Skip to main content

#WW18: Musibah itu disebabkan kamu sendiri


boleh klik dan simpan wallpaper

*KATA HATI: Kalau patah hati, boleh tak meng-away-kan diri sekejap? Janji, sekejap saja :')
(dah tiru mcm jejari runcing la pulokk, serious sedih baca latest entry dia..semoga dia tabah menghadapinya. Kitorang sesama perempuan mestilah memahami hati perempuan..syiohhhh)

Comments

Mr.Thinker@Ali said…
good info. ty so much. :)

perbanyakkan doa supaya terhindar daripada musibah. :)
aimie amalina said…
huuu
betol!
hanya perempuan memahami hati perempuan yg lain...
yatie Awang said…
betul tu sya...kita sendiri yang mencari musibah tu
ILA HonEyBuNNy said…
betul tu sutera..

itu semua salah dan silap kita sendri kan..Allah mengingatkan kita dengan kita hadapi musibah...

sedihh jugak baca blog elia tu...moga dia tabah
aiman said…
betul.. kita punca musibah kita sendiri..
abghani said…
setiap kejadian ada hikmah di sebaliknya
AmirFX said…
Rumah ktk best.. Belakang rumah boleh g ngail kejap tok meng-awaykan dirik.. Rumah kmk ada parit jak kat belakang.. haha..
bunbun said…
eh kenapa ni? patah hati ke? huhuhuu
asnizaziz said…
itulah, senang cte semua yg berlaku tu pasti ade hikmahnya :)))
CikMiMiey said…
CM simpan wallpaper ni year dear . nice mutira kata ni , cantek u create :)
alif haris said…
huhu .. jgn la meng'away'kan diri lama2 sgt kak sutera kasih ...huhu
Pak Pis said…
perit badan menangung derita dari yang mendengar dan membaca...walaupon pak pis ni lelaki..tapi bila dibayangkan terjadi kat diri sendiri terasa perit gilak
HAZWAN17 said…
setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya....kita kena hadapai dengan tabah dan sentiasa muhasabah diri
mun patah hati..bersabarla deng...tuhan maha pemurah,,,
.izzati liyana. said…
boleh cik syaza. take your time. tapi jangan lupa singgah blog saya lepas tu. hihi.

elia tu memang sangat tabah. dugaan dia lagi kuat. dapat prhatian ramai lagi. ramai yang caci, maki. so, cik syaza kena jadi kuat macam elia.
[sutera kasih] said…
@Mr.Thinker@Ali:
you're welcome :)

sama2 kita perbanyakkan doa :)
hani apandi said…
mk da juak bc entry jejari runcing ya.sedihkan.huhu
[sutera kasih] said…
@aimie amalina:
perempuan memang memahami hati perempuan :)
[sutera kasih] said…
@yatie Awang:
semua yg berlaku berbalik kepada diri sendiri
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
yup...kdg2 manusia tak sedar, apa yg menimpa dlm hidupnya tu disebabkan silapnya sendiri..tapi smua tu pasti ada hikmah :)
[sutera kasih] said…
@aiman:
sebelum tunjuk org, tunjuk diri dulu..
[sutera kasih] said…
@abghani:
Aahh..betul tu..semuanya ada hikmah
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
ngail???sik pian mek ehhh..panassss oiiii hehe
[sutera kasih] said…
@asnizaziz:
semua yg terjadi semuanya ada hikmah :)
[sutera kasih] said…
@CikMiMiey:
thanks dear sbb sudi simpan :)
[sutera kasih] said…
@alif haris:
sekejap je dek hehe
kembali dh ni :p
[sutera kasih] said…
@Pak Pis:
pak pis memang memahami :)
[sutera kasih] said…
@HAZWAN17:
Insya'Allah..sama2 kuatkan diri dan tabahkan hati..
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa igUana:
patah hati ktk ambik pasha kmk :P
[sutera kasih] said…
@.izzati liyana.:
mesti singgah blog zati biar lambat hehe

aahhh..semoga dia tabah menghadapinya..kalau kita letak diri kita d tmpt dia pun, blh rasa dh tu..
.izzati liyana. said…
@[sutera kasih]

wah, mesti singgah tu. hihi. time kasih. :))

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …