Skip to main content

Gambar Perkahwinan: Tahniah Felix AF3 & Lydia

Hari ini (17 September 2011) Felix Agus, naib juara Akademi Fantasia musim ketiga telah disatukan dengan gadis pilihan hati, Lydia Larius Gijoh di sebuah gereja di Kota Kinabalu. Majlis resepsi pula akan berlangsung di Pusat Kebudayaan Penampang, Kota Kinabalu. (sumber: Media Malaya)
Tahniah Felix AF3..diam-diam ko kawen ya ndak membagitau hehe. Dapat tau dari status fanpage facebook KK FM Bukan Sekadar Muzik. Felix yang sekarang ni bertugas sebagai DJ Radio KK FM (Kampus Kita FM) di radio rasmi Universiti Malaysia Sabah. Felix ni baik orangnya, peramah dan lucu. Pernah jumpa dah masa praktikal di radio Sabah FM. Apa-apa pun, semoga berbahagia hingga ke anak cucu :)

sumber gambar: Facebook David Aramaitii (Video & Photo)

Comments

Bro ahmad said…
SEMOGA KE ANAK CUCU..jgn cerai berai sudah !
IkhMa -2606- said…
congcrats to Felix :))
Nur Zulaikha said…
tq lawat blog usang sy..komen anda tlh sy jawab...hehe..kat mne nk tekan butang follow awk ni??
KiKiHanakO said…
Hamboi da kawen.sy ni bla nak kwen.hehe

btw,slamat bhjg mggu manjerHamboi da kawen.sy ni bla nak kwen.hehe

btw,slamat bhjg mggu manjer
J.Syazwana said…
suke lagu felix dulu. huhu
ciK LyndaWawa said…
kmk rasa kitak tok kuat celotehlaa..biasalaa yaa..org media...hehehe..cepat ada updet..hehehe
eVa said…
aie dah kawen duhal.. patut tang sepi jak nya.. jd dj cnun.. kin chubby n sehat felix.. hehe.. congrats felix..!
cik dila said…
wahh,Yann dulu praktikal dkt radio eh? mesti best kan..

Felix kawen senyap2 je. huhu.
Ini Kisah Tia said…
wahhh , jeles dapat jumpa felix . nak jumpa dya gak .. huhuu .. btw , tahniah felix :)
iPai said…
Salam syaza .. baru sampai rumah ni .. penat tp tak leh tido .. jadi cek2 kat blog n emel sat ..

saya dah url feed kat syaza tuh .. memang ada masalah laa .. hee .. takpe laa syaza .. pasrah je .. heee .. yg ada kat tepi pon ok gak ..


thanx utk tips kawal mulut tuh .. saya tanya kawan, kawan kate, masalah saya ni biasa2 sikit, tak teruk sgt .. saya je yg pk over2 .. uhuhu
Bui Junaidi said…
wah..x sangka..kmk pernah ambik gmbr ngan felix ms d lawas..mmg sporting habis felix..

tahniah ngan nya..semoga bahagia selalu..*_*
iMBobo said…
tembam felix, dlu cikiding je hehe
Jue said…
Aku suka felix time nya d af dolok koh hoho. Br siang tdk bc paper nya kawen. Kck hor wife nya. Felix ya tangga ku bait juak =)
~AmyLiana86~ said…
susah2 je...trademark felix..amy minat felix masa dlm af dulu...hehe..tahniah tuk felix..
Adylia Qarissa said…
laaaaa.....dah kawen rupanya..semoga felix berbahagia..
Yanyan said…
comel lah wife Felix. sepadan! suka suka! haha :D
[sutera kasih] said…
@Yanyan:
comel kan hehe
dgr kabar, she's a dancer kebudayaan, so no wonder la cantik :)
[sutera kasih] said…
@Jue:
aok..nya nang bait bah. nya sik bezakan diriknya retis ngn org lain..my member keja ngannya..hehe
[sutera kasih] said…
@iMBobo:
aahhh..tembam dh dia skrg hehe
[sutera kasih] said…
@Bui Junaidi:
naka?hehe nya sporting habis kan..
[sutera kasih] said…
@iPai:
salam ipai..ohh okey2

dh reply d blog ipai hehe
[sutera kasih] said…
@Ini Kisah Tia:
Tia pegila UMS, dia ada di sana hehe
[sutera kasih] said…
@cik dila:
yup di radio hehe
radio local je :P

x senyap2, mgkin media xtau hoho
[sutera kasih] said…
@eVa:
baruk kawen marek..aoknya kinektok dh jd DJ..sama juak kedak Ebi tp d radio yg berlainan..
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa:
sekdala..kmk just potpetpotpet ngn org yg kmk biasa..kmk tok sik friendly :P
[sutera kasih] said…
@J.Syazwana:
skrg felix dh nyanyi bhs dusun..
[sutera kasih] said…
@KiKiHanakO:
amboiiii kak kiki lokkk..hehe

ktk kawenla cepat2 :P

slmt berhjg mggu
[sutera kasih] said…
@Nur Zulaikha:
you're welcome :)

di widget swif suzuki hee

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …