Skip to main content

Lagu MERDEKA Pilihan

*klik banner untuk join, bak kata iMBobo, support mesti support!! (^__^)

Lagu Merdeka/Patriotik pilihan


sumber: http://youtu.be/G5h6KrRkbzc

Since lagu ni disiarkan di TV, saya dah jatoh chenta dengan lagu ni walaupun pesaing Pasha saya si LyndaWaWa dah post sebelum ni HAHA. Saya anak Merdeka.Saya anak Malaysia !! Lirik lagu ni saya tak jumpa lagi, kalau dah jumpa, saya edit kemudian, bolehkan Mar?heee :)

*KATA HATI: Semangat patriotik, ayuhhh geng blogger support segmen member kita, Mar :)

Comments

aimie amalina said…
wuwuwuw
cam menarik gak nih!
cik dila said…
Nenek nak makan durian!! hehe..
Semangat nak merdeka nih..
ILA HonEyBuNNy said…
Yeahhh..

semangat kemerdekaan neh..

bulan neh mood raya n mood merdeka kan..ehhehe
sergeant keroro said…
tak aci, nak pilih lagu ni jugak :P
hari tu ada reader request aw suruh aini tulis pasal penyanyi lagu ni tapi aini xkenalllll,.huhuu=p
cucu umie said…
lagu ini..hehe ayie tak thu sgt..gagag
Nurnajwa said…
Kte ske lagu ni jgak! ;D

*ehehe*
alif haris said…
wah semangat patriotik cmni kita mahu hehehe :D
bunbun said…
fuhfuhhh. ade lagu baru ek. hahahaha. adehh rase tak patriotik sungguh diri ini
hhahaha..tok contest ka deng? xpa2..kitak jak join..hahahaha....semoga menang! ngee...

kamek gerek pasha koh
.izzati liyana. said…
first time tengok version ni punye. saya tak tahu la suka lagu patriotik apa. dulu kat sekolah pun malas je nak nyanyi.
[sutera kasih] said…
@aimie amalina:
menarik2..jom lah join dekk :)
aimie amalina said…
weeee..
suke gak laguuu nihhh! =)
[sutera kasih] said…
@cik dila:
semua kecohkan bila tau nenek sakit nk mkn durian :)
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
harus ada semangat patriotik :)

ada dua perayaan bln ni :)
[sutera kasih] said…
@sergeant keroro:
pilihlah..kalo ramai yg pilih, boleh terpilih hihi
[sutera kasih] said…
@NURUL AINI NORAZMAN:
penyanyi asal, tak tau sapa..kalo versi baru, mostly penyanyi baru :)
[sutera kasih] said…
@alif haris:
harusss punya semangat patriotik :)
[sutera kasih] said…
@bunbun:
yup, ada lagu baru :)

dengarlah, best tau :)
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa igUana:
bukan contest deng..segmen, jom lah join, meriahkan segmen member :)

PASHA OH PASHA
[sutera kasih] said…
@.izzati liyana.:
hehe banyak lagu patriotik best2 :P

tapi yg baru ni best cket :)
Far8 budak baik said…
badjet sedap lah tu..
patut lahh hujan batu
kat sini semalam..
hahahahaha
My Name is Mar said…
Orang Ke-3 VOTE lagu nih!
Ho-ho-ho..
BTW,Thanx join!
Zura said…
semangat merdeka dan raya bersatu thun nie..
grrrrr....
PASHA KEPUNYAANKU
Redbloodsnow said…
xda feel merdeka mek tam puasa tok koh..hehe
iMBobo said…
nak dga lagu raya hehe :)
[sutera kasih] said…
@Far8 budak baik:
citttt..bdk ni kan..kasi bom nnti baru tau hehehe
[sutera kasih] said…
@Zura:
dua perayaan dlm satu bulan hehe
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa igUana:
aok lahh..ktk mpun jak lah semua hehe
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow:
hehe syioh...apakat pakey baju kurung jalur bendera..nang kacak
[sutera kasih] said…
@iMBobo:
apakata bobo yg buat segmen lagu raya pilihan?hehe
Scarlett O'Hara said…
Dtg follow dari segmen merdeka
CikMiMiey said…
merdeka...merdeka...

hoho...tetiba semangat sekali . ni lgu yg kat tibi (tv) tu kan ? huhu
Cik Gee said…
lagu sudirman jua di hatiku.. hehe...
sue perbs.. said…
rmai nye pilih lgu ni.. huhu..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …