Skip to main content

Happy Birthday Harith Amsyar & Gambar Sutera

Salam aidilfitri my readers :)
Semalam tergendala lagi nak blogwalking pulun-pulun sebab ada tetamu datang ke rumah. Wajib tu melayan tetamu hehe. Sekali berhari raya tu, his (Amsyar) parents buat surprise birthday di sini. Maklumlah mereka keluarga perantau, mencari rezeki di Sabah. Mak dan makcik (kakak kepada mak) memang suka cari orang Sarawak yang ada di sini, ajak berteman hehe. So kepada sesiapa orang Sarawak yang berada di Sabah, mehhh kita jumpa-jumpa, kita kenal-kenal. Budak comot makan kek tu namanya Hurin, adik kepada Amsyar.
Nahhh eksklusif untuk my readers. Cehhhh bajet retis pulak kan haha. Tak salah upload gambar sendiri di ruang internet, tapi biarlah berpada-pada. Risiko pun tanggung sendiri. Orang yang tak nak upload gambar sendiri di blog tu tak semestinya sombong atau perasan cantik, tapi masing-masing punya pendirian dan alasan rasional. Honestly, dulu-dulu saya pun kaki posing upload gambar sendiri dalam blog dan social networks. Cuma, sekarang ni dah kurangkan aktiviti macam tu sebab saya dah tua HAHA. Simpati dengan nasib member baik saya berkaitan kes curi gambar, hope dia sabar menghadapinya huhu.


*KATA HATI: Terima kasih kepada pemberi coklat Fererro Roche, Vochell, Kitkat satu plastik yang baik hati, sesungguhnya bakal menggagalkan plan saya mahu diet HAHA. 

Tips Cinta masa tengok Wanita Hari Ini tajuknya "Cinta Berkurun, Kahwin Tak juga", JANGAN bercinta dengan orang yang baru PUTUS CINTA..faham? (^__^)

Comments

sizuka[Izzati] said…
waaaaaa eksklusif [betul ke tak eja neh] gituh :P
JIJI YU said…
huk aloh...aku da tak celebrate dah bsdea aku
Bro ahmad said…
hihii bestnya cute2 semua budak tuhh
Hanie_Dew said…
huhhhu..pas raya susah nak diet, byk dugaan. open house sana sini.las weekend dua hari layan open house, dua hari tu kuar pagi balik malam. hahaha..gile ah.

kitorang memang pandai buat kek. membaham kek lagi la pandai. nak buat kek everest ah pasnih
H.J said…
hohoh..berani letak gambar sedirik tu..haha
Anum said…
huhu hapy b'day
comel2
ciK LyndaWawa said…
happy birthday dik...=] lejuk dah kmk nunggu keja tok eh..
kotak bulat said…
comel je budk2 tu.. :)
Yatie Awang said…
tak apalah uploud gmbar sendiri, sekali sekala kan hahaha
takutlah...d lagi letak manyak gmbo sndirik..kena delete ek cam gitu??
selamat hari raya. serunya be raya dengan keluarga dan sanak family. banyak makanan enak pula. senangnyaselamat hari raya. serunya be raya dengan keluarga dan sanak family. banyak makanan enak pula. senangnya
[sutera kasih] said…
@Diana @ bilakukatacinta:
kalo dh terlanjur upload yg dulu2 tu..terpulangla nk delete ke tak dear..sebab once kita dh upload, mmg dh ada dlm search engine huhu...sy pun xpasti cara nk remove selamanya..maybe ada..
[sutera kasih] said…
@Yatie Awang:
sekali sekala tak pa la kan kak..jgn over suda hehe
[sutera kasih] said…
@kotak bulat:
memang comel..cerdik tu KB hehe
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa:
makseh kak :P


yala..lejuk dh nyawa kmk T__T
[sutera kasih] said…
This comment has been removed by the author.
[sutera kasih] said…
@H.J:
mmg dh lama berani pon..cuma kurangkan je hehe
[sutera kasih] said…
@Hanie_Dew:
takpa, utamakan jemputan :)

hehe lepas tu, jgn lupa letak gmbr hanie & jue di puncak everest kek tu :P
[sutera kasih] said…
@Bro ahmad:
budak2 tu mmg comel..yg ddk sebelah diorang tu tak comel ke?hehe
[sutera kasih] said…
@sizuka[Izzati]:
betul tak betul, hentam saja :P
My Name is Mar said…
Eksklusif?
Wooaaaaaahhhhhhhhhhhhhh~~
Memang bajet retissss..
Huahuahua..

Petang ni moody..
Sebab buka puasa dengan maggi je..
Tu yang takda entri tuh..
merahitujambu said…
tu awok eh..comel...hehehe

coklat byk kelebihan laa dear..xyah diet2..
.izzati liyana. said…
wah, eksklusif betul ni. hehe. comel-comel semua. seronok lah duduk rumahhhhh. saya homesick! tssk3.
aimie amalina said…
baekkk
pahammm!
hehehehe
alololo
comeinye bebduak tu dgn akak ku ni
hehhehee
Arol Mubin said…
Arol pun dah jarang upload gambar sendiri dalam blog/facebook. Kawan-kawan cakap Arol bajet handsome. Haha. Biarlah, nanti kalau kita susah dorang bukan reti nak tolong pun. :D
Ezad Skytech said…
cute2 je budak2 ni...tolong cubitkan pipi mereka untuk saya...haha...

wahhh...fererro roche..favourite tu...(^^,)
adan said…
sekali sekala upload pic sendiri tade hal beb.. haha..
AmirFX said…
Amsyar? Wahhh.. Dekat nak sama nama kmk la.. Hepi besday untuk anak buah ktk..
ILA HonEyBuNNy said…
budak2 yang comeiii...

ila skrg takoot nak upload gambar dah....fobia n trauma...hehe
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
yaka sama?hehe
ktk amir :P
[sutera kasih] said…
@adan:
tau ndak pa dan ahahaha
[sutera kasih] said…
@Ezad Skytech:
nntila tggu dorg dtg sini lg, okey?hehe


sedap, dh mkn td :P
[sutera kasih] said…
@Arol Mubin:
hehe...jarang jmpa blogger lelaki uplot gmbr byk2..
[sutera kasih] said…
@aimie amalina:
bagus dek sbb faham, ingt tu, jgn buat tau hehe

akak tak comel?
[sutera kasih] said…
@.izzati liyana.:
hehe..sekali sekala utk kwn2 :)

kureng seronok, apakata kita tukar dek?hehe
[sutera kasih] said…
@merahitujambu:
yup tu saya :0

coklat tu mmg ada kelebihan, tp ada jdk keburukan hihi
[sutera kasih] said…
@My Name is Mar:
hmmm..mengutukla tu :(


sy pon berbuka dg maggi kari td..yummy
sha my heart said…
wow, sambut birthday.. cantik nama =)

tips cinta tu un best juga
Yanyan said…
elelehhh mana ada tua. :P
happy birthday si comel. alaolohhh beshar dah die. haha :P
iMBobo said…
kamik org swak hehe boleh percaya x? :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …