Skip to main content

#WW 22: Tak tau bila malaysia merdeka

nahhh jawapannya, malas nak buat pencari wordless:

*KATA HATI: Tak sangka pulak, Malaysia dah mencapai kemerdekaan ke 54, tahun 2011 pun masih ada yang tak tau bila Malaysia merdeka -_-"


*UPDATE: Ramai yg kata, mungkin yg mencarinya bukan warga Malaysia..or mungkin ada yg tak yakin dgn tarikh yg diketahui so nak pastikan, google lah..tak mustahil jgk kan hehe..okey2, berprasangka positif bahh kan ^_^

Comments

AmirFX said…
Salam Kemerdekaan... Tahun tok buatlah yang terbaik untuk diri kita...
iPai said…
heheh ... ntah2 orang luar negara yang cari kot ..
d_LA said…
huhu..sabo jerlah xtaw bila merdeka..
fiq. said…
bagus jugek, nak amik tahu kan,selamat hari raya & merdeka
iMBobo said…
haha siapalah tu, mybe die lupa kot..
Freaky said…
tu mungkin indon kot yang search. haha slmt hari merdeka :D
alif haris said…
hahaha .. bukan orang malaysia kot :D
Jue said…
Haha kita assume jak maybe ada miak search pakei study (lol)
Ezad Skytech said…
mungkin bukan org sini kot yang search..hee~
merahitujambu said…
alhamdulilah...tinggal kita jee kena memerdekakan diri...


anda di tang untuk join contest..=p

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/contest-junior-doodlyn.html
Bro ahmad said…
bro yg google tuhh hahahaaa salam kemerdekaan
.izzati liyana. said…
org indon lah tu kot. kalau orang malaysia yang cari, mari kita lempanggg sama dia. jaja pon taw kott.

konon arituh cakap mcm takkan ade entry baru. tengok mcm byk je. hehe.
Hanie_Dew said…
sebab ada orang orang tua mengatakan tarikh sebenar merdeka tu yang diwarwarkan adalah palsu. tak tau la sebab apa. tapi pejuang sebenar takpernah diexposekan. yang mennumpang senang je yang digembar gemburkan. hh..ntahla.
Anonymous said…
Malaysia merdeka pada 16 September 1963.
ariefsigli said…
just for saling mengingatkan, link untuk "Kisah sedih di pagi raya" sudah mati mbak :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …