Skip to main content

#WW 26: Kubur & Doa Anak Soleh

sumber: My uncle's facebook

Comments

aimie amalina said…
hayoooooo
sapa ni kak?
mang speechless mie tgk ni
Hanie_Dew said…
comel nya adik tu.

doa anak anak yang soleh dan solehah cepat dimakbulkan Tuhan. insyallah. lagi lagi anak lelaki.
My Name is Mar said…
Takut tengok kubur..
Masih belum bersedia untuk MATI..
syiela said…
kubur sapa ni.. AL-fatihah

Doa anak soleh bekal kita di sana
Hanie_Dew said…
oh ho...harus la sebut nama kamu. kamu kan comel.hihihi.

dah keje memang ramai kawan. blaja rajin rajin nanti dapat tempat keje yang ramai kwan. kan.
H.J said…
tengok kuubur ingat kan mati
naim said…
Mengingati mati satu perkara mengingati Allah.

Ingatlah mati akan datang pada kita bila2 masa.
Yumida said…
sentiasa mendoakan parents kita n sedekahkn al-fatihah pd yg sdh tiada...semoga amalan kita diterima Allah s.w.t
anamizu said…
keinsafan terdetik :)
Hanie_Dew said…
rajin rajin ke career fare dear.
Awan Biru said…
Tiada apa yang diharap setelah putusnya nyawa dengan jasad melainkan kiriman pahala daripada anak-anak yang soleh yang selalu mendoakan.
Bro ahmad said…
kesian budak tuhh,, anak yatim ehh
ciK LyndaWawa said…
bekalan untuk si mati adalah doa anak2 yang soleh...=]
anismelon said…
nak mcm muke mia dah dak kecik nie..weee..cantik gambar..
ILA HonEyBuNNy said…
doa anak2 yang soleh dan solehah itu penting....;-)
cik dila said…
budak2 masih suci lagi..
harus di didik sedari awal..
iPai said…
gambar masa raya tuh kan ? hee, gambar budak perempuan tuh masih comel loh .. hehehe


P/S: Saya tak pasti laa syaza .. kat blog saya ok je .. cuba syaza try
Myra Jay said…
Amiiinn

Tiada apa yang diinginkan hanyalah doa dari anak yang soleh..
Jue said…
kiut aih cdaknya..
sapa dilawat cdaknya geng?

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …