Skip to main content

#WW 24: Kuasa Make Up Mampu Menipu

sumber: AkubloggerTegar via DamnLOL.com

Just for fun!! :)

Comments

H.J said…
memang kaw kaw la menipunya..ketara sangat..hhoho
fiq. said…
cun gila belah kiri,huhu
Bro ahmad said…
bro rasa pelakon korea semua menipu kot hahahaa..sepet lol
ciK LyndaWawa said…
bena ya!agree.hhehehe

kitak di tag!lalalala
http://lyndawawa.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html
iPai said…
hahah .. make up bleh besarkan mata ekh .. eheheh
~♥ iella ♥~ said…
cmna dia make up tue..rumit gak rasanya..


http://fadthnwan.blogspot.com/
Miahahaha, habislah, sebelum kawen sayang sebab bini cantik, lepas kawen terkejut beruk nampak muka real isteri.

Memang make-up mampu tutup kelemahan diri, plus tambah beauty and confidence diri. Bagus juga bah ni. Hihihihi. :)

btw, Zura dah masukkan link blog sutera dalam daily blogwalking list Zura, hihihi, thanks ya sudi join. :)
Umie Artoqiemie said…
cam sik cayak jak.. untung eh orang pandey mekap..
Yatie Awang said…
macam chat kat tenet jugak, ada yang tertipukan hahaha
anismelon said…
hebat btol kuasa mekap..kalo lah mekap leh sorok kan lemak lemak dibandan...weee..kan best..:p
Amni said…
nang mena... tapi urang nak make up ya perlu terer juak la.. hehehe.. mun kamek di surohj, nang alu sikda apa berubah... hahhaha
c@PtA!n a!Dz@M said…
haha . lawak - lawak . seriously terus jadi lain matenye .
YOUsoF said…
Kuasa make up mampu menipu,
kuasa photoshop juga begitu..




;D
Yumida said…
real ka ya SK? kenak kornea mata asalnya kecik? makei lens ka?
Edy Fee said…
sangat jelas..penipuannya.hehe bgus la menyamar ni.ehehe
aimie amalina said…
aiyaaaaaakk
ni sebab make up ke kak?
hehehee
ABU said…
tau tak pe..hik hik..
Fyza Lovato said…
pergh. lain benor. haha
ala kalau xmake up pon korean mmg wat plastic surgery xheran la comel je
Myra Jay said…
Aiyakkk!!! tapi comell :)
mama@eCha said…
yes..menipu drk sendiri juak sak asa kacak even sik berapa kacak nak ooooOOOo hehehhe nang pande makeup ya menipu!
biar betik?! dhsyat giler nie..

Followed ..keep in touch!
iMBobo said…
jauh betul bezanya, nak makeup jugak lah haha..
My Name is Mar said…
Jap.. Nape mata dia sebelah lain, sebelah lain.. Macam edit je-_-"
Ary said…
jurumakeup tu memang amazing...
Ezad Skytech said…
agak tertipu di situ dengan make up..
sha my heart said…
lama merenung gambar ni.

cantik mekap. macam tak percaya pula.

tapi kalau utk majlis biasa tak kan nak pakai mekap mcm ni.
Ini Kisah Tia said…
banyak macam tu dari luar negara . harap2 Malaysia taklah sampai mcam tu sekali penipuannye ye dak ..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …