Skip to main content

iPhone: Promosi Istimewa Raya

Salam my readers :)
Hari ini 26hb September 2011, kan? Ehem, sempat lagi nak tolong promosi ni hehe. Bagi pengguna iPhone dan ingin menggunakan iPhone, sempena Hari Raya maxis menawarkan promosi istimewa pembelian iPhone, valid dari 26 Ogos hingga 30 September 2011.

Maxis iPhone 3GS Raya SS

Maxis iPhone 4 Raya SS

ini bukan link "fraud", harap maklum (^__^).

Terima kasih pihak pengiklan Maxis sebab memilih blog Suterkasihyann. Wahai DiGi, tak cemburu ke Maxis dah rebut ruang iklan dalam blog ni? Awak sombong ekkk lama dah tak taja iklan untuk blog ni, wekkk :P

Yang gembira hatinya,
Photobucket

Comments

Anum said…
bestnya,.... kena rembat nie
Bro ahmad said…
nakkkkk boleh belikan broooooooo satu hmm...best duit je yang takde, sorry iphone
NM02 said…
blog femes mmg jadi rebutan

curlassstttt!
JIJI YU said…
die pilih2 org cam kita je
Umie Artoqiemie said…
best abiss... selalu ktk dapat brapa dalam sigek entry camtok?
Umie Artoqiemie said…
duhal tok BE haha. ingat tek entry berbayar :P

*aok, kmk lah feat ngan aiz dolok hehe..mun blog ktk da malware akan kmk onform cepat2 ^_^
AmirFX said…
Best mun ada Iphone tok.. Dapat k men game.. haha...
Freaky said…
bile la nak dapat pakai iphone ni =_=
Hanie_Dew said…
aku takm inat iPhone ni. sayang Vivaz ku sekarang ni. tapi bila fikir function dan kegunaaannya macam worth it nak beli.

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …