Skip to main content

#WW 23: Danbo Kotak Amazon

sumber gambar: Facebook orang hehe

Cara jimat buat Danbo http://ipai-ans.blogspot.com/2011/07/cara-cara-nak-dapatkan-danbo-degan.html

Comments

aimie amalina said…
damboooooooooooooooooooooo!
comei..hiihihi
Yumida said…
nyaman nya kek cokelat ya...yummy!
sergeant keroro said…
danbo memang comel, hehe XD
anamizu said…
DANBO comel sangat!! :)
My Name is Mar said…
Macam comel ler plak derrr...
Ho-ho-ho!
AmirFX said…
Danbo tok jenama kotak dari Jepun ka?
damboo always comellllll,.sukeee,.=))
.izzati liyana. said…
saya agak kurang minat dengan benda-benda mcm ni. maybe sebab tak didedahkan sejak kecil lagi. hee.
Freaky said…
danbo !!! danbo !!! comelnyeee
Ezad Skytech said…
danbo oh! danbo..comel gila danbo ni...(^^,)
Bro ahmad said…
nak culik danbo whahaha
cik dila said…
fries MCD tu sedap.. hoho..
CikHaniBhulat said…
comel la the third picture tu..both picture comel...snap pakai dslr tu...yang snow cap pink tu comel sgt..rasa nak picit smpai lembik
iPai said…
eh awat ye tibe2 ada gambar danbo ni .. heheh ..

thanx for the backlink ..


Syaza !! tlg takde mud nak blog ..heheh
sue perbs.. said…
mcm mane kotak bleh jdi kiut.. kiut nye..
Jue said…
Ada membe mdh murah jak nya beli. Dlm 0.99 kdak ya =)

Ku suka juak. Mun snap2 best tok =)
[sutera kasih] said…
@Jue:
hehe..kelak ingin juak mok try polah dikpun, tang kiut jak upa :)
[sutera kasih] said…
@sue perbs..:
kotak yg mcm xda fungsi tu boleh jd kiutkan..kreatif2
[sutera kasih] said…
@iPai:
sebab danbo tu comel hehe
so letakla sekali entri ipai :)

kalo xda mood, cuba singgah blog sy, gerenti ada mood :P
[sutera kasih] said…
@CikHaniBhulat:
aahhh..comel sgt..yup, gmbr ni dtgkap dgn DSLR, ntah siapa empunya gmbr sebenar..copy dr facebook member je hehe
[sutera kasih] said…
@cik dila:
uwaaaaaaaaaaaa lama xmkm fries mekdi :(
[sutera kasih] said…
@Ezad Skytech:
danbo dan domo, mana lagi comel?hehe
[sutera kasih] said…
@Freaky:
hehe..comelkan danbo2 tu..mcm hidup
[sutera kasih] said…
@.izzati liyana.:
hehe..sy tau bnda ni pon dr internet dear..
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
sik sure juak kowhhh..cuba ktk google hehe
[sutera kasih] said…
@My Name is Mar:
memang comel pon..bukan macam comel lagi dah :P
[sutera kasih] said…
@anamizu:
mukanya segiempat tu yg comel tu
[sutera kasih] said…
@Yumida:
tang nyaman jak rupa kek ya ooo hehe
[sutera kasih] said…
@aimie amalina:
semua cakap comel..makasi2 :P
ILA HonEyBuNNy said…
senyum3 ja ila tgk gambar2 neh...tapi tetiba lapaq mcd la..hehehhe
iMBobo said…
yg salji tu klon die ek?nama apee?haha
danbo mbak kamera ya kacak eh...=]
yatie Awang said…
comellahhh....nanti kakak nak cari kotak nak buat sendirilah hahaha
Hanie_Dew said…
dulu dulu kan tak suke denbo. suka domo. tapi sekrg cintaku terbahagi dua untuk domo dan denbo.
ihik3x. cutenyaaaaaaaaaa! <3

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …