jak!hahaha

aok bena kata ko ya dear, update cpat gik dr BW.kdg2 line slow..ya molah anggol nyawa tek =)
wah,,,,,,macam mesra je ikan tuh,,hee,,btw,,salam kenal sis
Hanie_Dew said…
uuuhhh..takot aku tinguk tu ikan. kenpa pix mu di crop. malu ka.

kasi la tinguk pix konvo..pls pls pls pls..
Salwa said…
tu ikan yg sgt besar!
ciK LyndaWawa said…
carik 'anak ikan' ju..hehehe..ada nak hansem x??
azurin ramli said…
mak aii.besau nya ikan.goreng pong sodap nie.hehe

btw,thanks tau letak kat bloglist ^^
Kancil 8349 said…
ikan apa nie....besar...tapi besar lagi ikan kat zoo negara...entah masih hidup ke lagi ikan tu...last kali tengok tahun 2002
AmirFX said…
Polah masak pedas tok...
Jue said…
Oh g open house eh. Wokeh. Mkn on behalf aku ah. Kelak2 jak cek email mun camya. No rush dear =)
cik dila said…
gmbr 1st mcm tak nmpk besar sgt..
gmbr 2nd tetibe eh besar pulak..hehe..
Yatie Awang said…
betullah...manjanya...
Cat Is Na! said…
besaunyer ikan tu..hohoho
iPai said…
eeh napa tak tunjuk muka syaza .. nampak kat cermin sikit je
Umie Artoqiemie said…
besa li ikan.. ne gambar kitak??
Yumida said…
ikan tok kedak mimiew juak..manjak..suka nk mtk pelok..
Ezad Skytech said…
bape kilo la kalau timbang ni..hee~
aimie amalina said…
besaaaaaaaaaaaaaq nyeeee
heeeeee
sue perbs.. said…
huisyh besarnye... lgi besar dri manusia ni
eVa said…
besar da jak ikan eyhhh.. mun kmk gelik g cya.. takut pecah eeeee
muhamad hanif said…
perghh.
kalau masak 3 rasa pun aku taknakmkn.

hahahahaha

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …