Skip to main content

Koleksi E-kad Raya: Selamat Hari Raya Aidilfitri 2011

Salam sayang my readers :)
Semangat raya pulak kan?hehe. Mungkin ini entri terakhir untuk bulan ini, mungkin saja tau. Sebab mak dah warning tadi, udah-udahla online tu, kemas rumah lagi hehe. So saya edit kad raya laju-laju banyak-banyak nak bagi untuk korang semua my beloved member blog. Boleh pilih mana-mana yang korang suka. Ambil dan klik saja gambar-gambar tu, free download e-kad raya untuk korang hehe. Korang gelak-gelak ekk tengok kad raya tadi pagi? Tau la comel orang lidi tu hihi.

Akhir kata, semua ucapan raya saya dah semadikan dalam kad-kad raya ni hehe. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, maaf zahir dan batin. Jangan risau, saya tetap blogwalking mcm biasa cuma tak dapat nak menghasilkan entri buat masa yang terdekat ni. Bai bai semua (^__^)
Cuba teka blogger mana yang ada kaitan dengan seposen? hehe. Saya tak sempat join segmen ucapan selamat hari raya Bro Ahmad, jadi saya ucap untuk semua di entri ni hehe.
Syukran Jazilan to empunya doodle Bunbun dan MerahItuJambu 
serta Pantun Hari Raya daripada entri Mamat (^__^)

*KATA HATI: Kalau rindu, just say hello at here dan di facebook suterakasihyann HEHE.

Comments

ILA HonEyBuNNy said…
syaza dah xnak online ke...hehe

xpa..dengar cakap mak tu...ila pun nanti mst kena warning gak..ehhe

ila amik yer..thanks..ehheh
iPai said…
wah banyaknya e-kad dia .. uhuhuh


hee, mak dah mula berkata-kata kena laa ikut .. heheh

nanti ape2 kontak2 lepas raya (kot2 laa terputus)

Selamat hari raya !!!
Dalila Diela said…
lawo bebenor semua kad raya nie..
kreatif sungguh..
btw, salam aidilfitri :)
Yanyan said…
huu besnyaaa dapat kad raya tp nak kad raya betul. rindu nyaaa zaman-zaman dapat kad raya bertimbun dulu. huu
wah..yg ni comel2. :) x bole nk gelak da. ;D
Yumida said…
waaa...comel2 nya kad raya ya...kretip ktk org juak...
bunbun said…
nampak sesat pulak watermark besa gabak tu @__@ sori sbb tak buat format PNG @___@.

bunbun suka yg org lidi tu lah! hehehe
abghani said…
slmt hri raya 2u...tlg mak kemas rumah..cian mak
Bro ahmad said…
banyaknya kad raya siap ada doodle hmm rajinya awak hehee siap ada ucapan lagi..

seposen..budak sekarang kalau duit raya dah tak seposen..paling koman pun singgit..kecewa!

tu zaman bro kecik2 dulu
yatie Awang said…
selamat hari raya maaf zahir batin, andai ada terkasar selama berblog syaza
iMBobo said…
Bro Ahmad la hehe.. :)
anamizu said…
wahhhh byknye E-kad die..
comel2 plak tu..hehe

selamat hari raya jugak dr cik ana :)
merahitujambu said…
sy pon nk ucap selamat hari raya dan salam syawal..maaf ku pohon..uhuk..cm sedih pulak.hee..sama2..nnt nk try buat header laa=p
cik dila said…
comel2 je semua kad raya tuh.. kalau buat jual laku..haha
anismelon said…
anis pon tak dan join segmen dye..dye nak merajuk sudah..
apik pehe said…
huhu..banyaknyer idea dia ni wat semua ni..hehehe..
.izzati liyana. said…
wahh. sempat juga tu buat banyak-banyak. hihi.

selamat hari raya cik syaza. selama kita kenal ni, mintak maaf jika ada yg menyentuh hati ke terkasar bahasa ke. maaf zahir batin. :)
Umie Artoqiemie said…
perghh rajin eh.. selamat hari raya syaza :D
Aisyah Aina said…
cantik la...

selamat hari raya jugak ;)
Maii Yusre said…
Waa.. semua cantik-cantik belaka! selamat hari raya kak :D
[sutera kasih] said…
@apik pehe:
hehe..thanks apik :)

ambiklah kalau sudi :P
[sutera kasih] said…
@Maii Yusre:
wahhh lama x nmpk Maii, sehat tak?

selamat hari raya jgk ^^
[sutera kasih] said…
@Aisyah Aina:
thanks aisyah, kirim slm kt najwa tau :)

selamat hari raya jgk ^^
[sutera kasih] said…
@Umie Artoqiemie:
sekdala rajin ney..simple jak ya, ktk mun molah kacak gik ya hehe

selamat hari raya umie ^^
[sutera kasih] said…
@.izzati liyana.:
hehe sempat jgk kan, minat tu mesti sempatkan :P

selamat hari raya jgk zaty ^^
minta maaf gak sepanjang kita kenal, terkasar bahasa ke..maaaf tau..
[sutera kasih] said…
@anismelon:
xpe2, nnti sy tolong pujuk dia hehe
[sutera kasih] said…
@cik dila:
haha..sblm jual, dh bankrup sbb byk guna ink :P
[sutera kasih] said…
@merahitujambu:
hehe..sayu je ucapan tu..selamat hari raya gak dear..wahh okey2, cer try buat header lagi :)
[sutera kasih] said…
@anamizu:
hehe..thanks anamizu :P

selamat hari raya jugak, maaf zahir & batin ^^
[sutera kasih] said…
@iMBobo:
hehe..betul2..bro ahmad ^^
[sutera kasih] said…
@yatie Awang:
selamat hari raya aidilfitri kak yatie..maaf gak tau sepnjg kenal, sy pernah terkasar bahasa ^^
[sutera kasih] said…
@Bro ahmad:
hehe...bro ahmad tak nak ambik ke?

seposen..bdk2 skrg tak pandang dh syiling seposen..kalau zmn sy dulu..seposen tu dh kira bsr gak tu, dpt beli keropok hehe
[sutera kasih] said…
@Clara:
hehe..thanks clara :)
[sutera kasih] said…
@abghani:
selamat hari raya jgk abghani ^^
dh kemas rumah tadi kt ruang tamu..esok kt ruang lain pulak hehe
Jue said…
wah byk aih e-card...rambang mata sbb smua ya kiut2 jak

psst: bole ku sa cam serba slh tek mok klaka swk atau bm besa sbb takut slh blog!hahaha
[sutera kasih] said…
@bunbun:
hehe xpela bunbun..sekali promote bunbun :P

org lidi tu jgk bunbun suka ekk haha
[sutera kasih] said…
@Yumida:
hehe thanks kak..ambikla mun sudi :P
[sutera kasih] said…
@Iz.Eusof (Abg Stalker):
hehe abgstalker suka gelakkan ekk :P
[sutera kasih] said…
@Yanyan:
hehe..zmn dulu2 best je kan dpt kad raya bertimbun2
[sutera kasih] said…
@Dalila Diela:
hehe thanks dear..ambiklah :)

salam aidilfitri :)
[sutera kasih] said…
@iPai:
ipi, ambiklah :)

hehe..dh kemas tadi...esok kemas ruang lain pulak :P

sy tak hilang, ipai tau kan nk kontek sy kt mana haha

selamat hari raya :)
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
hehe..online ehh online..
tapi kena kurangkan masa online :P

thanks ila sudi amek :)
sizuka[Izzati] said…
waaa comelnya e-kad.hehe~
comel...amik satu letak kat blog ;D
ABU said…
selamt hari raya gak aku ucapkan..maaf jika ada terasa hati..
wah banyak dodol kad raya..nice :D
alif haris said…
hehe sy tak gelak kak .. sy ketawa jah .. har har har :D
Hans said…
apa2pun kad raya tetap dihati
:-)
selamat hari raya. rajin rajin, hantar la kad raya dekat sy :)
sergeant keroro said…
wah wah, banyak. nantikan kad raya dari keroro :P
My Name is Mar said…
Ho-ho-ho!
Yelahhh... Wa amek lah ni...
Ngajuk lak wa tak amek e-card dia..
Ho-ho-ho!
Far8 budak baik said…
seyes lawa..
wahhhhh!!
aku nk jugakkkk
[sutera kasih] said…
@My Name is Mar:
hehe thanks Mar :P

yessss berjaya pujuk Mar terima kad tu haha
[sutera kasih] said…
@Encik Psychopath:
selamat hari raya jugak EP :)
maaflah, sy dh hbis pos kad raya minggu lepas..tggu raya taun dpnla kalo cmtu :P
[sutera kasih] said…
@Hans:
E-kad mmg tak dpt ganti posisi kad raya di hati ^^
[sutera kasih] said…
@alif haris:
hehe amboiiii ketawakan org lidi akak la tu kan!!
[sutera kasih] said…
@ABU:
selamat hari raya gak bang bu..maaf jgk :)

xpandai buat dodol, jd buat dodol kad ray ajak la hehe
[sutera kasih] said…
@Ummi_Rosalicious:
hehe..thanks :)
ameklah amek hehe
[sutera kasih] said…
@Far8 budak baik:
thanks dek..bahh, ambiklah bahh..dibagi free tu hehe
banyak juak kad raya kitak ya..hehe
nelly said…
SELAMAT ARY RAYA !!
Myra Jay said…
Sooo sweet your e-card raya dear..

Pasni leh oder 1 lah :-0

Selamat hari raya again ya..
.izzati liyana. said…
yeah. sama-sama bermaafan. tak sangka dari jumpa blog cik syaza dekat tempat ping, boleh jadi rakan blogger rapat saya :)
d_LA said…
wahhhh..cantiknya..rajinnya..banyaknyeeeee... dear, selamat hari raya taw..kalo ade slh silap, maaf byk2 yer..muahhhhhh^^
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa igUana:
hehe...yala tek, eksaited kali jak :P
[sutera kasih] said…
@nelly:
Selamat Hari Raya Aidilfitri Nelly :)
[sutera kasih] said…
@Myra Jay:
hehe xperlu order..ambik je free :P
[sutera kasih] said…
@.izzati liyana.:
hehe saling bermaafan :)
siapa sangka cempedak dh jd nangka ehh hehe...thanks sudi klik blog sy kt tmpt ping tu, kalo tak, xla kita kenal :P
[sutera kasih] said…
@d_LA:
hehe..thanks dear :)

selamat hari raya jgk dear ^__^

maaf atas segala salah silap yg tak disedari huhu
Encik JI said…
selamat hari raya. semua sedang berhepi2. wlopn bukn esok raya. hehe
.izzati liyana. said…
hehe. sama-sama. takdir.
[sutera kasih] said…
@Encik JI:
selamat hari raya Encik JI :)

jangan ignore yeaa hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …