Skip to main content

saya nak buat kek untuk merahitujambu

KLIK DOODLE COMEL UNTUK TERUS KE BLOG MERAH ITU JAMBU

Salam sayang my readers :)
Tuan punya badan dah bagi cabaran, so kena sahut cabaran tu hehe. Wahai Cik Athirah, empunya blog Merah itu Jambu, semua syarat-syarat penyertaan dah dipenuhi hehe. Sudi-sudikanlah menerima kek hari jadi khas buat awak dear. Edisi terhad, tidak terdapat di mana-mana kedai kek termasuk Secret Recipe. Kalau berkenan, boleh hantar design ni ke kedai kek Secret Recipe berdekatan untuk print out letak atas kek, confirm comel. Harap maklum :)
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
YOU BORN IN THE ZOO
WITH MONKEY AND KANGAROO
HAPPY BIRTHDAY TO YOU

"Friendship is about bringing out the positive when everything seems negative, being accepted for who you are, being able to pick up right where you left off, sharing, talking, and laughing. Friendship is about us, and for that I'm grateful. And I hope you have the best birthday ever, friend!"

Semoga usia awak yang bertambah akan dilimpahi rezeki yang banyak, panjang umur dan umur yang sentiasa dipenuhi barakah. Semoga apa yang diimpikan akan tercapai, gembira sentiasa disamping insan tersayang, dan akhir sekali semoga maintain comel :)

Rakan blogger yang diajak menyahut cabaran: iPai dan LyndaWawa.

Comments

aimie amalina said…
pehhh
kalah ah kek saya cm ni kak
hehehee
pandai nye la akak melukis
heeee
iPai said…
halamak .. mesti kene ni .. syaza suka tau pilih saya ...

heheh ..
AmirFX said…
Wahhh.. Rajin ktk molah design.. Polah ngn kmk juak...
shandye. said…
klu hantar desain ni pg tempah kat kedai kek sure diorang garu kepala, cemanalah nk desain kotak2 hadiah kat tepi tuh. hehehe... yg penting... sure santek! ngee...

=)
Saiazuan said…
happy bday to ur pren ;)
Lyndawawa jugek.hahahaha..makcik.xpande kmk molah dodol koh.....bebal ado..hahaha..

lak mek molah ea.....


makseh2...='
merahitujambu said…
tu saya sayang aowk lebih tu awok sahut cabaran saya..awok guna paa dear??sangat comel..teserlah kecomelannya..hehehe..kan ada bakat tu...suka sgt2...muaahhh...

good luck...
merahitujambu said…
kek ini perasa apa yang??pandan??=p
anismelon said…
heeee..okek la nie..mesti cik athirah terharu..heee
Khairul Antasha said…
excited kmk nk baca entry tok tek..nak nangga kek yg ktk polah..hehehe..

selamat hari lahir MerahituJambu!
Anum said…
bestnya nak buat kek
nak skit
Atiqah Wadiah said…
design kek tooomeyyyy :))
Hans said…
wahhh
moga berjaya
My Name is Mar said…
Teringat kek besday adik yang kat tadika..
Ngeh3..
.izzati liyana. said…
alahai. comel betul. hee. goodluck. :)
Yanyan said…
alalahhh sweetnyaaa entry niii.
happy birthday jugaaakk lah yerrr hihiks
Yumida said…
gdluck SK! mun adiahnya kek..mtk skit juak eh...
Myra Jay said…
Comellllnyer..
Nak 1 gak boleh..hehee
[sutera kasih] said…
@Myra Jay:
hehe..nantila sy buatkan ye kak..
kena ada mood rajin :P
[sutera kasih] said…
@Yumida:
thanks kak..
hadiahnya bkn kek :P
[sutera kasih] said…
@Yanyan:
hehe makaseh..yg birthday kawan saya :P
[sutera kasih] said…
@My Name is Mar:
ni memuji ke mengolok ni Mar?hahaha
[sutera kasih] said…
@Atiqah Wadiah:
hehe..badan gadis tu comel sgtkan
[sutera kasih] said…
@Anum:
hehe..tu lukisan semata2
[sutera kasih] said…
@Khairul Antasha:
syiohhhh sampey excited ktk aaaa..hehe
[sutera kasih] said…
@anismelon:
hehe..kek khas utk birthday dia
[sutera kasih] said…
@merahitujambu:
bukan pandan..perisa strawberry yerrr hehe
lupa nak mention kt entry, nnti update :P
[sutera kasih] said…
@merahitujambu:
hehe..makaseh2..syg awk jgkkkk!!
saya guna Paint & Photoscape saja hihi

awak suka?yahuuuuuu !!!
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa igUana:
kmk siktauk nk tag sapa gik hehe
kmk tag jak la ktk :P

iboh giyo, coba jak lorrr :P
[sutera kasih] said…
@shandye.:
hehehe..biar org kedai tu garu2 kepala :P
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
hehe..kawan mek birthday bah mir..
kelak mun mek rajin, mek polah k ktk
[sutera kasih] said…
@iPai:
hehe..aahhh, kalo bab tag2 d kepala sy ingt ipai je
[sutera kasih] said…
@aimie amalina:
aimie pun join jgk kan?
akak nk tag, tp akak cek archieve aimie, aimie dh join pulak hehe
iMBobo said…
hehe ingtkan kad, rupanya kek 4 segi hehe.. cantik ni :)
[sutera kasih] said…
@iMBobo:
hehe..rupa mcm kad kan, tp kek tu :p
iPai said…
syaza dah siap tapi tak lawa ... wuuu
iPai said…
owh ingat kat saya ye .. kantoi ...
jaik dodol mek kelak...mun x alu kenak makan dodol mek kelak koh..hahha
Syuxer said…
semangat betul dia design ala bagai kek tuh..hehe..mesti tuan punya nak kek tuh suka sangat nanti..hehe..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …