Skip to main content

#WW15: Dapat iC Blogger Club dari Mar

sumber: http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/08/blogger-ic-lagi-9-individu-buat-aku.html

*KATA HATI: Thanks a lot Mar sebab beri kad kerakyatan blogger crew hehe. Sorry edit sikit sebab ada info yang silap, tapi its okey hehe. Okey, sambung beraya ke rumah-rumah blogger :)

Comments

ILA HonEyBuNNy said…
wah3...

ciap ada ic lagi kan bila berblog skrg...ehheheh
cx's said…
wah!! iC die terpampang besar kat sini. jeles. huhu. btw, love ur name. kite kembar nama. kih3. shh. jgn kasi tau org ;p
My Name is Mar said…
Hohoho...
Sorry salah,derrr....
Cz wa buat based on maklumat dekat profile blogger..
Tapi kalau salah gak, wa mintak ampun...
Bese lerrr...
Machine MANUAL...

Aku dah jumpa pengganti SS
iPai said…
wah siap ada kad lagi .. nanti print n gatung kat leher macam kad matrix ok .. kalau tak pakai kene denda ..
[sutera kasih] said…
@cx's:
nama kita sama??wahhh syoklah jumpa org sama nama ngn sy :)
[sutera kasih] said…
@My Name is Mar:
its okey Mar hehe
tak nmpk jgk tu, dh edit & tukar :P
[sutera kasih] said…
@iPai:
hahaha..lucu, teringt plak zmn dolu-dolu..siapa pakai kad matrix, kena gelar bdk skema :P
bunbun said…
waahh! nak jugak! hahahaha. adeh kire bunbun ni pendatang asing la xde IC ek? wahahaha
Dea said…
aisehh... ic jwk..:P.. da polis nk ngecek ka??.. hehe
alif haris said…
alamak sy xde ic lg .. cmne ni ? hehehe
fiq. said…
comel je ade ic blogger gitu

btw:tahniah , menang 2nd place tagline alya...
aimie amalina said…
waaaaa
akak pon dh ade ke?
jelesnyeeee
nakkkkk!
hehehehe
AmirFX said…
Waduhh.. Perlu IC juga ya sekarang nie..
Bui Junaidi said…
kacak aih..kmk nangga freaky pun ada juak..maok kenak bayarkah?
Myra Jay said…
Wahhh ada IC baru :)
[sutera kasih] said…
@bunbun:
hehehe pendatang asing???kalo xda mykad baru dkira PTI :P
[sutera kasih] said…
@Dea:
aokk..ada polis cek malam2..yahhh berani ktk skda ic :P
[sutera kasih] said…
@alif haris:
hehe tak tau..haaaaa jeng jeng..
[sutera kasih] said…
@fiq.:
comel kan kalo smua blogger ada kad ic tu :)

thanks fiq :)
[sutera kasih] said…
@aimie amalina:
hehe aimi dh ada???
akak sempat mintakkk :P
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
waduh..gi mana sihh kalo nggak ada ic hehe
[sutera kasih] said…
@Bui Junaidi:
dak freaky la dolok dpt ya..hehe

sik..free hihi
mok juak kad kerakyatan blogger eh..
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa igUana:
cuba mintak polah ngn org ya..
tp nektok byk dh req..smpey pengsannya molah hehe
Amni said…
aieee... best juak... hahahaha... kmk mok juak... =P
[sutera kasih] said…
@Amni:
request nun ngan org molah ya hehe
Redbloodsnow said…
wah wah wahh...raget juak ic ya..hehe
adan said…
wow.. 2008.. lamanya..
[sutera kasih] said…
@adan:
masa tu zmn hingusan..post pun yg sot sot, jd jgn dilihat semula post2 dulu haha

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …