Skip to main content

Sahabatku, mari berdoa :)

boleh double click gambar untuk disimpan hehe

Selamat Malam wahai sahabat sekalian..jom berdoa sebelum tidur. Maafkan semua insan yang pernah menyakiti kamu sebelum tidur, kita tak tahu nasib kita pada keesokan harinya macam mana, kan? Sesunnguhnya dengan memaafkan, dapat menghindarkan diri dari sakit hati, dendam dan membenci. Macam agak kurang entri di blog ini siang tadi kan?huhu. Tadi baru dapat tau berita pasal Gems..dah ada result. So kepada yang ada memohon tu, sila-sila kan cek email :)

Kepada Ipai, boleh tengok Tutorial buat widget Jiran dalam blog
di ---------->
 http://aku-freaky-falcon.blogspot.com/2011/08/berjiran-dalam-blog.html

UPDATE:
  • Kepada H.J, selamat berpuasa dan maafkanlah saya sebelum tido hihi
  • Kepada Aimie, jangan kuat membebel nanti tahap kecomelan meningkat :P
  • Kepada iMBobo, namamu dah disebut ni, tQ memaafkan daku hehe
  • Kepada Hans Hensem, jangan lupa bagi kad raya hehe
Haahhh, ada sesiapa lagi nak saya sebut dalam entry ni?bagitau kat komen, okey. Tawaran sampai esok pagi jam 6 saja hehe

*KATA HATI: Gadis si Merah itu Jambu mesti suka wallpaper ni sebab warna merah jambu hihi Awak jangan lupa ambik tau, sudi2kanlah hehe tu saja saya reti buat. Rasa kelakar tadi cek stats blog, ada jugak orang translate entry resepi Kek Hati Pari saya dari Malay ke English, orang puteh nak belajar buat kek tuuu??kih2 

Comments

Nurnajwa said…
Good night sis ;)

*sorry for everything*
aiman said…
nak tido.. basuh kaki.. bca doa.. lg elok dalam wudhuk.. hehe.. selamat malam.. selamat bersahur,
aiman said…
nak tido.. basuh kaki.. bca doa.. lg elok dalam wudhuk.. hehe.. selamat malam.. selamat bersahur,
H.J said…
si blog hitam ni macam mana?
ILA HonEyBuNNy said…
amin...

thanks syaza ingatkan...

ila akan berdoa sblm tido jap g...

nite syaza...;-)
aimie amalina said…
saya2!
adek kakak!
hahha
nuunite akak!
LiLy Purple said…
entry yg baek utk sy..
br lps mrh2.. gerammmmm.
tp bile bc doa, sejuk plak ati..
tq.. :)
Hans said…
sebut nama saya juga
hehehehe
iMBobo said…
namaku x disebut :( tape2, dah dimaafkan hahahaha
J.Syazwana said…
betul3.
bila maafkan orang hati jadi tenang je. heee :D
wah ! ada lah tu orang puteh tertarik .. hehe ..

kalau komen tu tanpa apa-apa URL yang pelik , takpa .. bukan SPAM .. selalu yang masuk SPAM ni guna ANONYMOUS .. kalau boleh elaklah terima mana-mana LINK yang berwarna biru ye .. demi keselamatan belog kita gak ..
.izzati liyana. said…
Gems tu apekah?

saya tak sempat nak baca entry ni semalam sebelum tidur. so, tak ingat da maafkan orang ke tak. macam tak ehehe.

best lah mendapat perhatian org puteh kan.. :)
mok doa lok..
semoga kmk dapat laki cam PASHA..amin..ngeee.....=]
Myra Jay said…
Ala dah terlopeh... :)
Nak jugak kena sebut nama :)
[sutera kasih] said…
@Nurnajwa:
good afternoon dekk :P

always forgive & forget :)
iPai said…
wah .. sanggup ada terselit satu kat situ .. trimas kasih .. !!!
[sutera kasih] said…
@aiman:
hehe itu yg sepatutnya :)
[sutera kasih] said…
@H.J:
udah tu diupdate :P
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
amin ya rabbal 'alamin
[sutera kasih] said…
@IzZa izaLis ®:
iya bah za hehe
maafkan daku jgk :P
[sutera kasih] said…
@LiLy Purple:
hehe ok2..cool down..
biasa la tu kalo mrh..
[sutera kasih] said…
@iMBobo:
hehe udah update jgk imbobo..
[sutera kasih] said…
@J.Syazwana:
betul..kalau maafkan orang, hati jadi tenang :)
[sutera kasih] said…
@tia @ Ini Kisah Tia:
hee org puteh sesat..kelakar bila dh translate entry tu..adoyaiii

owhh ug kaler biru jek kan..kalo drop link tnpa kaler biru, takpe la kan?ok2..thanks Tia :)
[sutera kasih] said…
@.izzati liyana.:
Gems tu program utk penganggur hehe

hehe takpa2, mlm nnti maafkanlah :P

best tak best, jgn salahguna, sudah hehe
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa igUana:
eeeeeeee PASHA terussss :P
nang ngegeh hehe
[sutera kasih] said…
@Myra Jay:
nanti lain entry sy sebut nama akak pulak k hehe
iPai said…
mak asi .. sampai offer macam tuh ye ..

AMIN2 doa ..
alif haris said…
jom doa :)
amiin ya rabbal alamin
iMBobo said…
eh magic! dah ade nama disitu hehehe
[sutera kasih] said…
@iPai:
hehe its okey :)
janji hepiiiiiii
[sutera kasih] said…
@alif haris:
amin ya rabbal alamin..jom doa dek!
[sutera kasih] said…
@iMBobo:
magic kan hehe
mestilah magic :P
merahitujambu said…
awok..maafkan saya,,sy nk amik..sy suka sgt..terima kasih dear...awk baik..nnt sy bg doole eh..insyaAllah

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …