Skip to main content

Wahh, Dato' Siti Nurhaliza bergambar dengan you!

sumber gambar: Facebook kawanku

Salam Satu Malaysia my readers :)
Amboiiiiiiiii darlingku Ned, bagi jeles i la tu you bergambar dengan Penyanyi No.1 Malaysia, Dato' Siti Nurhaliza. Gambar ni masa open house raya MPB tema timur tengah di Sri Pentas TV3. Cantikkan Tok Ti? hehe. Pengasas Simply Siti tuuuu. Ada tempias jugak my name :p

Syoklah tengok member-member yang kerja di sana, masing-masing dah kerja sesuai dengan bidang yang diambil. Ada yang dah jadi journalist, ada yang dah kerja bahagian broadcasting. Alhamdulillah, rezeki member-member dapat kerja cepat. Hampir semua kerja dengan Media Prima. Siap keluar TV lagi muka-muka korang ekkk. Tapi i? Aduhhhh -_-"


*KATA HATI: Come on job..come to mama come to mama HAHA (T___T).
Jangan lupa kibarkan Jalur Gemilang, esok 16 September 2011 Hari Malaysia !!

Comments

aimie amalina said…
hehehehe
kelasssss kau mariaaaaa
hihihi
akak..bile lagi.bergmba dgn sy la..hehehe


p/s: adik ime sekolah kat convent st francis ni..huhuhu
Lea Isnawi said…
yann amek kos ape dulu?
mescom?

errr betul ke panggil yann neh..huu
Freaky said…
dato siti tuuuuuuuuuuuuuuuu... jeles2
Saiazuan said…
tinggi juga dato ct :D
J.Syazwana said…
hai awak. rindu kite eh?
hehehe.

kelasss gila gambar dengan dato' siti. mak pon nakkk !

:D
Bigdaddyz said…
wow bukan main lagi...:)
Bro ahmad said…
kt kl ada masa dia promote product dia..boleh ambil gambar
Bui Junaidi said…
impian kmk lah nk bergambar ngan Datuk T tok..bilalah nk jadi kenyataan..huhu
Yanyan said…
maigadddd, dpt jumpa dato siti. untunglahhhhh. haha :D *jeles okay :P
iMBobo said…
wow cantiknya Tok Ti ni.. rindu kat die, haha padahal tak pernah jumpa kehkehkeh
d_LA said…
wewitttt..tok ti tu...dla pnh bergmbr dgn pemain badminton, time tu dh rs kembang kempis dah hidung ni..hehe..
ciK LyndaWawa said…
wah..gambar ngan ct nya aih...
[sutera kasih] said…
@d_LA:
pemain badminton?siapa2?hehe
[sutera kasih] said…
@iMBobo:
hahaha..kelakarla bobo ni
[sutera kasih] said…
@Yanyan:
my friends yg jumpa, jeles kan hehe
[sutera kasih] said…
@Bui Junaidi:
tggu tok ti dtg cnun la promote simply ct :P
[sutera kasih] said…
@J.Syazwana:
rindu!!!!!!!!!lama x nmpk awk dear huhu

kelas gitu kan..i pon nakkk jgk :P
[sutera kasih] said…
@Lea Isnawi:
yup..masscomm :)

betul la tu, pggil yann pun boleh hehe
[sutera kasih] said…
@aimie amalina:
hehe dh mcm tajuk drama..kelassss kau maria :P

bila nk jmpa akak???hehe



ohh patutla..sabo je la dekk
kotak bulat said…
hahah.. come to mama tu yg xmenahan tu..hahhaha

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …