Skip to main content

Pencarian Bloglist Blog Fahuna

Terima kasih daun keladi jejaka berbaju melayu kuning sebab tag saya hehe. Jomlah join sekali, Fahuna comel nak cari blog letak dalam bloglist. Klik banner di bawah untuk maklumat lanjut.

Yang menaip, jiran Abg Stalker.
Photobucket

Comments

cm secocok je dgn bro ahmad.kuang3 :P
Hanie_Dew said…
ting tong. salam tuan rumah. nak dtg beraya boleh lagi ke..

sayng, aku lom dpt track lagi link tuto komen tu. gomenne. aku janji akan berusaha carik sampai dpt.. =.='
just to let u know. aku pun tak suka mungkir janji.
Bro ahmad said…
wahh ada doodle macho kat situ huhuu..join jugak hehee...p
emm menarik ni..
---------
btw emm yan minta tolong boleh tak?mcm ne iye nk letak kode html banner tue sekali dgn banner di tepi side bar blog saya tu?

send jwpn kat email iya

pandorahan05@yahoo.com

okeh daa terima kasih.. ^-*
Paris Lipton said…
skodeng2 jap fahuna ni..hihi
salam ziarah...mana tau nak join sama ke...:

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/1st-segmen-santri-komputer-kesayanganku.html
Ezad Skytech said…
bro pon tag sy..heee~
yayath said…
yath tag [suterakasih] untuk 1 contest:)hehe

http://qasehhumayrayathafiz.blogspot.com/2011/09/jom-menonton-filem-libas-by-mak-dara.html

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …