Skip to main content

#WW 28: Coming soon


Comments

Anum said…
wah nak konvo nie
ciK LyndaWawa said…
sapa pun kaki ya?bulat ka?huhuhu
Yumida said…
apakah? mek guess: graduation day!!!
Hanie_Dew said…
wah...jangan lupa shoot gamabr banyak banyak ahh...kami mo tinguk jugak. =)
Bro ahmad said…
menunjuk kasuk huhh tak cantik whahaa
merahitujambu said…
nk konvo eh???ke red carpet??=p
Adylia Qarissa said…
bakal penjana negara....tahniah!
Jue said…
pewit! convo juak tek kah! more pix pls!hihihi

dear, kelak check ur email ah ^^
ciK LyndaWawa said…
kmk tauk nak ne satu kaki kitak..hehehe
SoLy SoLicious said…
pergh,,. tahniah la..bakal graduasi ha
iPai said…
wah2 .. syaza konvo !!
*rainyscream* said…
konvo!!! samala..konvo thn ni jgk..hee
sha my heart said…
aduh, mana nak cari kasut hitam ni? waduh..

<-- tak suka pakai kasut, suka pakai sandal dan selipar.
sue perbs.. said…
wah.. suda konvo.. tahniah2
eVa said…
wewittt kaki comell.. hehe
Myra Jay said…
Wahhh dah nak konvo..
Tahniah :-)
J.Syazwana said…
gambar ni ohsemmm !
:D

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …