Skip to main content

SEGMEN: BLOG GUA BERAT TAK?

Hello my readers :)
Tadi tengah blogwalking, nampak my rakan blogger buat segmen menarik. Kebetulan jugak saya memang memerlukan kritikan dan komen dari pembaca. Blog saya berat tak?heeee. Awak kritik lah sepuas hati kat entri ni, okey..kalau segan nak guna ID sendiri, guna Anynomous Tanpa Nama pun saya layan jee hehe. Jom ramai-ramai join segmen ni, sambil-sambil dapat kenalan baru (^__^).

KLIK BANNER UNTUK JOIN

*KATA HATI: Kepada yang join tu, jangan risau, nanti saya singgah blog korang dan bagi pendapat membina, okey? Jangan lupa kritik blog saya jugak :)

Comments

H.J said…
tak nampak macam berat pom
Umie Artoqiemie said…
blog ktk sik berat hahaha..
insyaAllah mun rajin kmk join.
abghani said…
berat tul 5tan..hhaaha...klu byk gambar mmg berat
thank you dear sebab sudi join .. sejak awal Tia masuk blog ni , Tia langsung takde masalah dengan berat atau masa loading blog ni . nice saje . teruskan macam ni ye . apa yang penting ? entriiiii :)
Farihah Ahmad said…
so far, xde masalah ngn blog awak. salu sng je loading :)
AmirFX said…
Kmk asa blog kmk berat time tok.. Berat oleh gambar makanan.. haha..
azie said…
blog ni x berat..ringan je n cute.. :)


http://dizizzmalife.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html
amirulspurs said…
blog ni okay je ..
tkda masalah ..


http://amirulspurs.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html
iMBobo said…
dah 2 kali reload page ni ok je ringan :)
PeRmAtA bIrU said…
blog nih x berat langsung.. sok broadband saya habis limit... saya buka blog nih ngan beberapa tab.. dan lancar saja..:)
ILA HonEyBuNNy said…
tak tak tak...blog ini tak berat....ila suka terjah sebab tuan blog neh kretip dalam blog dia...hehe...;-)
PeRmAtA bIrU said…
blog nih x berat langsung.. sok broadband saya habis limit... saya buka blog nih ngan beberapa tab.. dan lancar saja..:)
My Name is Mar said…
Tak pyh nak risau lerrr...
CONFIRM ringan..
Kalau tak, tak rajin ler nak ngurat cik syaza..
ngeh3..
anamizu said…
cik ana dtg dr segmen TIA..
laju je loading..
kire ringan la kan? hehe


jemput ke blog cik ana :)
http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html
Syuxer said…
blog awk dah laju..simple..dan smooth je..jadi blog awk sudah pass punya..:)..

tq bagitau pasal linkwithin tuh..ia memang berat sikit tapi ia penting untuk show old post..kadang2 gambar dapat menarik perhatian untuk orang membukanya hehe,ada pendapat cakap buang ia pun, kadar kelajuan sikit je bertambah hehe..apapun tq tau..:)..
hadi said…
tak berat ringan..
Bro ahmad said…
ringan..boleh la !
twinkeenabilah said…
tak berat pun, jgn risau :D
kemas !..laju ja loading..^.^
ArulchelseA said…
ringan je blog ni.. tk berat lah..ok
aena jamil. said…
blog ringan. tahniah :D
Danial Razak said…
ok jer lah..ringan jer..=)
Shaherah said…
tak berat.. ok jek ^_^
Ezad Skytech said…
blog ni ringan la..loading pon OK..tak sangkut..simple je..(^^,)
alyana shafinas said…
blog nie ringan je n comey lahh plakk..hohoo
comel2...BMI lulus
sekrg ngah mencri..mane nak tekan follow nieh...adesh...rabun kah daku ini...huhuh
baru jumpe...k..follow back
G3-lina said…
x berat x berat! gud job!
Blog ni x berat p0n.. :)
pinky_liscious said…
blog ni pun tak berat...follow dia la...;0
[sutera kasih] said…
@kepada SEMUA yg KOMEN:

terima kasih yg tidak terhingga, sgt terharu kpd semua rakan blogger yg bagi pendapat, syg korang semua :)
Dalila Diela said…
balas kunjungan untuk segmen nie..
blog nie mmg x berat..
senang hati dtg cnie :)
KhAiReDzAiMy said…
Singgah Kembali...

Blog x berapa berat.. Kira oklah...
Nice blog...
miss lyzeer said…
blog ni boleh kata sederhana la..nak kata lambat sgt pun x..cepat sgt pun x..=). jom terjah blog miss pulak

http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html
athira aziz said…
blog awak x berat pn..thanks komen blog sy..:)
Princess Feyqa said…
salam dtg lawat sini heee :) blog ni xberat pun! cute ada!


jemput ke blog fyqa gak ea :D
hira said…
tak berat! :D

anda dijemput untuk join segmen ni :)

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html
rerehalim said…
blog awak tak berat pon. and very nice:)
AzatLazat said…
tak berat pon blog ni
nice
:)
miss usse said…
blog ni laju je jalan..
sume ok..
hepy blogging!:)
KechikumA said…
salam kenal jugak ye ^^
hehe, blog kamu pon tak berat.
laju jerp loading.
mindaKhayaLan said…
tak berat la..jgn rsau ek..hehehe
[sutera kasih] said…
@kepada kawan2 yang komen:

thanks tau bagi komen2 tu, so skrg tak risau dh blog berat or tak hehe
suraiya sofia said…
k jer..cma lau internet tu tenat, memang la slow..ehehe..tq follow kter..=)
Lyana M said…
tak berat pun.
ringan je.
btw,
lawa la blog ni.
putih, pink n hitam.
sweet!
:)
miezah said…
xberat ..
gud :))
Alisya said…
tak berat..ok je..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …