Skip to main content

Promosi terbaru dari DiGi | Sayang DiGi ketat-ketat

Assalamualaikum dan salam sejahtera my readers :)
Ada pengguna DiGi tak sini? Sayang DiGi tak? hehe. Tiba-tiba pulak jadi freelance promoter. Thanks Nuffnang. Awak memang baik hati dengan saya. Sebab tu tak nak curang. Terima kasih berjuta kali kepada pengiklan DiGi sebab dah banyak kali sudi memilih blog ini. Kebetulan, saya memang pengguna tegar DiGi walaupun jarang nak top up reload, menangis telepon tu sebab sebulan sekali pun agak payah nak top up. Sebab buat apa jugak nak top up, nak SMS dengan siapa jugak..daaaaa. My cousin, Gadis Nikon rajin belanja DiGi reload semata-mata nak bergosip, sengal tak?haha.

Mari sini semua, saya nak promote DiGi ada promosi baru yang terbaik untuk awak semua. Jangan risau, awak boleh klik link yang saya bagi berkaitan DiGi tanpa risau yang link tu akan bagi duit 20sen kat saya. Sebab saya malas dah nak promote churp churp, oleh sebab malas, memang haruslah tiada ganjaran. Sesuai dengan ganjaran orang yang malas haha. Silakan menikmati info terbaru DiGi di bawah :

DiGi Easy Prepaid All Day Free
Best ke plan DiGi Easy prepaid (http://www.digi.com.my/prepaid/plan_easyprepaid.do)?
Tak pernah try, sebab saya masih punya keistimewaan DiGi Campus hehe. Terpandang banner menarik kat situ, DiGi menawarkan pengguna baru nak beli simpack DiGi, boleh personalise dan pilih number telefon ikut suka hati anda. Wahhh menarikkk!!!

DiGi iPhone 4
*KATA HATI: Kena bijak pilih plan, kalau silap pilih, haaaahhhh tak dapat saya nak tolong hehe. Celcom dan Maxis, tak nak try blog ni ke? Aduhhhh (^__^)

Comments

~AmyLiana86~ said…
celcom u pax lagi jimat..hehehe
Yumida said…
huhuhu...x makei dg...celcom pilihan dihati...
ILA HonEyBuNNy said…
xpernah guna digi..

teringin jugak nak guna digi campus..gayut sehari kan syaza?hehe

tapi ila jarang gayot la pulak..hehe
LiLy Purple said…
penah pakai digi tp jap jek... :)
Dea said…
mek da juak num DG easy.. tp jrg pakey..pakey tym mok bgayut jak.. hehe
J.Syazwana said…
saya nak guna digi tapi dak akram tak mau pulak. huhu :P
.izzati liyana. said…
waaa..untung lah dapat kan. terus jadi promoter. hehe.

congrats. :)
Acik said…
dapat BE digi ke? :)
org kuning maseh berleluasa???
hahaha...
Jue said…
tiba2 tringat satu peristiwa yg related ngan digi
but i must admit, digi plan is the best so far =P
ya untuk org berkapel xpala...hehe
iMBobo said…
menarik gak pelan terbaru die tu hehe..nak tukar ke dg lah mcm ni hehe
sifu im said…
x best langsung pakai digi..hoho
Bro ahmad said…
saya penguna maxis tegar huhuu....:)
[sutera kasih] said…
@~AmyLiana86~:
celcom upax pun sy ada hehe
[sutera kasih] said…
@Yumida:
kmk duak2 pilihan di hati :P
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
sy tak penah pun manfaatkan kelebihan dg campus tu..sbb sy xsuka begayut hehe
[sutera kasih] said…
@LiLy Purple:
hehe..mana2 line pun ok jgk :)
[sutera kasih] said…
@Dea:
syiohh..pakey time begayut jak?hehe
tp sms mahal nak oh?huhu
[sutera kasih] said…
@J.Syazwana:
hehe pujuklah dak akram tu
bagi tunjuk plan dg easy ni hehe
[sutera kasih] said…
@.izzati liyana.:
harus kenang budi kan hehe

thanks dear :)
[sutera kasih] said…
@Jue:
hehe i know !!!
tp nsb bek dg baik hati dgn awk kan jue :P
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa igUana:
ehh sik juak..dgn family frens pun okey juak..lagik2 mun diam bejauhan hehe
[sutera kasih] said…
@iMBobo:
menarik2..hehe
bobo try laa :P
[sutera kasih] said…
@Bro ahmad:
hehe mak saya pun pengguna maxis tegar..anak2 tak :P
Yumida said…
dg pun murah juak..tp kt umah sinun line dg x kuat...so pilih celcom.. x kisah la pake simkad apa...janji mun public phone xpat msg..hahahahaha...lalalalalala...sot di pagi ari..
iPai said…
pergh .. jadi promoter tuh .. ni bila stat keje dgn digi ? gaji ok ?

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …