Skip to main content

IN SEARCH OF INCREDIBLE

Salam my readers :)
Saya post entri ini sebab di otak masih berlegar-legar persoalan-persoalan dan tertanya-tanya, apakah ini? Filemkah? Dokumentarikah? Pertandingankah? Laman web akademik kah? Research seluruh dunia kah? Hahhh tengok, banyakkan persoalan saya hehe. Saya ternampak iklan Nuffnang IN SEARCH OF INCREDIBLE di blog, iklan tu menarik perhatian saya sebab comel je iklan tu. So, saya kliklah sebab nak tahu. Bila dah klik, ada dua pilihan saja yang ada di laman web tu: Watch the Film and Join the Search.


Bila dah klik tengok filem tu, agak 'puitis' jugaklah storyline video tu saya tak faham langsung haha. So, tak puas hati lagi, saya cuba google tapi dapat jumpa Facebook IN SEARCH OF INCREDIBLE saja. Masih jugak tak puas hati, godek-godek info bahagian description kata pulak:

"Our planet is home to many stories, but how many of them are truly incredible? We are searching for the most amazing stories on earth, and beyond. You have a part to play. Will you join us on the search?"


Description pun bunyi menarik dah tu, gambar-gambar pulak cun belaka.
Jangan risau, link-link dalam entri ini tidak mendatangkan apa-apa faedah untuk saya pun. Boleh klik dengan senang hati hehe. Okey, saya nak tahu jugak, agak penyibuk hihi -_-"


*KATA HATI: Dari iklan Nuffnang pun boleh bagi idea update new entry kihkihkih. Awas kalau penyakit gila update kembali menyerang.

Comments

sue perbs.. said…
incredible? incredible hulk tau la.. heh
aimie amalina said…
huuuu
sgt incredible
heheheh
Umie Artoqiemie said…
rajin mena polah research :)
faridah nazurah said…
rajinnya mengodek2 benda2 alah tu.. hee :)
Jue said…
ada prsn psl tok tp sikda ms mok bcari. Kelak2 ah cek =)
Farihah Ahmad said…
kalau la saya ada pnyakit gila update, gila syox woooo...

*xpenah rasa huhuuu
Bro ahmad said…
bahaya benda tu sutera kasih..dia spy aktiviti blogger hahaha
[sutera kasih] said…
@Farihah Ahmad:
kalau dh kena penyakit tu..mmg agak parah dear hihi
[sutera kasih] said…
@Jue:
mun dh jmpa jwpn, iboh lupak roger2 kmk k hehe
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
siktauk..yala kmk tanyak hehe
[sutera kasih] said…
@Umie Artoqiemie:
rindu bah polah research time study haha
[sutera kasih] said…
@sue perbs..:
incredible man ke kan hehe
tu la..xtau apa bnda tu huhu
My Name is Mar said…
Wahhhhh... MOOD berblogging cik syaza dah burst up ni...
Hahahaha:D
Jue said…
Darling, previous komen nok ada email ku ya boh approve har

Thx dear =)
ABU said…
menarik... mmndngkan tenet slow , aku ndak blh la search lbh lanjut skrng..:P
Wanita2u said…
Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html
iMBobo said…
xphm sgt hehe.. rasa ingin tahu tinggi pula hehe
kotak bulat said…
ikln ni mmg selalu kua pun,, hehe,, siap wat research ye
bgs ya..ati mok tauk..huhuhu

rindu ngan pasha mek aih.
merahitujambu said…
dear..jom buat kek untuk sy...boleh kan..kan..

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html
NM02 said…
rajin nau kamu ni ek
Hanie_Dew said…
darling, tutorial komen tu refer kat sini. senang je.

http://getmedean.blogspot.com/2011/08/tutorial-buat-button-komen-yang-comel.html
iPai said…
Syaza jangan gila !! hehe

tak tahu ape ke menda ni
[sutera kasih] said…
@iPai:
amboiii ipai..hehe
sikit lg nk gila sbb fikir2 apa bnda la tu kan :P
[sutera kasih] said…
@Hanie_Dew:
thanks hanie comel !!
nnti sy try buat :)

ni mesti jue bgtau kan?
syg jue lahhh hehe
[sutera kasih] said…
@NM02:
hehe..tak rajin, ingin tau saja
[sutera kasih] said…
@merahitujambu:
okey dear, nnti sy lukis khas utk awk yerr hihi
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa igUana:
hehe..rimas bah mun mala ingin tauk :P

yeahhh..kelak ptg kmk buat entri pasal pasha ktk ya mun dh rindu cmya gilak haha
[sutera kasih] said…
@kotak bulat:
KB pun perasan kan?hehe
apa bnda tu ekkk
[sutera kasih] said…
@iMBobo:
hehe..cerrr bobo kaji pulak :P
[sutera kasih] said…
@Wanita2u:
Thanks sebab invite me :)
[sutera kasih] said…
@ABU:
hehe..bah kalo tenet bang bu dh laju, search la k hehe
[sutera kasih] said…
@Jue:
okey, dont worry deng, sik kmk publish, thanks yeaa :)
Amy Syaquena said…
rajinnya dia , penggunakan keywords yang menarik juga tue ..


http://www.sinarraudah.com/2011/09/marsha-masuk-hospital-telan-ubat-aku.html
anismelon said…
rajin btl cik syaza kite nie..anis pon tak faham ape nie.huuuu..incredible hulk...
d_LA said…
nt senang2 boleh gak try bukak tgk ape yg incrediblenya..hehe
[sutera kasih] said…
@d_LA:
hehe try la dear..manatau awk jmpa jwpn
[sutera kasih] said…
@anismelon:
hehe..filem ka apa tu ya?
[sutera kasih] said…
@Amy Syaquena:
hehe..keywords menarik ka?
iklan pun menarik heee

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …