Skip to main content

Tablet: Samsung Galaxy from Ninie :D

Salam dan hai my readers :)
Baru pulang beraya rumah member tadi. Agak berkembang jugak otak sebab dapat pot pet pot pet dengan member-member hehe. Dalam perut ada macam-macam makanan. Ada laksa sarawak, sup tomyam, nasi goreng, nasi impit, ayam rendang, kek batik, air soya bean, dan air oren. Nikmat dan rezeki Allah Taala, tak boleh tolak rezeki hihi. Sampai rumah, mestilah cek blog tersayang. Terkejut bila baca komen di entri Volkswagen Polo GTI & Gelongsor kayu, ada hadiah Tablet PC dari Ninie. Tu yang dalam gambar tu hihi.


Gembiranya hati dapat doodle free. Terima kasih banyak-banyak Ninie sebab bagi doodle percuma yang comel siap bagi Tablet PC Samsung Galaxy percuma lagi tu hehe. Tajuk tu bah mau gempak saja, mintak puji orang Sabah bilang HAHA. Akan terus menunggu dan menunggu bila tiba masa duit masyukkkk, tunggu rezeki kerja, nak beli gajet idaman :D

Kalau awak semua nak dapat doodle comel dan doodle free,
awak boleh say hai hai kat Ninie di
|
|
|
V


*KATA HATI: Sedihnya Nuffnang tak nak geng saya pun bulan ni :(

Comments

Freaky said…
hehe doodle dengan tablet pc dapat tu.. nasib baik x real punye kan ?
H.J said…
pakej sekali nga galaxy tab tu.haha
ciK LyndaWawa said…
kehkehkeh......ada juak word mintak puji ya oo,,hehehe
JIJI YU said…
hamboi engko..ebruntung sgt2 ni..

cecece..aku dok dlm list iphone 5..doakan aku dpt tapau sebijik ye
Bro ahmad said…
wahh best2 cute dodle tu hahaa bro jeless ni xd..tak pe sabor je hahaaa
Yumida said…
wah..murah hatinya si ninie hadiahkan SK tablet samsung galaxy...idaman2x...
ohh terkejut jugak
sadisss
Jue said…
Hahaha suspen jak entry mdh dpt tablet pc tek..mun bena, sa ku dah senyum sik benti2 slama sminggu ko hahaha

Samala kita, Nuffnang malu2 indah bln tok =)
Saiazuan said…
huhu igt btl2 dpt.. :D
AmirFX said…
Kmk mok juak tablet PC ya..
Ninie said…
Terima kasih kembali...terharu buat entry mcm ni...*sob...sob...
=D
anamizu said…
wahhhh lagi comel!!
amboi...
mcm2 dalam perot tue...
heee...
ahakz..ingt dpt btol2 td..ngeh3..
Hanie_Dew said…
hehehe...dah keja pun aku nda dapat beli lagi samsung galaxy tab tu.

nuffnang tak pernah lagi nak geng kitorang. haihh..seidh sedih.
anismelon said…
cute je..untung la dapat..hehehe..anis pg raye semalam sampai cherry berry hari nie..weeee
iPai said…
mak ai .. dapat samsung galaxy tuh .. huhuhuh .. comey je kan .. uhuh
aimie amalina said…
aiyooooooooooooo
bile la nak dpt nfon cenggh manggih niiii
Liza Razak said…
kalau dapat betul2 lg best :)
iMBobo said…
igtkan dpt samsung galaxy tadi hehe..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …