Skip to main content

Selamat Menjalani Ibadah Puasa Ramadhan

sumber: iLuvislam.com
Hello my beloved readers :)
Hari ni 1hb Ogos 2011 bersamaan 1 Ramadhan 1432H..bulan Ramadhan yang mulia dan penuh keberkatan. Puasa tak hari ni kawan-kawan?hehe. Sorry sorry sorry my dearest readers..tak dapat blogwalking dan approve your comments beberapa hari yang lepas. Macam biasalah kalau hujung bulan kan haha. Insya'Allah kalau ada kelapangan nanti, saya lawat dan balas komen korang semua ok? Sekejap lagi nak berbuka puasa dah sini. Selamat berbuka puasa semua my readers yang berpuasa..jangan sia-sia kan Ramadhan kali ini :)

Comments

aimie amalina said…
akaaaa!
bizzzziii ke?
weeee
salam ramadhan ye akak!
Syuxer said…
selamat berbuka..:)..makan elok2..
Nurnajwa said…
Selamat berpuasa jgak sis ;)

Byk2kn amal^^
sarah mohamad said…
selamat berbuka kpd syaza jugak! jgn overdose makan lak hehehe
sizuka[Izzati] said…
Selamat berpuasa :)
ajumohit said…
Selamat berpuasa jgk sutera kasih
merahitujambu said…
selamat berpuasa..sy tgu lawatan awk..=p
yanyan said…
happy fasting awaaaaakkk :)
ILA HonEyBuNNy said…
salam ramadhan sutera...

syaza pun mcm ainz eh...xupdate blog beberapa hari...rindu korg berdua tau...nabilah pun..bz eh...hehe
hana sudradjat said…
insyaallah ramadhan ini kita dapat menambah amal ;)
~AmyLiana8886~ said…
selamat berpuasa shaza...hihi
Zura said…
selamat berpuasa yan.. :)
deAnza-wAnda said…
hye dear.. jemput jenguk blog.. i ade jual pfume.. murah jek tai sangat laris..
AmirFX said…
Selamat berpuasa Sutera n femili...
[sutera kasih] said…
@aimie amalina:
hehe tak busy dekk..
mcm biasala xdpt o9..lmbat membayar haha
iPai said…
wah bz ye akak syaza kita .. uhuh

selamat berpuasa esok kak syaza !!!

(akak???)
[sutera kasih] said…
@sarah mohamad:
tak boleh overdose dear, kang baju raya tak muat hehe
[sutera kasih] said…
@sizuka[Izzati]:
thanks dear :)
selamat berpuasa jgk..
[sutera kasih] said…
@merahitujambu:
hehe pasti sy akan lawat tapi esok pagi lepas sahur, boleh kan dear :)
[sutera kasih] said…
@yanyan:
thanks awaaaaaaakkkk hehe
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
wahhh ila rindu kitorg ke?hehe
sorri lah dear..sy tak dpt o9 dua hari lepas huhu
esok dh boleh blogwalking smpai pitam hehe
mlm ni nk baca & bls komen je dulu hehe
[sutera kasih] said…
@hana sudradjat:
Insya'Allah..bersama2 kita tingkatkan amal ibadat :)
[sutera kasih] said…
@Zura:
thanks kak zura, rindunya nk terjah blog akak :)
[sutera kasih] said…
@deAnza-wAnda:
yeke dear?ok2 nnti sy singgah okey :)
[sutera kasih] said…
@iPai:
hahaha..knapa tak makcik sekali?

thanks ipai..tido awal, sebab nk bgn sahur esok, lepas sahur baru sambung online :)
Heidi Shafiq said…
salam ramadhan beb.. :)
Myra Jay said…
Selamat berpuasa... ;)
.izzati liyana. said…
selamat berpuasa dan berbuka puasa. hehe. :)
Afiqa Dayana said…
selamat berpuasaa ! :D
bunbun said…
selamat berpuasa jugak. eh ada doremonlaaaa kat situ kakakahh
Yumida said…
nice mesej pic ya..slmt berpuasa..
[sutera kasih] said…
@Myra Jay:
selamat berpuasa jgk sist :)
[sutera kasih] said…
@bunbun:
amboi bunbun..gelakkan doremon bulat tu ekk hehe
[sutera kasih] said…
@Yumida:
cilok dr iLuvislam.com hehe

slmt berposa juak :)
iPai said…
mak cik ? hamboi nak sangat ke mak cik ? ke nenek leh ?
[sutera kasih] said…
@iPai:
hahahaha gelakkkannn dia

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …