Skip to main content

SELAMAT TINGGAL BLOG LAMA

BLOG INI TENGAH MERAGAM.

WAJAH BLOG INI TIDAK DAPAT DISELAMATKAN LAGI..MUAHAHAHAHA -_-"

ada sesiapa nak tolong?

HARAP MAKLUM.

Comments

Umie Artoqiemie said…
ahh? ney widget sidebar ktk?? camne mok nangga tok? haha
Ezad Skytech said…
hurm..jadi balik yang macam petang tadi ye SK..? huuhh..
Ary said…
blog adik ni tengah merajuk nih...

sian dia..mesti tension nih...
aimie amalina said…
akaaaakkk!
rindu akak
bru dpt smp sini
aiyaaaak
napa jadi gni kaka
aiyoooo
adek lagi x dpt tolong
huuuuu
Ninie said…
Blog Ninie meragam jugak hari tu tau!!! Tp dah dpt solve.... Ninie ada template baru...copy paste je. Tp semua benda x hilang...sbb dia akan tanya nk delete ke nk keep old widgets. Kita click la keep. Kalo nk, bg email kt komen entry Ninie. Nanti Ninie email...
Bro ahmad said…
Bro boleh tolong..tapi nak ada acses cam mana?la..bawah ni dah ada footer suterakasih..pening tengok blog awak ni huhuuu
Yumida said…
kenaknya berolah gia? kali ktk 2ka template nak?
Ultramuddin said…
adui.. ko teda wat template back-up? kalo ada bole restore ja senang.. susa lagi mo design yg baru ^^
Nurnajwa said…
Ehehe, kte boleh tlg doa jela ;)
[sutera kasih] said…
@Ultramuddin:
ada ka ya??
lupaku aisa hehe
eeee mana da ku tukar2 templete ni..
nada ku kacau..tiba2 :(
[sutera kasih] said…
@Yumida:
neyda kmk tuka templete kak..
tang tiba2 jak td ptg gik berolah..
angol nyawa kmk ngga, terus kmk tukar sigek column jak..mun duak column, widget ya sik keluar
[sutera kasih] said…
@Bro ahmad:
footer tu mmg ada..
skrg ni sy guna 1 column, thats why widget nampak dh..
sblm tu guna dua column kan widget tak appear -_-"

bro, tolong !!!
huduh sungguh blog ini
bah,saya boleh tolong..nnti kasi citer dlm email okeh!
[sutera kasih] said…
@Ninie:
dh reply komen ni di blog ninie tau :)
[sutera kasih] said…
@aimie amalina:
xtaula dekkk..hehe
dh nasib badan :(
[sutera kasih] said…
@Ary:
tak tension, frust je..adoiiii
Ini Kisah Tia said…
ohh yannn .. wat happen nii dear ?? apa yang terjadi ?? perlukan bantuan??
[sutera kasih] said…
@Umie Artoqiemie:
dh kenak kanser dh blog kmk tok umie haha
Ini Kisah Tia said…
bila guna 2 coloumn , widget sidebar tak keluar ek yann??
[sutera kasih] said…
@Ini Kisah Tia:
i dunno wat happen to my belog :(


yup, gitula critanya Tia..bila guna dua column, widget ndak mau keluar :(
[sutera kasih] said…
@Uchi kay-f @hmad:
kita emel2 yerr otaiii mkn petaii :P
AmirFX said…
HTML ktk dah scramble asa kmk.. Ktk shud save dolok old template.. Blogspot tok nang kedak ya, huhahuha..
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
yaka mir?
maybe la..kmk tok jarang nk save old templete..padan mukala huhu
namala hosting free nak..sukatinya jak nk nyerabut coding kita
http://www.blogspottutorial.com/2008/12/html-code-appears-in-posting.html

bah pi sini!
amboi petai iye...okeh bah klu ko! hihihi.....
SoLy SoLicious said…
hu? xde side widget eh
eVa said…
aie miss blog lamak ktk.. xpa2.. sabar menanti.. ada lak pakar nolong haha
ciK LyndaWawa said…
aduiyai...papapun.....selamat mengato balit blog kitak ya.....ambik masalaa....boh tensen gilak..

blog kitak kadang2 berat..p kmk x lalek...janji kmk dapat komen cukup..
kali sebab laptop kmknang slow kali...bukan salah blog kitak kot..=]
sergeant keroro said…
errrr.. takut ada malware kot?
sizuka[Izzati] said…
tengah meragam blog ni.sabar ea.semoga blog cepat sembuh [?].
uik? pelik...
kena slalu simpan back-up la macam nih... sabar yer :)
nti abg tiupkn penawar tuk blog pulih.tp kne berharap la angin smpaikn dgn betul. :D
anismelon said…
blog wat hal ke??huuuu..anis tak tau menau pn..ngeee
merahitujambu said…
kenapa dgn blog awok dear???apa awk telah buat
Yatie Awang said…
akak nak tolong lagilah tak tahu, cuma akak harap, cepat pulih
Bui Junaidi said…
adoiii..parah tok..cepat2 ato..mesti ada slek dekat html kod nak
wahida said…
gapo neh? cepat sembuh wahai blog sutera kasih...
Eera Shera said…
sabar je la ek..nanti ok la tu
Jue said…
ada template nok lamak sik? ka lupak save?hihi mun sik pat recover tek
iPai said…
er apa kes sampai jadi cam ni .. syaza .. jgn tinggalkan url .. url berharga woo ..
Paris Lipton said…
nurhafizahpija.blogspot.com/2011/06/tutorial-buang-malware


aritu dpt link ni dr mishapple. trylah. tp dh ok eh? bloglist tu....alamak takot la plak kena lagi..wuaa

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …