Skip to main content

Perhatian: Saya mencari 50 blog baru

PENCARIAN DITUTUP..HABIS SUDAH :)
*UPDATE: 26/09/2011*

Salam my readers :)
Saya nak mencari blog baru untuk diletakkan ke dalam bloglist yang baru. Jadi, janganlah segan silu untuk tinggalkan komen di bawah. Buat masa ni saya memerlukan 50 blog baru untuk saya kenal dan beramah mesra. Kalau ada permintaan lebih, Insya'Allah boleh dipertimbangkan hehe. Digalakkan blog yang baru dan belum pernah saya singgah :')
DOUBLE CLICK BANNER UNTUK DOWNLOAD
Syarat-syarat:
  1. Pastikan blog anda TIADA dalam senarai bloglist My iPhone 5 dan My BB Torch.
  2. Tak perlu buat entri baru. HANYA selitkan gambar di atas ini di bahagian terakhir dalam entri terbaru di blog kamu.
  3. Jangan lupa sertakan URL blog ini http://suterakasihyann.blogspot.com di bawah gambar.
  4. Akhir sekali, jangan lupa bagitau saya di ruang komen di entri ini sahaja untuk saya terjah. Sila sertakan link entri yang sudah ada gambar dan URL :)
Mudah kan? Hope ada yang sudi nak exchange link sebab saya tengah mencari blog yang belum pernah saya singgah. Pendek kata, nak kembangkan minda hehe. Kalau korang nak tolong recommend kan blog yang best pun, boleh jugak, bagitau di ruang komen yaaa. Permintaan akan terbatal secara automatik setelah cukup 50 blog yang tersenarai :).
Buat macam di bawah ni.
|
|
v

Kalau tak faham jugak, boleh tengok contoh entri di http://eerashera.blogspot.com/2011/09/ingatlah-orang-yang-tersayang.html


Janganlah tinggalkan link blog yang tidak memenuhi syarat huhu. Nampak sangat baca tajuk saja bah, sedih-sedih :')


*KATA HATI: Kepada member blog yang dah lama kenal saya, bolehlah tolong bagitau saya mana-mana blog baru yang korang rasa best untuk dilawat :)

Comments

Freaky said…
alaaa freaky dah ada dalam iphone 5.. x suke :P
Bro ahmad said…
wahh bestnya sutera kasih..bro baru nak tawar rss feed..berminat?

bro nak letak rss feed dan syarat sangat mudah..p
NISA NASI said…
Ni link blog gua,tapi awas!blog ni ada roti john..hahaha

http://smackdownz.blogspot.com/
Ary said…
wOw...sgt berguna untuk blogger baru. akk tumpang lalu jer..boleh eh...:)
aimie amalina said…
huuuu
x dapet la nak joiinnn ye
heeee
x pe..ttp selalu tegar mai siniiii=p
Clara said…
http://cerytara.blogspot.com/2011/09/mahu-struggle.html
anamizu said…
alamak..kalo dah ade xleh la ek? hehe
saya singgah sini dri blog kwn saya, si eva dan jue & hanie! hihihi

http://uruchimaru-kf.blogspot.com/

salam kenalan..okeh daa ;)
iMBobo said…
50 x ckup ni hehe..
My Name is Mar said…
buat-buat tak nampak nama saya kat bloglist tu boleh tak?
Ho-ho-ho!
Ini Kisah Tia said…
kita dah exchange kan sayam :)
Acik said…
alaaaa
link acik dah ada kat situ ...
heheheee :)
: Thanks sbb buat bloglist utk newbie
Hopefully still available utk sye join...Cheers^^
ciK LyndaWawa said…
ok.blog kmk!blog kmk..blog kmk...!!!=]
AmirFX said…
K.. Kelak kmk polah aaa...
Eera Shera said…
dah join..dah letak dah..tengok2 la..hehe
iPai said…
wah2 .. nak cari kawan baru .. syaza rajin !!

hee, saya layan kawan2 yang ada komen .. heee
da la cantik,comel,ayu,baik plk hati dia..;))
eVa said…
adoi xpat masok.. dah dlm list.. hehe.. haaa kay-f pun blog best juak..

http://uruchimaru-kf.blogspot.com/
ABU said…
aku boleh ka..^^
[sutera kasih] said…
@eVa:
aokk, ktk dh msk list :P

naka? kelak kmk terjah, thanks deng
[sutera kasih] said…
@Iz.Eusof (Abg Stalker):
aikkk salah komen ke abg stalker?haha
[sutera kasih] said…
@iPai:
sy kan penganggur bebas heee

ipai xpala, ipai kan nak pegi oversea :P
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
ktk sik payah, ktk dh ada nunn
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa:
tok gik sorang mesti sik baca habis, ya kmk lemah tok hahaha
[sutera kasih] said…
@Let It Be Your Serenade:
its ok my dear, thanks join, dh add ur blog :)
[sutera kasih] said…
@Acik:
hehe..acik dh lama kena simpan
[sutera kasih] said…
@My Name is Mar:
hehe..thanks MAR sebab tolong promote!!
[sutera kasih] said…
@iMBobo:
x cukup bobo cakap?skrg yg sudi pun x sampai lg 10..mentang2la blog sy tak femes, xda yg sudi :(
[sutera kasih] said…
@Uchi kay-f @hmad:
thanks uchi sbb sudi singgah :)

salam kenal jgk..
[sutera kasih] said…
@anamizu:
hehe..kalo nk buat jgk, buatla, tp blog cik ana mmg dh ada dlm bloglist :P
[sutera kasih] said…
@aimie amalina:
hehe..aimie kan dh ada, bg peluang kt org lain pulak :)
Ini Kisah Tia said…
yann , bila Tia baca entri ni taklah memeningkan sangat. Tia faham apa yang yann cuba sampaikan tapi mungkin betullah, ada yang terkonfius dengan isi entri ni sikit kot.

mm, ramai tak yang yann tengok macam tak faham dengan apa yang yann sampaikan tu ? kalau setakat 2-3 blogger takde hal lah tu.

overall, Tia faham :)
BISKUTMARIE(",) said…
jgn lupe blog gua, blog lu gua dah kasi promot gile2... abes 1 kampung gua dah heboh kan, haha
shandye. said…
waaa... bagus ni effort nak memperkembangkan network yg sedia ada. nnt lagi banyak blog ada kat bloglist senang nk visit. hehehe...
ciK LyndaWawa said…
aie..kotan berminatla kmk baca habid..hehehehe....udah mek baca..hehehe....

rindok 3 ati bah..mesti kitak suk dapat komen melobo2 dari kmk nak..hehehe
mama@eCha said…
sya...kmk rasa kmk x paham tp cuba memahami apa pun kelak kmk cuba k..hehehehehe
Cik Kasut said…
http://kasutselipar.blogspot.com/2011/09/homesickness.html

Cik Kasut dah masuk :)
*rainyscream* said…
mau join juak!!
dah letak gambr blog tok lam entry latest mekk



http://rainyscream.blogspot.com/2011/09/saya-dah-berumur-1-bulan.html
Ary said…
akk pun boleh join ker? tapi akk dah lama lahh...hhehehe...
Hana said…
great idea :DDD
Ok , this is my link
http://chikaszone.blogspot.com
. done ! http://epyfiqah.blogspot.com/2011/09/benci-betol-bila-buka-blog-dapat-amaran.html . hehe .
choc_fuza said…
akhir nye..siap jugk.jgn lpe blog saya..hehehe
zareliqa afiqa said…
dtg join jugak^^ harap2 masih sempat :D
Saya letak kat entry ni yer,

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/bloglist-gangster-masuk-u.html

hope cukup syarat^^ thanks~
yeah2 ! nak join jugak =)
dpt masuk dlm list ke nih?hehehe

meh visit belog sy (^__^)

http://nanurinos.blogspot.com/2011/09/set-cadar-100-cotton-bercomforter.html
kompem ahkak takde dlm list awak

http://bilakukatacinta.blogspot.com/2011/09/kerana-mulut-badan-binasa.html
zareliqa afiqa said…
Thanks masukkan blog Iqa dalam bloglist :)
kyra veronica said…
nk msuk jgk dlm list....tq:)

http://kyraveronica.blogspot.com/2011/09/hahada-nur-dekan-x.html
~AmyLiana86~ said…
mesti amy xleh join kan..huhu..
na said…
nk join jgk...

http://stylista-couture.blogspot.com/2011_09_19_archive.html#6611224493922899965
Nur Kahlimah said…
kita nak join~

http://nurkahlimahamirulariffin.blogspot.com/2011/09/body-mass-index.html
[sutera kasih] said…
@na:
thanks Na :)
dh add your blog, tapi xdpt komenla di blog kamu dear huhu
follow pun xdapar :(
[sutera kasih] said…
@~AmyLiana86~:
amy kan dh ada dlm bloglist hehe
[sutera kasih] said…
@zareliqa afiqa:
you're welcome my dear, keep in touch :)
[sutera kasih] said…
@Diana @ bilakukatacinta:
hehe..okey dah masukkan blog akak :)
[sutera kasih] said…
@choc_fuza:
thanks my dear, done add ur blog :)
[sutera kasih] said…
@Hana:
thanks my dear, done :)
[sutera kasih] said…
@*rainyscream*:
okey2, thanks :)
kelak terjah hehe
[sutera kasih] said…
@Cik Kasut:
okey sudah :)

thanks cik kasut hehe
azurin ramli said…
alaa,tak tahu sempat lagi ke tak nie :')

http://belogjuryn.blogspot.com/2011/09/siapa-kata-beli-online-tak-bagus.html
sue perbs.. said…
macam dah cukup 50 je.. hehe.. thanx ajak join

http://sueperbs.blogspot.com/2011/09/fb-buat-pembaharuan-lagi-suka-ke-tak.html
Wanita Mutalib said…
nak join.... buat gaya macam dalam hantu kak limah balik rumah

ihiks ihiks

http://wanitamutalib.blogspot.com/2011/09/dia-kata-jangan-buat-entri-baru-tapi.html
Jue said…
oh mek duak Hanie sikda lam list juak..kelak molah ^^
yayath said…
yath tumpang join ye:)hehe

http://qasehhumayrayathafiz.blogspot.com/2011/09/kenapa-sekarang-nih-banyak-cite-hantu.html
na said…
sorry technical problem..under construction,will update later.tq
masuk ni dah 77 komen, dapat masuk lagi ke?

http://sun3tpini.blogspot.com
IZYAN KAHER said…
macam dah ramai je join hohoh !
btw kan sutera kasih if ada lagi kosong, roger kat my shoutmix boleh ?? #tq(:
IZYAN KAHER said…
hee . ok done !
sayang you ^.^


http://supersapienstory.blogspot.com/2011/09/wir-campaign-covering-chest.html
IZYAN KAHER said…
hee . ok done !
sayang you ^.^


http://supersapienstory.blogspot.com/2011/09/wir-campaign-covering-chest.html
Opieneon said…
http://opieneon.blogspot.com/2011/09/bila-aku-susah-kau-tinggal-kan-aku.html
NA said…
Salam perkenalan. Baru kenal pada segmen Iqa blogger peramah tu.

http://me-soul-searching.blogspot.com/2011/09/susun-atur-perabot.html

Sila tengok yer :)
NA said…
Terima kasih masukkan. InsyaAllah akan lawat blog ni apabila ada kelapangan.

-wina1979-
hnyyCHA said…
cha join,

http://hnyycha.blogspot.com/2011/09/yeahhhhehem-datang-raya-uma-saya-wink.html
@eVa
:eva puyer dah masuk list "my baby torch"
sempat lagi ke nak join?

ke dah abis dah?

tp, kita dah buat dah n nak join..:)

http://mamawonders.blogspot.com/2011/09/pemakanan-ibu-menyusu.html
Abg Ijal said…
Salam.....
OK, abg ijal join, jgn lupa terjah ye....
http://rizalmankasman.blogspot.com/2011/09/84-kita-order-makan-dulu-orang-lain.html
Qienah said…
qienah dtg nk komen.hihi..

http://hepilife-einah.blogspot.com/2011/09/polis-lebih-stress-berbanding-guru.html
Qienah said…
la,dh ttup ke..br perasan.huhu..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …