Skip to main content

Blog dah okey lepas remove beberapa widget.

YESSSSS !!! Alhamdulillah..saya tau dah apa punca blog saya bermasalah tadi..nasib baik saya tak gelojoh terus tukar templete baru. Mula-mula saya rasa curiga dengan layout. Sebab baru-baru ni saya ada tambah widget baru. Lepas saya tambah widget baru tu, terus blog saya bermasalah. So, saya remove tiga widget tadi. Mula-mula saya remove dua bloglist baru saya tambah. Kemudian, saya remove widget Milo Ping yang ada banyak coding Javascript untuk banner.

Lepas tu saya buat ujikaji la. Saya view semula blog. Eh, dah normal hehe. So, saya cuba lagi paste semula coding-coding untuk widget Milo Ping. Saya view lagi blog, ehhh ehhhh ehh normal jugaklah. Bukan saya sorang yang perasan templete ni rosak tadi, ada beberapa orang jugak perasan masalah templete blog ni tadi. Dan ianya bukan masalah line internet huhu. Uchi cakap mungkin masalah Google Chrome. Ada lagi bagitau, memang macam tu, nanti back to normal. So, cuba awak teka apa punca blog saya rosak satu hari ni? Siapa dapat bagi jawapan dengan huraian yang boleh buat saya faham, saya promosi blog kamu seminggu macam blog Abg Stalker di bawah ni hehe.

Yang benar, bukan saya punca blog ini rosak,


Photobucket

Comments

wahida said…
sbb virus malware kah?
[sutera kasih] said…
@wahida:
sy pun krg pasti kak, sy rasa pun ada kaitan jgk cuma kenapa google chrome tak detect ekk..just mengganggu templete blog.
teha said…
widget 2 mmg memberat kan belog jee.. hehe
widgetx2 itu puncanye iya..hurm nk kena ni!

okeh dah okeh pun blog sutera yang dikasihi! hihihi...
AmirFX said…
Kmk asa ktk banyak engkah widget...
zareliqa afiqa said…
yeay! nasib baik da ok kan.hihi,
boleh kembali berblog :D
ciK LyndaWawa said…
banyak gilalk widget....berat bah..=]
Paris Lipton said…
background blog yg pink tu tadelah eh? sygnyee. comel tu
Freaky said…
syukur la semua dah elok kembali blog ini :)
Hanie_Dew said…
widget apa tu kasi rosak blog mu. tu kadang widget ni kasi berat blog jak. kitorg takut sket nak letak byk2 nanti berat orang tekan 'X' lak. dah la blog picisan, kang lambat lak. huhuhu
ada main coding x?mn la thu terubah bnd yg x patut.atau buang widget terbuang skli bnd x sepatutnya. :)

p/s: xpndai la bab2 cmni.line je la kot x betul.
Ezad Skytech said…
alhamdulillah da ok..petang tadi buka blog ni..pelik sikit..kenapa widget2 semua hilang..
sergeant keroro said…
errr. ada coding yang silap ni kot.
eVa said…
kali widget baru ya ada something asa mek.. xsemua widget slamat kak.. tauk jaklah dunia tenet..
Jue said…
Pkai jak mozila firefox..laju jak hihi ngan jarang da mlsh. Mek duak hanie sik brani mok touch layout. Dah jerak skali, blog alu jd hodoh..nsb la ada save template lamak. Sbb mek duak byk msk coding dirikpun lam ya, ney ndak menda ya pening mun di adjust
Ini Kisah Tia said…
nda tau ni syg .. nda prasan tdi ..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …