Skip to main content

Kami Datang Nak Duit Raya

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)
Hari ni hari ahad kan? So hari untuk bersantai-santai tanpa blogging, boleh? hehe. Okeylah, nak tunaikan tag dari rakan blogger, DearBella. Korang jangan gelak ehhh kad raya yang saya design. Siap bagi lukisan lepas bangun tido tu. Ikhlas dari hati tu kottt walaupun tak flash-flash, tak doodle-doodle hehe. Syarat-syarat contest, sila klik banner Upin Ipin di atas tu. Antara syarat wajib, mesti decorade homemade card hari raya. So Anis Melon, pilihlah daku penerima duit raya RM50 tu, okey? hiksss. Silakan ambik kad di bawah.
Bahagian dalam kad

Bahagian depan kad

Insan bertuah yang kena tag, dipilih sebab punya kebolehan melukis tahap profesional:
Lady DylaIpai (^__^)

*KATA HATI: Maaf kalau ada tag dari kamu yang saya belum tunaikan..bawa-bawa bersabar yeaa  maybe saya akan tunaikan di blog Sutera Syaxa, sebab tu pun blog saya jugak cuma jarang update sebab dah habis koleksi assignment dikongsi di sana hehe. ---> Jom 'exchange link' !

Comments

kehkehkehekeh...tang tudung jak hebat..p org lidi duhal...lucu....gud luck.....p kacaklah!!!
Umie Artoqiemie said…
cute jak upa hahahahaaha.
aimie amalina said…
weeeewiiit!
comei kot!
hahaha
i loiiikeee!
>______<
Bella said…
Ok apa... comel tu...
Good Luck juga...^^
jom tolong like.

like this page
http://www.facebook.com/SujiSu​jiCollection
like this too
http://www.facebook.com/photo.​php?fbid=192401654158065&set=a​.191
935747537989.51474.18192340520​5890&type=1

terima kaseh!!
iPai said…
ala tak suka ada 'adek' kat situ .. tak nak jawab ..
iPai said…
yg sitemap tuh, yup buat manually .. huhu.. tak pandai sgt kalau pakai code advance .. plus tag pada post pon agak carca merba sikit .. dah malas susun .. hahah
FizaFizz said…
hehe..comel la org lidi itu!! nak print! nk print! hehe :)
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa igUana:
haha imagine jak ktk..org bok bgn tido alu nk melukis di paint..ya la jadinya ahaha
[sutera kasih] said…
@Umie Artoqiemie:
ktk netakkk org lidi kmk ahhhh hehehe
[sutera kasih] said…
@aimie amalina:
comey ke aimie?
mcm aimie kan org lidi tu hehe
[sutera kasih] said…
@iPai:
cetttt merajok la pulokkkk..dh remove
[sutera kasih] said…
@iPai:
owhh..susah ekkk..malas la kalo camtu..
[sutera kasih] said…
@FizaFizz:
hehe thanks dear, silakan print :P
Yumida said…
owh..kretipnya ktk org tok....gdluck2...
.izzati liyana. said…
haha. rajin eh.

goodluck cik syaza. :)
anismelon said…
nice nice..kretip..comel je org lidi toh..heheh

btw tenks yup sudi join..:)
pa benda doodle ya? mok tauk2...
d_LA said…
huhu..pro la sgt dla ni..biase2 je..InsyaAllah kalau sempat dla join..agak busy skit skang ni..thanx tag dla..neway, gudluck ya^^
ILA HonEyBuNNy said…
hehe..

good luck syaza...kalau bab melukis ila mmg hancur..hehe
Nurnajwa said…
Alahai, comelnya ;D

Ce print pastu pos kt kte, hehehe.
[sutera kasih] said…
@Yumida:
biasa jak ya kak..lukis2 kdk miak tadika hehe

thanks kak :)
[sutera kasih] said…
@.izzati liyana.:
hehe rajin :P

thanks for ur wish dear :)
[sutera kasih] said…
@anismelon:
hehe org lidi bdk tadika :P

you're welcome, nk duit raya hehe
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa igUana:
doodle ya..nok katon cute2 dilukis nektok femes hehe
[sutera kasih] said…
@d_LA:
aahhh tau jgk dyla busy..xpa2, if ada masa join la, manatau dpt duit raya hehe

thanks dear :)
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
hehe sy pun hanco jgk..
tp tanpa segan silu post jgk kt entri ni haha

thanks dear :)
alif haris said…
comel kad raya hehe ^^

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …