Skip to main content

#WW 21: Kad raya untuk kamu


*KATA HATI: Okey, jgn gelak haha. Nanti terjah korang ekk, nak jalan kejap..bye2 ^__^
UPDATE: Korang gelak orang lidi saya ekkk..hehe
tunggu kad raya yang betul2 punya okey :P

Comments

Anum said…
comelnya kad dia
Bui Junaidi said…
hahaha..lucu org lidi ktk ya
terit jak makey tudung ngan songkok..hehehe
ummiarissa said…
jom amik kad raya umah kita pulak...
fathiahRAIHANA said…
hehehe comel aje kad raya tu ^^
syiela said…
hahahahha.. tetap nk gelak sbb syiela hanya pndai lukis org camtu jugak :)

selamat hari raya!
Hanie_Dew said…
nak jalan ? nak ikut.

walaupun ko tak rindu aku. aku tetap nak mintak biskut raya dari ko. bak cepat.
Bro ahmad said…
terima kasih bagi kad raya..boleh copy ke?
zella y said…
selamat hari raya!!!
bunbun said…
ehehh comellah. nak lah! HAHAH
Myra Jay said…
Wahhh kiut la..

Selamat Hari Raya jugak ye :-)
AmirFX said…
Selamat HAri Raya yang bakal tiba Sutera...!
syahirooAhmad said…
wahhh.. guna krayon ke nih? cantik2... heheh
Umie Artoqiemie said…
kmk tetak boleh sik?? hahahaha...
yatie Awang said…
itu main elok2 ke apa, nampak macam nak gaduh je hahaha
dhiera said…
Sk buat sendri? boleh tahan walau comot sikit.hek
jangan marah naa
anismelon said…
untuk sape??anis ke..hehe..
Amy Syaquena said…
Selamat hari raya aidilfitri juga buat awak sekeluarga..



http://www.sinarraudah.com/2011/08/pelaburan-yang-bijak-dan-menguntungkan.html
.izzati liyana. said…
alahai comelnye. hehe. tak gelak. tersengih-sengih je. :D
cik dila said…
hehe,comel lah kad raya..main bunga api lagi..
sifu im said…
ko nk bg kad raya kat aku er??hehe
Amni said…
besarnya kad raya.. hehe.. tq..=p selamat hari raya, maaf zahir batin dear...=)
Syuxer said…
hahah orang lidi sungguh comel la..hehe..;p
Acik said…
selamat hari raya!
utk acik gak ke? heheheheeee ...
Acik said…
ucapan raya utk yan

http://pimpintangan.blogspot.com/2011/08/berminat-nak-buat-ucapan.html
Freaky said…
ahahaha selamat hari raya :D
cheqhaizan said…
comeiiinya....huhuhu...
ILA HonEyBuNNy said…
orang lidi pun comeiii sebab pakai songkok n tudung kan syaza...ehheh
shandye. said…
mula2 ingat amende la batang lidi sblah kanan pelita dgn ketupat tu...

rupa2nya bunga api.

hahaha...

took me nearly a minute to figure it out.

ngee...

anyways... selamat hari raya. maaf zahir dan batin selama kita berkenalan sebagai rakan blogger....

=)
alif haris said…
comey je kad raya :) hehehe
hahaha.. tp cute lah.. salam lebaran :D
Far8 budak baik said…
wahhh wahhhhhhh...
pemalas gile nk bagi kad raya kn..
hahahahah! =p
lawa lawa kad tu
haha..mn taw ni?aah le..jujur,abg gelak tgk org lidi awk. :) sbb mcm org lidi abg je. :P sama le kita.

slmt hr raya syaza..;)abg ltk awk dlm bloglist sahabat.

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …