Skip to main content

#WW 20: You made me STRONGER

Comments

ILA HonEyBuNNy said…
yeaahha...

semoga syaza tabah n kuat tau...

kalau kita xkuat..mmg kita akan down....cuba buat sumtin yang happy...;-)
aiman said…
jangan bersedih.. DIA sentiasa bersama..
merahitujambu said…
napa dear???ada kena mengena dgn awok ke??
.izzati liyana. said…
anggap ia as pengalaman hidup. ada hikmah di sebalik semua ni. semoga cik syaza makin kuat. :)
Umie Artoqiemie said…
=‘’D jangan sedih..
sizuka[Izzati] said…
kuat ea.Allah knows best :)
adan said…
sentiasa bersangka baik pada qada dan qadar NYA..
iMBobo said…
be strong!!! :)
alif haris said…
tanpa kita sedari sebenarnya ia satu sesi pembelajaran kepada kita tentang erti sebenar kehidupan..
dan supaya kita mnjadi lebih kuat ^^
hani apandi said…
la tahzan gadisku!

bila teringat jak words tok, automatik mek ingt kwn sklas mek.asal mek moody, muka frust..adalah nya ngatik.."hani, la tahzan"! hee.
aimie amalina said…
weee
kuuuaaaaatttttt! =)
Syuxer said…
Allah s.w.t bersama kita..:)..
cik dila said…
lately ni SKY selalu post entry yg sedih2 je.. sabar eh!
bunbun said…
macm sentap je gamba kedua tu. hehe.


tapi it's good. dulu blog bunbun nama being single is okayy :) somekind of soothing la konon. ceh cehh single best laaa - konon kata kat diri sendiri. hehehe
anismelon said…
tabah ye syaza..kuat..xmo sedih sedih..heeee
sergeant keroro said…
be strong, alien ada =)
[sutera kasih] said…
@KEPADA YG KOMEN:

Thanks semua sebab caring..dont worry, sy okey :')
Abang Stalker said…
la tahzan..:) semoga diberi kekuatan mental dan fizikal.

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …