Skip to main content

Jom Join BLOGLIST MYNA !!

Selamat malam my readers :)
Sebelum tido dan menjalankan aktiviti terjah menerjah, jawab tag dari adek comel dulu yeaa. Jom join bloglist Myna. Hai Myna :) Siapa berminat nak tambah kenalan, kliklah banner untuk join. 

Saya nak tag orang-orang comel:
  • iMBoBo (sebab dia suka support member blogger)
  • iPai (sebab dia tengah down blogging)
  • Nur Najwa Chan (sebab dia tengah sakit)

*KATA HATI: Majulah bloggers untuk negara heee.

Comments

Nurnajwa said…
Ehehe, apela sis ni. Thanks ;)
ILA HonEyBuNNy said…
join jangan tak join..hehe

selamat malam syaza...;-)
AmirFX said…
Orite.. KAktok terjah menerjah juak sebelum beradu...
merahitujambu said…
dear..ni doodle trade saya untuk awok

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/08/hutang-doodle.html
Umie Artoqiemie said…
MAJULAH BLOGGER!! Hoop Hoop Hooray!!
.izzati liyana. said…
haha. adek comel kah?

yg commenters tu cik syaza pergi dekat sini.

http://last-comments.blogspot.com/p/top-commenters-of-period.html
iPai said…
wah .. join bloglist tuh ..

hmmm, nak reply kat mane ye syaza .. syaza kasi kontak yg syaza selalu cek ?
iPai said…
oh ye, saya dah reply emel tuh ..
merahitujambu said…
good luck dear..sy pon baru lepas join segmen
Faidhatul Arfah said…
yeayyy , maju lh blogger untk negara. hee (:
[sutera kasih] said…
@Nurnajwa:
hehe senaman jari utk org sakit :P
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
hehe..ktk nang rajin, bgs2 :)
[sutera kasih] said…
@merahitujambu:
thanks dear, syg lebihlahhhh hehe
[sutera kasih] said…
@.izzati liyana.:
hehe tapi comel lg jaja la :P

owhh kt situ ekk, okey2 thanks dear share ^__^ syg lebihhh :P
[sutera kasih] said…
@iPai:
sy dh reply persoalan ipai d emel 1st tuuu
[sutera kasih] said…
@merahitujambu:
thanks dear :)
yup, ada sy nmpk segmen bulat2 kretip tu kan hehe
iMBobo said…
thanks cik syaza! :)
.izzati liyana. said…
@[sutera kasih]

jaja tu dpt tempias kakak die yg cun ni. :P haha!
My Name is Mar said…
Rajinnya join.
Wa malas join sebab kena TAG-TAG!
Ho-ho-ho..
Nasib bek nama wa tak di-TAG!
cx's said…
cx daripada bloglist yg same. :)
[sutera kasih] said…
@cx's:
ohh dh ada result ekk?
terlepas pndg la sy kalo cmtu huhu

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …