Skip to main content

#WW 25: Beza warna pada pandangan Boy & Girl

sumber: DamnLOL.com

Comments

cik sakdi said…
sebenarnya kite pon xtau warna2 tu,kenal warna maroon je. haha
aimie amalina said…
tapiiiiii
saya sukeeeee biruuuuuuuu =]
H.J said…
perempuan comlicated tu..bnyak betul kaler yang dia nampak..aha
Bro ahmad said…
LELAKI TAKDE?????? WHAT
H.J said…
kat mana..?kat kelantan la tu sutera kasih..ehe
man said…
general & specific...
Anum said…
perempuan lebih details daripada lelaki
Freaky said…
haha tp perempuan pun rasanya banyak yang tak tahu gak kan ?
My Name is Mar said…
Betul kata H.J...
Perempuan complicated..
Media Cyber said…
adakah ini maksud gambar tersebut? :)

"perempuan lebih details daripada lelaki"
iMBobo said…
girl lebih mahir bab warna ni, lelaki tahu warna asas je hehe
Yumida said…
bena kata ktk SK, duhal dlm 1 warna ya ada byk kategori n nama tersendiri...yg biasa kita tahu cuma warna umum jak...but i love pink!

pompuan lbh ska mengenali sstu scra mendalam...juz like that pic...nang bena ya..
lelaki suka simple.... wat apa nak pening2 kepala... serabut ja...
Hanie_Dew said…
aku pun selalu konpius kaler.

kalau kaler yang pelik pelik tu aku tak tau nama dia.contohnya baju raya aku tahun ni. aku pun tak tau tu kaler ape.
Ezad Skytech said…
senang je..cuma perlu tahu beberapa warna je...hee~
iPai said…
hahah .. comel .. n betul okeh .. !!
ciK LyndaWawa said…
pa maksud gambar tok???terangkan lok...
anismelon said…
pink pink pink..ritoh b4 raye dok gaduh ngn bos sebab dye tunjuk baju raye dye..anis tngk cm pink..yg bos mati matian ckp peach..sape yg rabun warna tak tau..weee
ILA HonEyBuNNy said…
banyak warna kan....hehe

macam2 ada....
kire mcm pandangan berbeza kan???
Ini Kisah Tia said…
waaa , Tia tak paham . heheh ..
Myra Jay said…
Myra suka pepel & pink, en suami kaler biru :)
Jue said…
urm urm
aku kurang faham kjap hihihi..tp lps ku nanga bkali2..ku rs lelaki cam ssh mok pilih kaler..empuan trus dpt detect
coba jak tok hahaha

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …