Skip to main content

Orang memberi, kita merasa.Orang berbudi, kita berbahasa.

  • Budak Kaca Mata http://scyalollita.blogspot.com/
  • Blog Scya Lolita sangat AWESOME.
  • Scya bagi doodle free yang comel, walau dia busy tetap juga luang masa, terharu.
  • Blog Scya banyak tutorial cara cantikkan blog.


  • Incredible Design http://www.incrediblesdesign.com/
  • Sebuah laman web yang menyediakan perkhidmatan berbayar buat design templete (make over blog) dan business card.
  • Kalau awak nak watermark free, pergilah singgah blog tu hehe.
  • Terima kasih Incredible Design sebab bagi watermark free walaupun semua sama tapi comel hehe.

  • Aimie Amalina http://aimieamalinaazman.blogspot.com
  • Blog aimie tema putih susu dan bunga Lily. Aimie suka bunga Lily.
  • Aimie sangat aktif update entri, dalam satu hari banyak entri dihasilkan.
  • Siapa bertuah akan jumpa Aimie buat teka-teki, siapa betul dapat hadiah macam saya :)

  • Lady DyLa http://www.ladydyla.com/
  • Lady Dyla pergi Langkawi aritu sebelum bulan puasa. Dia tanya siapa nak coklat? Saya pun jawablah saya nak saya nak!!!. Tak sangka pulak betul-betul dia pos hehe. Thank you my dear :)
  • Lady Dyla pandai melukis dan menggemari sukan badminton. Dia jenis tak reti blogging entri pendek-pendek, Dyla sendiri akuinya hehe. Walaupun panjang, tapi seronok baca kehidupan Dyla.

Terima kasih kepada Merah Itu Jambu, Scya Lolita, Incredible Design, Aimie Amalina dan LadyDyla sebab bagi hadiah-hadiah tu :)

Satu lagi, ada gadis baik hati tolong buatkan sesuatu untuk pembaharuan blog ini. Cuba teka apa gadis baik hati tu bagi? Siapa yang pertama teka betul dan jawab di ruang komen entri ini, saya promote blog dia seminggu berturut-turut hehe. Nak tau siapa gadis baik hati tu? KLIK SINI. (Jangan risau, bukan link minta duit hehe)

Comments

yg reka designe blog awk ni mesti bloger justan kan?

http://juestan.blogspot.com/

**xkesahi pun klu salahnye tekaanku ini pun adoi!
~AmyLiana86~ said…
wah bestnyer dapat hadiah...
[sutera kasih] said…
@Uchi kay-f @hmad: teka apa yg dia bagi, bukan teka siapa yg bagi hehe
Edy Fee said…
nak jugak coklat.hehehe best nye

bgus la real kan..tak tipu
ciK LyndaWawa said…
wah..mok juak eh..huhu
waaaa...bertuahnya sutera


pss: Nway nak tanya..burung payau tu ape?
Hanie_Dew said…
aku teka boleh? hahahaha...

my dear, aku masih berusaha track balik link komen tu. nanti aku bagi.tadi tgh carik bos panggil amend report. huhuhu..

ala. birthday dah lepas? baru ingat nak bagi ko hadiah. etude house bb cream best. tapi harga dalam RM 60++ la. tapi lama baru habis pakai cikit je. aku promote kat jue jugak. sampai skrg jue suka. hihihi.etude house tu produk dari korea semestinya...=)
AmirFX said…
Dak Jue merik ktk Doodle juak nak? Mesti betul punya... haha..
Paris Lipton said…
uihh kita pun de header bru, tu pon buat sndri, kenain ssh...
same instict lah.
tajuk mcm pntun lah~
Jue bg header baru kn kt yan? :)
[sutera kasih] said…
@~AmyLiana86~:
hehe..best kan dpt hadiah :)
[sutera kasih] said…
@Edy Fee:
hehe..dah habis coklat tu edy
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa:
ktk mok ka?
kelak kmk belikan ktk d e-mart haha
[sutera kasih] said…
@Diana @ bilakukatacinta:
rezeki my dear :)

payau tu daging rusa in sabahan heee
[sutera kasih] said…
@Hanie_Dew:
mana boleh, mana asi :P

okey2..bagitau jak kalo dh jumpa k..hehe

i reply d blog u aaahh
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
salah..bukan doodle hehe
nang jak jue yg berik :P
[sutera kasih] said…
@Paris Lipton:
hehe..oleh sebab paris dh mmg jiran, so automatik mmg dh promosi blog paris :P

header paris pun smart jgk..dh tgk td..sama instuct kan, dah namanya jiran :P
[sutera kasih] said…
@Iz.Eusof (Abg Stalker):
okey, TAHNIAH ABG STALKER!!
sbb berjaya meneka dengan betul..blog abg stalker akan dipromosi selama seminggu dlm setiap entry saya :)
Hanie_Dew said…
wah best dpt review seminggu tuuuu..

huuu...etude house punya kedai tu memang super duper kiut. masuk nda mo suda keluar. hahaha.

nnt ko jalan jalan pi kl jumpe kitrg. kitrg bawak ko pi etude house. sini byk suda kedai nya.
YAHOO!hahaha..:) trm kasih bha.terharu..nangis tpi katil sat. ;P
merahitujambu said…
kalau rajin buat lagi doodle free..hehehe..insyaALLAH..=)
Ezad Skytech said…
wahhh..best la dapat header baru kan..:D
Ezad Skytech said…
wahhh..best la dapat header baru kan..:D
Bro ahmad said…
wahh bestnya..ni buat bro kagum dengan sutera kasih ni..p semua cantik2 huhuu...selipar tu siyess bro jeless tengok..nak jugakk
shandye. said…
jeles dgn org yg reti buat doodle. huhu...

diorang ni guna apa eh nk buat doodle cenggitu?

cuba buat tutorial buat doodle sket... nk belajar gak. hehehe....
[sutera kasih] said…
@shandye.:
sy pun jeles, guna paint la.kita lukis org lidi je hehe

biasanya org guna photoshop. photoscape hehe
[sutera kasih] said…
@Bro ahmad:
hehe..kagum la pulak..biasa je la bro..bro try la pegi website Incredible tu, mmg diorang bagi free je tu cuma kena tunggu la, sbb benda free kan hehe
[sutera kasih] said…
@Ezad Skytech:
hehe..yup..dpt dari http://juestan.blogspot.com :)
[sutera kasih] said…
@merahitujambu:
hehe..rajin betul la awk ni :)
[sutera kasih] said…
@Iz.Eusof (Abg Stalker):
ceaahhhh..nangisla pulak haha
no hal la :)
eVa said…
wahh! best eyhh.. byk dpt.. bait2 cdak tok ow.. mok kwn ngn cdak juak hehe
Jue said…
Wah nang slalu bruntung ko tok oh. Dpt gift sgala. Kelak mok cek no blog watermark. Mok molah dirik pub sikda masa gik tok huhu

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …