Skip to main content

#WW16: Rahsia Hati, Banyak Persepsi.

Gambar Pasha Ungu sekadar gambar hiasan..
sumber gambar-gambar: ihsan pakcik Google

*KATA HATI: Pelbagai mata, pelbagai pendapat. Pelbagai rasa, pelbagai akibat. ALLAH TAALA MAHA ADIL. :(

Comments

aimie amalina said…
erk..
nape gabo yg last tu cam x de kene mngena kak?
kikiki...

epy fasting day!
APA???PASHA UNGU??adoheh.......panas..panas..pans kmk tok....huh...
APA???PASHA UNGU??adoheh.......panas..panas..pans kmk tok....huh...
Bui Junaidi said…
bergerek ngan org jauh kah..?
kmk tok rabun peta,x tauk cney asan gerek ktk ya..hehe
.izzati liyana. said…
maksudnya?? ahhh.tibe-tibe nak garu kepala yang tak gatal. kenapa ada :( ? perhubungan jarak jauh ke apa?

tapi gambar tu semua comel-comel.
iPai said…
semua2 gambar2 tuh dasat juga ye .. comel2 ..

tak kenal gambar laki tuh .. rajin ye pg2 ni
bunbun said…
alaahh sedih je tengok danbo tu huhuhu..


kenapa tetiba ada pasha? kompius nih
[sutera kasih] said…
@aimie amalina:
gambo yg last tu ada kena mengena..rahsiaaaa :p
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa igUana:
iboh jeles bah deng..ilek2 jak ktk
Pasha MMS gambanya lam tadik bahhh
[sutera kasih] said…
@Bui Junaidi:
kmk pun siktauk nk jwb apa ahaksss
[sutera kasih] said…
@.izzati liyana.:
cuba elakkan cinta tanpa kenal siapa orangnya yang sebenar :')
[sutera kasih] said…
@iPai:
ciss...tak patut betol tak kenal gmbr last tu..

rajin sbb patah hati
[sutera kasih] said…
@bunbun:
sedihkan :(

pasha tu pakwe haha
.izzati liyana. said…
@[sutera kasih]

okay. serius blur. patah hati ke?
~AmyLiana86~ said…
yann..amy dah letak dah folower tu kat bawah then header jadi tersorok kat belakang template..dia nampak kat pelangi tu je..all about mylife tersorok kat belakang..huhuhu
[sutera kasih] said…
@.izzati liyana.:
nak nyanyi lagu patah hati la hehe
[sutera kasih] said…
@|| A Lady Named .. Yantiey ||:
ehhh mcm sama nama kita hehe

byk kan skrg cinta jarak hauh..
a'a byk sgt... hehe.. nice blog..followed! keep in touch ok
Amni said…
=p pan. kamek minat ungu aie.. sangat!
Anum said…
bercinta ngan org jauh ek
Far8 budak baik said…
pehhh cinta jarak jauh kot..
hahahahahaha..
tak ley belah betol..
skye sudah lahh..
free lagi hahaha
Acik said…
pheeewitttt
antara 2 benua!
semoga berbahagia ... :)
shandye. said…
nape ada gambar suami org tuh?

hati2 main dgn api...
AmirFX said…
Last bis gambar ya sapa bah? Mcm kenal jak...
sifu im said…
sape gmbr yg last tu??x femes pon..haha
hehehe....xpala!!kmk ada pasha mek pun....weee=]

gambar kat page kmk ya time akad nikah adik kameklaa...hahaha..cincin langkah bendul ya..
YOUsoF said…
Jarak tak memisahkan percintaan antara dua jiwa.. (ayat pinjam je ni) ;D
My Name is Mar said…
Ni kes Cinta Jarak Jauh lah ni..
Lex rrr....
Seronok pe jauh-jauh....
Jimat duit tak dating salu..
Huhuhu
ILA HonEyBuNNy said…
semua tentang hati eh..

hati yang merasa..hehe

gambar last tu ciri2 idaman syaza eh..ehhe
aiman said…
cantik gambo2.. :)
pasha tue ke cinta jauh ko...
:)
Syuxer said…
apakah ini bermaksud cinta antara benua?heheh
Redbloodsnow said…
mek suka pic row number 2 ya. meaningful!
alif haris said…
ouh pasha ungu tu pacarnya akak ? haha
Nurnajwa said…
Whyyyy?

*sabar ok sis ;)*
iMBobo said…
sorang kt semenanjung sorg kt sabah ye..
[sutera kasih] said…
@Amni:
kmk pun..dr dolok gik minat lagu2nya..hehe
[sutera kasih] said…
@Far8 budak baik:
hehe kenapa?????
yala bah..
tp tu zaman remaja jak
skrg dh tua haha
[sutera kasih] said…
@Acik:
dua benua la sgt..xdala..
gambar hiasan jak..
hari ni kan wordless wednesday :)
[sutera kasih] said…
@shandye.:
aduhhh..gambar hiasan saja tu huhu
see..lain org lain pandangannya kan..
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
entahlah..sik kenal..tejumpa d google tek bahh
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa igUana:
hehe yala tek..ktk kan ada pasha ktk mpun..ibohla berebut ngn kmk yg skda pasha tok :(

cehhh kmk pk ktk betunang :P
[sutera kasih] said…
@YOUsoF:
perghhh...ayat memotivasikan hehe
[sutera kasih] said…
@My Name is Mar:
itula motif yg cuba disampaikan
jarak jauh blh jimat duit tak dating salu..
tp part topup & kata2 dlm SMS/phone..part tu yg slalu merosakkan gadis..
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
semua tentang hati..hati yg sakit..hati sy terluka..ahhhhhh benciii

ehh tak lah dear..suka lagu2nya saja :)
[sutera kasih] said…
@aiman:
ihsan pckik google hehe
[sutera kasih] said…
@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫:
tak lah..tu laki org kot hehe
suka lagu2nya saja :)
[sutera kasih] said…
@Syuxer:
benua???perghhhh susah nk cari mat salleh haha
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow:
hehe ktk mesti phm cz ktk PJJ :P
[sutera kasih] said…
@alif haris:
owhhh nggak sihhh...sukak ama lagunya aja dehh haha
[sutera kasih] said…
@iMBobo:
errrr...cmna tau ni...
entahlah msh wujud or tak hbgn itu
mungkin mimpi :)
yatie Awang said…
eh eh apasal pulak si pasha ada kat situ....

paling utama hidup kita, jaga hati

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …