Skip to main content

Blogger 24/7 memang hebat!!

sumber gambar: Google
Blogger 24/7. Memang terbaik dari ladang. Blogger tegar namanya tu. Ada sesiapa yang kamu kenal blogger 24/7? Saya nak temuramah buat kajian haha.

Reasons why people who work with computers seem to have a lot of spare time:
  • Web Developer - Its uploading
  • Sysdamin - Its rebooting
  • Hacker - Its scripted
  • 3D Artist - Its rendering
  • IT Consultant - Its your problem now
  • Programmer - Its compiling
tertinggal satu jawatan kosong dalam gambar tu sebut
|
|
|
V
Blogger @ penaip artikel dalam blog disebalik keyboard
  • bengang dengan kelembapan line internet terutamanya jalur lebar yang konon-kononnya memberi perkhidmatan internet yang terbaik di kawasan tempat tinggal.
  • 'berperang' dengan laptop/PC yang dah berat kapasitinya dengan berteraburnya malware virus kuman bakteria, dengan maksud yang lebih comel, UZUR.
  • berhadapan dengan website/blog yang amat berat yang sarat dengan Javascript/HTML macam blog ni ke?, dengan maksud yang lebih sopan, make up cantik tapi berat.
  • terlalu kusut memikirkan tajuk apa yang sesuai untuk entri yang ditaip
  • buntu mencari idea apa hendak dikongsi untuk pembaca sebagaimana buntunya daku ketika ini memikirkan apa yang ditaip ni, macam mengarut saja yang lebih.

Okey sekian, selamat berkenalan dengan saya punya Bagai Pinang Dibelah Dua di SINI.

Yang mengarut di malam hari,
Photobucket

Comments

ape maksud awk ni yan?

***okeh nnti klu siap inform sya iya...
sy bkn blogger tegar.prg tny ben..dak ben ye la kot.kompem..
[sutera kasih] said…
@Uchi kay-f @hmad:
okey, sorry..entri ni mcm nmpk mengarut kan haha
AmirFX said…
Pa d kerepak ktk tok...? haha.. Biasa kmk mun sekda idea nang minum aek kola suam...
Freaky said…
huhu x larat freaky nak 24/7
iMBobo said…
peranan blogger ek? malangnye iMBobo xde byk masa nak mgadap blog lagi huhu
maybe sya fhm ni...awk nk kata mereka yg berblog 24 jam 7 hari tu hebat kan?

tapi awk tak bole buat mcm tu ..

ade sorg kwn bloger sya bah,ari2 updated cume ari sabtu dgn ahad je cuti name beliau bloger zie madini <---gugel name nie..

***blog febret saya ni
Ary said…
xlah mengarut sgt. lebih santai dan menghiburkan... ada tips n ilang tension jap.:)

p/s: adakah blog akk lambat loading?
ABU said…
aku ndak sempat mau duduk 24jam dpn lappy hahahahaha...blogger part time jak.. income blog ndak da lagi :D
Ezad Skytech said…
haha..ni memang kerjanya 24 jam mengadap PC/laptop..biasa la tu..hee...

haa..yang part blogger tu..2 point terakhir yg selalu mengundang masalah..heee~
bah,terima kasih..banner tu cantek n cute!

tak tahu nk ckp ape..btw sya sgt2 hargai ape yg kamu buat tu..

emm nnrti sya psg kat blog uchi iya daa..g00d monink!
Elie Lily said…
kena baca 2-3 kali entry ni, baru paham.. :)
puteraduyong said…
hehe...walaupun mengarut...tapi tetap comey... ;)
Jue said…
Ku cam faham pa msks entry tok hihi. Mun mok jd blogger 24/7, mesti mok ikhlas, br idea dtg hihi. Boh paksa dirik hihi

Psst; sorry dear byk miss komen blog ko. And thx sbb kah mek duak hanie jd jiran =)
Bro ahmad said…
blogger apekah ini..bro tak faham hehehe
Jue said…
Lupak mdh no bb cream etude ya nang best. Ssuai utk org mcm aku yg mls mok make up heavy hihi
Solihin Zubir said…
errr... kdg2 idea byk, tp terkial2 mcm mana nk olah dan sampaikan.. last2, nk update 1 entry pun makan 3jam.. punya nk btol2 puaskan hati pembaca.. haha..
zareliqa afiqa said…
dtg menyibuk kat cnie,eheee
jom kenal blogger peramah^^

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/update-senarai-blogger-peramah.html
mirakim said…
kelaka tol...
ahaha
H.J said…
blog ni lovely gitu..haha..setakat ni ok je bukak..haha..tak de berat pape pom
J.Syazwana said…
wah layout baru. pinky gitu. hehe
Salam pekenalan sutera kasih :) ..

Tak pe,uchi ..sutera .. ade jugak cikit input yang umi faham kat situ :) ..chak!
Heidi Shafiq said…
klu taip bende yg ade manfaat takpe.. jgn taip bende yg mengarut sudah la.. :)
ianya bukan dinamakan hebat lagi, tapi he/she seems very cool kerna bisa menghadap lappy 24/7..:O
i can't face lappy 24/7 kerna bakalan berlaku kesakitan mata! ouccch :') hehe.

p/s: komen arisha tak related dgn entry sis kan? :O
ciK LyndaWawa said…
kitakla tegar ya..kmk lum agik..hehehehe....tp betulla ya....terjebak ngan blog tok makin lamak makin ada perasaan ya...pande marah mun xpat updet entry koh...

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …