Skip to main content

Stacy Pelangi Senja

Ku bermimpi engkau kembali
Wajah tenang kau berkata
Sayang aku cinta

Namun kita takkan bersama
Dikau pergi takkan kembali
Sesal ku kecewa

Wahai sang pelangi indah
Muncul seketika sayang tak ku lihat
Kini tiada ohhhh

Ku terjaga
Dari mimpi lena
Sedang pipi di basahi
Tangis ku sendiri
Merintih perasaan ini
Tiada kata mampu di ungkap
Tiada yang mengerti

Wahai sang pelangi indah
Muncul seketika
Sayang tak ku lihat
Kini tiada ohhh

Jika mampu ku kembali
Mengulangi masa
Pasti ku tunaikan permintaan terakhir

Kini hanya tinggal kenangan
Hanya waktu menentukan
Kita kan bersama

Lirik lagu Pelangi Senja- Stacy
sumber: http://liriklagufree.com/lirik-lagu-pelangi-senja-stacy/

nak dengar lagu Pelangi Senja? search saja di Youtube atau Google, melambak. Suka dengar lagu Kisah Dongeng by Stacy AF, lagu tema drama Cinta Eliyssa. Serius, lagu Stacy Pelangi Senja pun BEST. Terus daku pun terjiwang dengar lagu Pelangi Senja ni. Abaikan dulu Wordless Wednesday, sebab sekarang mood tiba-tiba jadi jiwang ni *geli*, jangan kacau. RINDU. -_-"

Klik untuk menghayati Kisah Dongeng Stacy.

Comments

AmirFX said…
Kaktok kmk search lam u tiub..
Ezad Skytech said…
hee..sy pon kadang2 terlayan jugak lagu kisah dongeng tu...haha~
layan gak kengkadang lagu stacy nieh...
heee...
iMBobo said…
lagu baru die eh?lagu stacy mmg best2 :)
[sutera kasih] said…
@Ezad Skytech:
wahhh..ezad pun layan jgk?hehe
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
okey2, lepas ya dengar k :)
anamizu said…
best wo lagu tuh!! :)
ILA HonEyBuNNy said…
tetiba ila layan jiwang jugak malam2 neh.....hehe
Saiazuan said…
alamak x dgr lagi lgu ni
Bro ahmad said…
nyanyi bro nak dengar ni......:)
Yumida said…
lom dgr gik lagu tok...story tale ya bez lagunya..
ciK LyndaWawa said…
rindu ngan sapa ya....
kmk la koh..

nway..kmk xpaham k pa rss feed ya.hahahaa..untuk pa engkah ya?hahahhaaha....
Edy Fee said…
hehehhee berjiang pepagi..mood cinta jew..
hehhee mmg poeminat stacy yeah?
ok jugak.lagu dia layaaaaaaaaaaaan
hira said…
hehe. saya tak layan cerita :D
Anum said…
anum pun kadang2 layan gak
Yatie Awang said…
akak belum dengar lagu baru stacy, best ek
merahitujambu said…
lagu semakin sedapkan..KRU buat memang sedap pon
Khairul Antasha said…
belum dengar gik lagu tok.. tp lagu kisah dongeng ya nang best..hehe
aimie amalina said…
ooohhhhh
menyanyi2 mimi
heeeeeee
Hanie_Dew said…
aku suke lagu kisah dongeng tu. best. bole dgr bekali kali.

dear, jue memang keurunan cina+iban. aku cina dari nenek moyang. =)

aku pun jeles dengan spec si jue. yang aku pakai tu spec kawan aku. aku macam mak nenek je pakai spec. kan. =.='

bah aku mo book tiket ni mo balik raya tahun depan. harap hrap dapat.
dhiera said…
tak pernah dengar kot lagu ni.. sekarang ni tengah menjiwang dengan lagu pasha ungu dan adelia~ sweet...
ABU said…
ndak tahu pun lagu ni..
[sutera kasih] said…
@dhiera:
ohh..lagu pasha & adelia tu mmg best kan :)
[sutera kasih] said…
@Hanie_Dew:
itula..liriknya bah bagus, universal
bukan utk org becinta saja
utk family, kawan, kehidupan..


ohh rupanya..patutla matanya sepet hehe..matamu pun sepet.

lawa spec si jue tu..ngam dgn mukanya kan hehe

bah, plg la beraya :P
[sutera kasih] said…
@aimie amalina:
hehe..aimie kan suka nyanyi :P
[sutera kasih] said…
@Khairul Antasha:
yup..untung stacy still bertahan di bawah KRU..sik rugi
[sutera kasih] said…
@Yatie Awang:
try la dengar..best & sedap :)
[sutera kasih] said…
@Edy Fee:
tu la..tido lambat je mood jiwang haha
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa:
rindu ngn ktk la, sapa gik hahaha


aihh sik paham juak duhal haha
ktk boleh engkah link sapa2 jak, link url blog sndirik pon boleh..
then setiap kali blog berupdate, akan keluar di feed ya..
[sutera kasih] said…
@Yumida:
cuba dengar lagu baru tok..best juak
[sutera kasih] said…
@Bro ahmad:
hahaha..kang tak pasal2 ribut
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
hehe..ila suka je tu lagu jiwang :p
ciK LyndaWawa said…
ndak nemu kami wai..hahahahaha...rss feed ya camni oo? hehehe...
ciK LyndaWawa said…
Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerana rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela


pttla sitok hujan jak dari tadik..kmk yang berlagu.hehehe
nazira said…
bez kan lagu ni.. tgh layan lagu nera ni.. hu3..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/
iPai said…
stacy ni, kalau dengar lagu2 dia memang bleh jadi energetic ..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …