Skip to main content

Say thank you sambil promosi orang yang memberi tuah

boleh cilok kalau sudi hihi
Salam petang ramadhan (^_^)
Orang berbudi, kita berbahasa. Orang memberi, kita merasa. Jangan jadi kacang lupakan kulit. Budi bahasa budaya kita. Buang yang keruh, ambil yang jernih. Kalau tak nak dilanda ombak, jangan berumah di tepian pantai, bai bai bai sebab nanti merepek merapu haha. Silakan terjah mereka di bawah sebab mereka semua memberi tuah, check lah link di bawah manatau awak pun tersenarai orang yang memberi tuah, maksudnya mereka semua telah drop comment kat entri tu dan membantu saya hehe :)

Blog-blog rakan blogger yang memberi tuah di SINI.
  1. http://anisshafeerasapli.blogspot.com/
  2. http://iladelarossa.blogspot.com/
  3. http://hijauhazel.blogspot.com/
  4. http://bilaorangnogoriceloteh.blogspot.com/
  5. http://www.budakmalaysia.com/
  6. http://www.my-shopping2u.com/
  7. http://www.dianarashid.com/
  8. http://alwaysbecalm.blogspot.com/
  9. http://konspirasi-nakadnas.blogspot.com/
  10. http://adan-akudandiriku.blogspot.com/
  11. http://menitisenja5876.blogspot.com/
  12. http://narcissafelton.blogspot.com/
  13. http://putrimalupage.blogspot.com/
  14. http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/
  15. http://wahidayatulaswa.blogspot.com/
  16. http://faridbudakbaik.blogspot.com/
  17. http://madammondoq.blogspot.com/
  18. http://www.apikpehe.com/
  19. http://blogslucumenarik.blogspot.com/
  20. http://sarahdandia.blogspot.com/
  21. http://apa-apapunada.blogspot.com/
  22. http://hatikubaik.blogspot.com/
  23. http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com/
  24. http://eyfaaliasstory.blogspot.com/
  25. http://rosmimarazak.blogspot.com/
  26. http://zura-merrygoround.blogspot.com/
  27. http://princessredbloodsnow.blogspot.com/
  28. http://syuxermelankolia.blogspot.com/
  29. http://ajumohit.blogspot.com/
  30. http://www.ladydyla.com/
  31. http://coretanakhir.blogspot.com/
  32. http://hanspunyablog.blogspot.com/
  33. http://ufaachan.blogspot.com/
  34. http://nurulchumel.blogspot.com/
  35. http://nurhafiz2009.blogspot.com/
  36. http://alifharis.blogspot.com/
  37. http://monolog25.blogspot.com/
  38. http://senyumangadisgerimis.blogspot.com/
  39. http://mommyakmal.blogspot.com/
  40. http://miniliebe.blogspot.com/
  41. http://www.zafiranabilah.com/
  42. http://shawnrazaleigh.blogspot.com/
  43. http://pelangichenta.blogspot.com/
  44. http://dzladyzwardrobe.blogspot.com/
  45. http://nuruldya13.blogspot.com/
  46. http://kellylovetrish.blogspot.com/
  47. http://bungacj.blogspot.com/
  48. http://ashgive.blogspot.com/
  49. http://www.meckomecka.blogspot.com/
  50. http://naimulfirdaus.blogspot.com/
  51. http://eliefibresz.blogspot.com/
  52. http://sakdiasmari.blogspot.com/
  53. http://watieawang.blogspot.com/
  54. http://tomatowithcheese.blogspot.com/
  55. http://freedomismine-kimiez.blogspot.com/
  56. http://nunuijoe.blogspot.com/
  57. http://myboiler2u.blogspot.com/
  58. http://hatikubaik.blogspot.com/
  59. http://zuhanismohamed.blogspot.com/
  60. http://gadisnotapelekat.blogspot.com/
  61. http://teanyh.blogspot.com/
  62. http://fahmijaafar.blogspot.com/
  63. http://imbobome.blogspot.com/
  64. http://farhanafifah.blogspot.com/
  65. http://nilamsuhana87.blogspot.com/


*KATA HATI: Happy sebab kali kedua lucky join contest hehe. Thanks Alyaesprezzo. Kalau ada contest, jemputlah lagi *winks*

Comments

Alya Esprézzo said…
hehehe..sama samaaaa shaza :)
Nurnajwa said…
Hehe, congrats ;)

*mstla kne support bloggerkn*
[sutera kasih] said…
@Alya Esprézzo:
heeee buat la contest lg :P
[sutera kasih] said…
@Nurnajwa:
thanks dear :)

*sbb tu blogging best hehe*
AmirFX said…
Tahniah Syaza...
Redbloodsnow said…
byk eh mereka yg bertuah ya..hehe
wahida said…
ko menang contest? tahniah nok!! aku tumpang hepi ...
tahniahhhhhhhhhhhhhhhhh ya sis ;)
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow:
sidak berik kmk tuah, jd harus dipublish hehe
[sutera kasih] said…
@wahida:
number 2 kak hehe
thanks sokong aritu..hihi
[sutera kasih] said…
@Rtp Farra Arisha:
thanks arisha :)
arisha dapat jugak kan saguhati?
Hans said…
wah
nama den pun ada?
heheheh
[sutera kasih] said…
@Hans:
hehe mestila ada..
hans penah wish me luck dulu kan
Yumida said…
owh..bertuahnya org yg mendpt tuah..congrats u all...
Shamsuddin Amin said…
bestnye dorg...
semua yg pemes2...
untung la dpt tuah dr dorg...^^
ILA HonEyBuNNy said…
tahniah syaza...

happy for you....datang dengan senyuman...hehe
iPai said…
eh .. saya tak jumpa post tuh ke ?? uhuh ..

baik ye mereka tlg syaza .. dan syaza juga baik promotion diorang balik
Amy Syaquena said…
alhamdulillah rezeki bulan puasa , tahniah ye..
merahitujambu said…
link sy xde pon..=_= x betuah...sedih disitu...salam ramadhan,buka apa td?
[sutera kasih] said…
@Yumida:
sidak berik komen di entri yg kmk join contest..so sidak berik tuahlah :)
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
thanks ila :)

senyum jgn tak senyum hehe
[sutera kasih] said…
@iPai:
masa tu kita tak kenal lg kot hehe
[sutera kasih] said…
@Amy Syaquena:
alhamdulillah..thanks dear :)
[sutera kasih] said…
@merahitujambu:
bkn awk tak bertuah dear, maybe masa tu kita belum kenal, so awk xsempat komen d entri tu :)

salam ramadhan jgk..buka daging kari tadi hehe
alif haris said…
hoho ..
sy pn ade .. terima kasih daun keladi ^^ :)
~AmyLiana86~ said…
congrates yann...xpernah menang contest..huhuhu
sifu im said…
asal name aku x de lam link tu??haha..xpe la..aku x bertuah la tuu..haha
My Name is Mar said…
YES! Nama wa TAKDE:(

Mood: -_-"
Farihah Ahmad said…
kenapa aku xpenah berani join contest =,=
adan said…
blogger support blogger best.. ehehhe.. kan frennn..?
ABU said…
url aku ada..oyeh!! hahaha
Fadzmie Mohamad said…
Congrats, Shaza! Hehe. ;)

p/s: Ada pengumuman penting di latest entry saya, di SINI. ;)
H.J said…
tak bertuah pom saya..haha
Zura said…
tuah menyebelahi yan erk..tahniah...
iPai said…
owh haa tu laa .. mungkin kita tak kenal lg kan ?

skrang dah kenal rasa cam best gila nak buli syaza ni .. heheh
yatie Awang said…
kakak pun ada juga,
Acik said…
alaaaa ..
turun naik turun naik acik cari link acik, x derk pun. :(
[sutera kasih] said…
@~AmyLiana86~:
Insya'Allah ada rezeki nnti, lucky amy pulak kan :)
[sutera kasih] said…
@sifu im:
bukanlah hehe
sbb diorang aritu drop komen di entri contest yg sy join..
semua pun bertuahlah :P
[sutera kasih] said…
@My Name is Mar:
ala janganlah sedih wuwuwuwu :P
[sutera kasih] said…
@Farihah Ahmad:
sy pun jarang berani nk join..sbb tkt tak menang huhu
[sutera kasih] said…
@adan:
hehe mesti support, mcm tagline blog imBOBO yg menang contest ni :P
[sutera kasih] said…
@ABU:
hehe thanks abu!! :P
[sutera kasih] said…
@Fadzmie Mohamad:
thanks fadzmie :)

ada pengumuman penting??ni yg berdebar2 ni hehe ok nnti sy terjah :P
[sutera kasih] said…
@H.J:
hehe..bkn tak bertuahlah..sbb diorang aritu drop komen di entri contest yg sy join ;p
[sutera kasih] said…
@Zura:
alhamdulillah..thanks kak :)
[sutera kasih] said…
@iPai:
yup..mungkin ms tu tak kenal lg :)

errrr..sabo je la pkcik ni suka buli kmi yg muda2 haha
Abang Stalker said…
yeay2!ada terselit. :D


trm ksh syaza..;)
[sutera kasih] said…
@yatie Awang:
thanks akak sbb wish dulu :)
[sutera kasih] said…
@Acik:
maybe masa tu kita lom kenal :)
xpa acik, lain entri, sy up link acik k hehe
H.J said…
nampaknya saya tak tahu pape pasal hal ni..ehehe..
Far8 budak baik said…
seyes jelesssss...
aku nk body shop tu..
no selendang...
HAHAHAHAHA...tapi okey je..cool
nnti aku pakai kau jgn gelak lakk hahaha
||aLeaSaRa|| said…
slm ramadhan sis!nak doodle free tak.jom sggh blog kite ye.dh tag sis tau!

http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/08/mahu-dudel-free-dari-doodleliciousssis.html
iMBobo said…
no 63 disitu! yes!! hehe
[sutera kasih] said…
@H.J:
sebab masa tu tak kenal lg kot :P
[sutera kasih] said…
@Far8 budak baik:
hehe jgn jeles :P
nnti ko pakai tu pashmina yaa
pastu suruh mira ambik gambar
pastu upload okey haha
[sutera kasih] said…
@||aLeaSaRa||:
hehe..thanks dear :)
Insya'Allah kalo rajin sy join k hehe
iPai said…
eh mana post yang ada nama saya tuh .. takde dah T_T

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …