Skip to main content

#WW 27: Hero Purple Love

sumber gambar: Google via Cartoonized.net
Klik Gambar

Comments

Freaky said…
hensem gambar tp macam bajet pulak watak ni. ahahaha
My Name is Mar said…
Nak cartoonized diri sendiri tapi kena bayau lak-_-"
Bro ahmad said…
fuyooo hensem macam bro kahkahhh
iPai said…
wah smart ye ..

(banyak ye syaza post ari ni kan ? heheh)
Yumida said…
wordless wednesday next week: HERO SUTERA KASIH

fuiyooo...
Yumida said…
Wordless Wednesday next week: HERO SUTERA KASIH

fuiyooooo...
Acik said…
eh, mana purple nye? :)
pasal kontes seo tu, ntah nape acik masuk x taw ler. bukan reti seo pun! :(
anismelon said…
ensem ensem...weeee..
Fadzmie Mohamad said…
Uiseh. Hensemboi oh ni gambar. Haha.
aimie amalina said…
weeewwiiiittttt
cam pnh tgk jak
kikiki
eiii ni bf kiter lah.haha
Ini Kisah Tia said…
apsal takdak muka pasha ni . heheh :)
AmirFX said…
Yerdeh... Pasha lok...
Yatie Awang said…
hensemlah jugak tapi suami kakak l hensem hahahaha....gurau jeeee
Myra Jay said…
Wahhhh santek santek :)

ehh silap

ensem ensem :)
wahida said…
hensem mcm laki aku...haha..
Jue said…
pminat pasha kah tok?hihihi
nang ensem tp tp tp nya dah nikah hihihihi
Hanie_Dew said…
uuuu~~~..hensem. ada no tepon tak.
>.<
ciK LyndaWawa said…
hahaha..xda ideala ya nak ngenak kmk balit!huhuhu
iMBobo said…
pasha ni smart orgnye huhu..minat eh? hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …