Skip to main content

Happy Birthday Mia Sara Nasuha 30 September

Happy Birthday Mia, sweet 6th years old bebehhh :)

Salam my readers :)
Just a short entry to wish a very happy birthday to adik Mia Sara Nasuha. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki sentiasa. Semoga menjadi anak yang solehah dan berbakti kepada ibu bapa. Semoga menjadi insan berguna kepada agama, bangsa, masyarakat dan negara. Semoga sentiasa memperolehi kejayaan dalam apa jua bidang yang diceburi. Semoga sentiasa dalam keberkatanNYA. We love adik Mia!!

Blog ni sentiasa masuk keyword mencari info tentang adik Mia Sara Nasuha. So saya nak kongsikan ucapan selamat hari jadi kepada adik Mia. Mia birthday hari ni 30 September 2011, jangan lupa wish adik Mia di Twitter @MiaSaraNasuha atau di Fanpage Mia Sara Nasuha :)
Tahniah adik Mia comel menang Tv3 Kids Awards 2011 :)

Biodata Mia Sara Nasuha

Name: Mia Sara Nasuha bt Muhammad Ridhuan
Birth of Date : 30 Sept 2005
Age: 6 years old
Occupation: Kids Model and Actor
From/Location: Kota Damansara
Father's Name: Ridz
Mother's Name: Fyda

Her 1st Appearance on TV: 2008
TV Commercials: Bank Islam, Celcom, Sustagen, Nokia, Astro Beyond, TM, Softland

Dramas: Adamaya as Amani (with Sein & Lisa Surihani), Epilog Syurga Cinta as Mia (with Zizan Nin & Fida Ibrahim), Tiramisu as Ayesha (with Pierre Andre & Sharifah Amani), Zoo The Series as Shasha (with Lisa Surihani, Bob Lokman & Cat Farish)

Upcoming Movie: Nur Kasih The Movie as Mariam (with Fizz Fairuz & Tiz Zaqyah), Sekali Lagi as Amy (with Shaheizy Sam & Lisa Surihani), Papa, I Love You as Mia (with Lisa Surihani & Zalif)
sumber: Fanpage Facebook Mia Sara Nasuha

*KATA HATI: Saya kan peminat setia adik Mia, harus ada entri ucapan khas birthday untuk Mia!!! Nanti kita tunggu surprise dari Papa Mia :)

Comments

aimie amalina said…
waaaaa
besday budak comei nii!
epi besday budak cyg! =]
eVa said…
happy birthday mia sayang.. nya tok nang cute gilak.. mata nya lok nang bulat.. kacak nya dah besar lak koh..
Bui Junaidi said…
anak2 kmk kiut juak..hahaha..tp si mia tok nang kiut tahap gaban eh..geram nangga
merahitujambu said…
dear..i like your blog now!!!...pink2...ahahaha
SoLy SoLicious said…
HB gk...ololo sweetnye.. nangis die ni kalo die bace..
musicbrilliant said…
Taknak tengok Papa I love You sebab Zalif sengal yang berlakon..
Hhohoho..
Bro ahmad said…
kirim salam kat dia yea suterakasih heee..suka jugak kt budak ni..cute
azurin ramli said…
happy birthday mia comel <3
kan best kalau dia baca.hehe
Lea Isnawi said…
hepi besday adik mia tomey!
dh 6 tahun ye
Bella Bell said…
ewwww.... adik mia.. suka budak comel ni.. hehe~
EyqaLuvender said…
alolo..tomeynye...huhu...
appy bday adik mia...^^
sizuka[Izzati] said…
wahhhh selamat tambah umur adik mia!
ciK LyndaWawa said…
kecik2 dah pande berlakon nya.....kiut gik ya...
Edy Fee said…
hepi bufday tuk dia jugak..wah bestkan kecik dh femes
Eera Shera said…
hepi bday budak comel.suke giler kat budak ni
Yanyan said…
tak abeh2 ngn mia dia yerr.
yanyan pun suka jugakkk. HB, adik Mia :D

lama tak singgah, busy :(
lain dah blog diaaa. suka suka :)
Jue said…
Eh knak pix adik ku ada ctok. Dahla sikda copyright! Hahaha gurau jak
Kiut nya oh. Camney la nya mun dah bsr klak. Kali leh ganti lisa surihani sbg plapis =)
Paris Lipton said…
comel giler kan? teringin nk buat jdik adik ipar...hikkkk

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …