Skip to main content

Album Kenangan Konvokesyen & TAHNIAH awak konvo tahun 2011

Salam my readers :)
Seperti yang saya janjikan dalam entri #WW sebelum ni, saya tunaikan dalam entri ini. Jue Hanie dan Umie, kamek sik crop gik dah gambar-gambar ya, silalah tengok hehe. Maklumlah sekarangkan musim konvo, walaupun konvo saya dah berlalu hihi. TAHNIAH kepada semua pembaca dan rakan blogger saya yang berkonvo @ bergraduasi pada tahun ini, khususnya kepada iPai, Aimie Amalina, LyndaWaWa, HujanMenjerit, Lea IsNawi serta J.Syazwana. Juga kepada sahabat baik saya, Izza Izalis. Congratulation and celebration lalalalala (^__^)

Ini antara koleksi gambar konvo, ada banyak lagi, takkanlah nak upload semua kan? Muntah awak tengok nanti haha. Maaflah kualiti gambar tak cantik sebab saya resize sekecil-kecilnya supaya tak makan masa untuk loading. Skrol ke bawah yaa. Okey babai :)
Tangga belakang di sebelah kanan Dewan Canselor UMS

Tugu Peringatan Ulangtahun ke-10 Universiti Berinovatif 1994-2004 di depan Dewan Canselor UMS

Dalam Muzium UMS

Taman di depan pintu gerbang UMS

Stadium UMS

Taman bersebelahan antara Library UMS dan tangga naik ke Canselori

Selekoh sebelum ke ODEC Beach UMS

Kawasan Dewan Kuliah Pusat (DKP) UMS

Logo besar UMS di taman depan pintu gerbang UMS

Inilah dia Red Carpet di tangga tengah pintu utama Dewan Canselor UMS :)
*KATA HATI: Sebenarnya nak buat photo storybook konvo, tapi tak cukup bajet, sebab mahal lol huhu. Insya'Allah ada rezeki, nak buat jugak tak kira walau dah lambat :D


*UPDATE: Sorry, lupa nak bagitau sebab ada yang bertanya. Photographer rasmi saya sudah semestinya bapak saya tapi tu only for family members punya pictures. Gambar indoor studio pulak di Studio Pesona, memang terbaik. Gambar di pentas, photographer PhotoKK yang memang dah kontrak dengan UMS.  Photographer yang ambil gambar-gambar outdoor photoshoot convo saya diambil oleh Kak Nadia Marudiah Melisin. Kepada yang berminat, boleh contact dia melalui facebook atau laman web http://www.arvishstudio.com. She's very nice person :)

Yang benar bukan gambar saya,
Photobucket


Comments

comelnya yan..:) tahniah ye da konvo.abg bln 10.
Eera Shera said…
waa..syoknye tgk org konvo..sy thn dpn pulak..insyaALLAH..
tahniah yan dan slmt berkonvo!

usai suda satu bab dlm kehidupan di menara gading

tak smbg lagi ke?

***comel kamu!!! ^-*
hnyyCHA said…
taniah dah konvo, btw mana awk pnye follower. tkleh sy nk follow awk.
Bro ahmad said…
cantiknya gambar..tahniah kt awak..tentu sangat seronok kan2..bro tumpang gembira je..p
merahitujambu said…
itu awok eh dia..comel laaaa
merahitujambu said…
tahniah dh konvo...awok comel
Paris Lipton said…
sy pon bakal konvo oct ni...uhukkk
btw congrate ye. comel!
Ezad Skytech said…
bila nak merasa berkonvo ni..hee~
wahida said…
ko betul2 buat aku teringat zaman aku konvo dulu...

aku tumpang hepi tgk gambar2 ni semua...
iMBobo said…
cepat2 cari kerja :)
Umie Artoqiemie said…
tahniah oii :)) tumpang gembira..
Nur Kahlimah said…
tahniah dh konvo.... gambar2 tu cantik lahh.. :)
ciK LyndaWawa said…
hehehehehe..kmk suka diat album2 kitak...BULAT!!!! p kiut..huhu..tahniiahlaa..walaupun kitak dah konvo tahun lepas ooo....uplod gik nun.....
JIJI YU said…
waaaa...ko ni dah tahap pro dah ni
tahniah.... tahniah .. dan tahniah, cantik gambar2 nei :D
Hanih Borhan said…
ada jgk beberapa kwn2 yg b'konvo...huh,bilalah pulak nak graduate ni...doakan sy ye :)
Bro ahmad said…
singgah kt orang comel dan blog kesayangan ni sambil tag hihii..:)

http://www.trioseposen.com/2011/09/segmen-pencarian-bloglist-blog-fahuna.html
Yatie Awang said…
wahhh...tahniahlah, walaupun dah lepas...kakak nak ucap jugak
hira said…
wah, congrates! :D
AmirFX said…
Bulat juak pipi ktk ooo.. Haha.. Nice picture nway...
anamizu said…
wahhhh yann dah konvo!
comel3!!! cantiknye!
gambar pon cun2 je smue ;)












cik ana.
Walk The Talk said…
Bestnya dah konvo, i still have 2 more years to go :( kampus yg sama, ums :)
cik dila said…
bestnye dear tgk gambar2 nih..
eheee..cantik lah ums.. ;)
eVa said…
aie kak!!.. knk ktk cute ilakkkk.. comel aie.. hehe.. wahh.. mok wish lok, congratss kak comel ayu!!
Hanie_Dew said…
owh..comel nye dia..baru nampak jelas wajah kiut tuan punya blog. tp yg last tu bukan gamabr saya? aik? konpius.

gmbr cantik.sape yang tukang ambik gambar?
Lea Isnawi said…
wahhhh...lawa2 gambar yann
suka tengok..jeles2..hehe
ah ha yan bole tnye kan saper name pix girls yg tudung orange tu? opss
wah...bestnya konvo!

terima kasih sudi join, ala takpe...lappy nila yg selalu tolong kita hari2...
echaRierie said…
owh..sebaya kali kita ni kan ? hihi..
rndu plk mau konvo lg..hihi
@sutera:bhahaha yo peace salam mai yan!

okeh bah,tingkayuk psl respond email iya..oh urg tu teda ku kenal tapi mcmlah kenal..haish mcm ne tue...uikna saper bah namenye?

ko rase aq urg mane?hihihi..mo taw jwpn sile ushar2 kat profile blog sya bah!

bah..pantun skjp

"minum sirap perisa selasih,saya suke kain sutera kasih"...
Hanie_Dew said…
hihihi.oo gitu ceitanya ayat "bukan gamabr saya" tu..

join top female blogger tu saja jak bah mengisi masa lapang. tak harap pun dapt short listed. punya la ramai blogger lagi ohsem. kitorg ni cuma blogger picisan.. hihi (^.*)v
ABU said…
tahniah.. cantek gmbar konvo tu...
Piweet said…
waaaa besnya da konvo...tahniah=)
syahirooAhmad said…
wahh cantik la gambar2 tu... sape cameraman? mcm pro je.. ape pun tahniah geng.. :D

pst.. jubah laki ngan pompuan sama kan? nak pnjam.. mao bergambo~~ haha
Jue said…
Congratz dear!kiut ko oh!!sa mok cubit jak pp ko ya kuat2 tauk sik hihi
pa rs pas konvo?rindu sik mok study balit?hihi
@jue:setuju dgn jue..ko tolong tapau cubit pp die sekali utk aq iya..hihihi
Ini Kisah Tia said…
best tengok orang convo ni . senyum meleret saja di bibir :)
iPai said…
wah ni ke rupa syaza .. comel2 ... akhirnya dapat juga tgk rupa syaza kan .. heee
yayath said…
wahhh:)banyaknye bergambar time konvo..hoho..yath x sempat pun amek gambar bebanyak time tuh..

hahha~~rindu UMS plak..kos apa la kunun?sekolah mana?tahun lepas bah ni kan?

yath SST..
Maii Yusre said…
maii konvo bulan depan.. hehe.. konvo after trial..bm maii lulus..hihi.. nanti maii upload picture.. #kalau sempat.. hihi..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …