Skip to main content

Jangan Lupa Namaku | Backlink E-kad Selamat Hari Raya

Walau aku tidak bersamamu
Jangan engkau lupakan diriku
Walau aku tiada di sisimu
Jangan engkau lupakan namaku
Kerana...
Aku mengingati mu
Kerana...
Aku men’cintaimu...
Andai aku bisa bertemumu
Dengan seyum ku tadah syukurku
Andai aku bisa menyentuhmu
Air mata pasti deras gugur
Kerana...
Aku merindui mu
Kerana aku sentiasa
Menyintaimu oh sepenuh hati
Walau kamu jauh di mataku
Jangan aku hilang dalam kalbu
Saat kamu samar mengingati
Jangan aku terus kau lupakan
Kerana aku
Sentiasa mengingatimu
Kerana aku
Sentiasa menyayangimu oh sepenuh hati...
Andai aku bisa memelukmu
Pasrah aku tabah diujimu
Andai aku bisa dicintai
Dengan rela menyerahkan hati
Kerana...
Aku merindui mu
Hmmm...Kerana aku sentiasa menyintaimuuu..
Artist: POMPA BENSIN
Song: Jangan Lupa Namaku (OST-Ramadhan Terakhir)
Lirik Lagu Jangan Lupa Namaku

Info berkaitan Pompa Bensin: http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/08/info-tentang-pompa-bensin.html

Okey, baru lepas feeling tengok drama Ramadhan Terakhir. Terfeeling pulak tengok Akhie, lakonan Jaslin Puasa hehe. Dah-dah, bukan korang saja yang rindu, saya pun rindu jugak nak update entri baru hehe. Rasa macam 'something wrong' kalau tak blogging. Tips terbaek orang putus cinta adalah BLOGGING muahahaha!!. Kepada blogger INI, terima kasih kerana tercari-cari diri ini HAHA (kenja). Jangan jeles.

See, macam merepek dah ni, sebenarnya nak ucap SYUKRAN JAZILAN kepada korang yang sudi terima e-kad raya dari saya dan sudi menempeknya di blog korang hehe. Terima kasih jugak kepada rakan blogger yg bagi e-kad raya. Jangan lupa namaku yaa hehe. Ehh, jangan lupa bagitau kat ruang komen kalau korang ada bagi e-kad raya kat saya (bajet ada orang nak bagi) dan ada letak e-kad raya saya dalam blog korang, saya nak backlink dalam entri ni (^__^).
  1. http://www.trioseposen.com/2011/08/suterakasih-punya-kad-raya.html
  2. http://imbobome.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-beraya-bersama2.html
  3. http://anismelon.blogspot.com/2011/08/kad-rayakad-raya.html
  4. http://umminabilaradzi.blogspot.com/
  5. http://pimpintangan.blogspot.com/2011/08/sedih-dan-sayu-tetiba.html
  6. http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/08/e-card-dari-miss-syaza.html
  7. http://my-niezzareena02.blogspot.com/2011/08/salam-lebaran-buat-uols.html
  8. http://normj1001.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya-aidilfitri-1432-h.html
  9. http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/08/e-card-versi-musicbrilliantcom.html
  10. http://www.abgshah.com/2011/08/salam-idul-fitri.html
  11. http://www.ladydyla.com/2011/08/eid-mubarak-wishes.html
  12. http://worldofsizuka.blogspot.com/2011/08/barang-free.html
  13. http://ipai-ans.blogspot.com/2011/08/kad-raya-merdeka-2011-buat-pengunjung.html
  14. seterusnya akan diupdate kalau korang bagi link hehe TAPI no need drop HTML link tau..just paste link :)
*KATA HATI: Gelora hati kalau tak blogging HAHA.
*upadate: tukar sikitlah sebab ada Abang tu buat-buat tak faham pulak gelora tu haha
Gelora Jiwa macam lagu Yuna bila tak blogging HEHE.

Comments

iPai said…
heheh .. geloranya hati dia tak update .. hehe
[sutera kasih] said…
@iPai:
hehe..tak khusyuk sy buat keja pagi tadi..terbayang2 blog :P
cx's said…
alahai kembar nama. untunglah org cari die. jiran die pon die tk cari. sedih tau.
cx's said…
tk tahu nk komen katne ntk jwb p'soalan anda. btw, spam tu mmg p'buatan keji ntk hack people. jumpe jak kat akhirat. tkya ssh png pk. ye idok? huhu. then, bw? yeah. accepted ur reason :) yg penting, ikhlas to follow them. :) tq!
[sutera kasih] said…
@cx's:
hehe ciannya..apela Mar tu, tgk jiran awk dh majok ni :P

xpa2, komen saja di sini hehe
bahaya gak komen spam tu kan..ishh, rasa nk ketok je huhu
hehe thanks yeaa :)
Far8 budak baik said…
putus cinta ke wehhh..
org sabah pulakkk..
entry tak macamslang sabah pun..
bha..najung selera kita nnti..
haha!
cx's said…
it's oke :) MB memang suka cari org lain drp jiran dia sendiri :) sedih ni. majok gn die smpai raya. btw, thanks sudi komen my entry :) sgt byk komen anda :)
[sutera kasih] said…
@Far8 budak baik:
budak kecik ndak bleh tanya soalan pts cinta haha

laa..nnti kalo ku slang sabah, susah karang readers blog ni mau paham huhu..

bah, nntila lau ada gathering yaa hehe
alif haris said…
hihihi .. ingat ape tadi "jangan lupa namaku"
lagu ost ramadhan terakhir rupanya.. selama ni pernah tgk tp tak tahu tajuk lagu har har har
Shamsuddin Amin said…
knp semua syik crita psl ramadhan terakhir ni...???
best sgt ke...???

teringin plak nak tgok... hoho
iMBobo said…
thanks cik syaza! hehe
eh..nampak gilak kitak memerli kmk..haha..kmk stat blog sebab putus cinta..but now blogging dah jadi hobi..heheh
bunbun said…
amboi cakap sabah pula mereka. sya nda paham ni . hahaha.
merahitujambu said…
sedap ke??xpernah dgr..thanks..nnt nk dgr laa
gelora?hahaha..ok,bt2 faham. :)
Khairul Antasha said…
Selamat hari raya utk ktk & family...

*kmk x smpat nangga ramadhan terakhir mlm tdik..huhu
Acik said…
alalaaaa ... link acik ada kat situ! heheheeee ...
selamat hari raya!
Hanie_Dew said…
eh eh [sutera kasih] ni sabahan ke sarawakian.

wah walaupun tak dapat kad raya tapi meriah dengan e-kad raya
My Name is Mar said…
Errrr.... Cx ada kat sni... Adeh-_-"
Bukan taknak cari,.. Tapi kalau dah salu sangat cari, rasa mls nk cari..
Macam jauh lah plak rumah kan cx?
Tunggu raya, wa dtg rumah eh..

Miss syaza Sutera Kasih, nama cx pun syaza jugak.. Ho-ho-ho!
BTW, thanx for the backlink kat bwh lirik tu.
mama@eCha said…
dear syaza..selamat hari raya,semoga lebaran tok akan menjadi lebaran nak lebih bermakna utk kt semua k..
maaf mun ada kata nak menyakit jiwa dn raga..or komen yg x seswaii d rasa k..manusia biasa mudh molah silap....:)
Bro ahmad said…
entri last nak raya ke? bila nak cuti blogging ni hehehe salam syawal dan selamat hari raya maaf zahir batin..makan kue tu ingat kat bro yekkk..:)
nelly said…
best oo layan cerita RAMADHAN TERAKHIR ~!
NM02 said…
selamat hari raya, maaf zahir dan batin. take care sepanjang cuti raya nnt ye
Myra Jay said…
Selamat Hari Raya dear..

Semoga ceria2 selalu tau :-)
wahida said…
selamat hari raya aidilfitri my dear...
maaf zahir dan batin...
[sutera kasih] said…
@cx's:
hehe..Mar dh jwb kt bwh tu :P

yuo're welcome dear ^^
[sutera kasih] said…
@alif haris:
hehe..femes dh lagu tu dek..
best sbb hari2 dgr masa tgk drama tu kan..tp rasanya xdpt nk lawan drama ramadhan taun lepas tu..
[sutera kasih] said…
@Shamsuddin Amin:
best sangat, rugi ehhh kalo x tengok hehe
habis suda semalam hoho
anismelon said…
link anis pon ade lah..hehe..tenks cik sutera kasih syg..
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa igUana:
olakasehhhhh..duhal tekk..okeyla ya ohh drpd merintih sik tentu pasal cz pts cinta..better blogging hehe..
[sutera kasih] said…
@bunbun:
hehe..bunbun pandai ckp sabah ka?
boleh bahhhh haha
♥ solehah ♥ said…
huwaaa..kmk pun lamak sik dtgsitok aie.. :(

p/s : klak kmk molah tutorial k button coment ya k :)
[sutera kasih] said…
@merahitujambu:
sedap2..dgrla nnti :)
dgr je kt fanpage FB dorang
akhie dlm cite ramdhn trakhir tu ensem kan,.hik3

selamat hari raya!!=)
[sutera kasih] said…
@Iz.Eusof (Abg Stalker):
hahaha..apela abg stalker tafsirkan tu hahaha
Zura said…
a'ahlah..ramadhan terakhir tue dah abis kan..
.izzati liyana. said…
betul la farid cakap. saya pon mcm terkejut sikit taw cik syaza ni dok Sabah. gaya entry ni takde mcm org sabah lgsg.

seronok lah tu ade org amek die punye e-kad. hihi.

something wrong eh? haha. saya nanti beberapa hari jugak ah tak blogging sebab balik kmpg. xde internet connection kat sana.
[sutera kasih] said…
@Khairul Antasha:
selamat hari raya juak utk ktk & family :)

*best aiee last episod lam tadik..sik sgka akhie ya ank hashim..huhu*
[sutera kasih] said…
@Acik:
hehe..mestila, acik kasi kad raya :)

selamat hari raya acik !
[sutera kasih] said…
@Hanie_Dew:
hehe hanie, sy sabahan jugak sarawakian jgk ^_^

sudi2kanlah ambik yerr hanie..mana si jue tak nampak hehe
[sutera kasih] said…
@My Name is Mar:
kami kembar nama SYAZA hehe

korang berjiran betul2 ke?rmh dekat ekkk??hehe

you're welcome ^_^
[sutera kasih] said…
@mama@eCha:
hai mama echa..selamat hari raya juak kak..amin ya rabb..semoga lebaran ni bermakna utk kita semua..

kmk minta maaf juak mun penah tersilap kata huhu
d_LA said…
byk ye dpt e-card..best2..dla bz la puasa thn ni, update pun jrg2..neway, thanx sgt kad raya tu taw, x sempat nk membalasnya..nt dla buat e-card utk semua^^
[sutera kasih] said…
@Bro ahmad:
hehe perli nmpk :P
gelora jiwa kalau tak update
kecuali broadband dh putus baru stop haha

salam lebaran & selamat hari raya jgk buat bro ahmad..maaf kalau pernah terkasar bahasa termenyakiti hati huhu

tgk duit raya, ingat bro ^^
[sutera kasih] said…
@nelly:
bestkan drama tu Nelly..byk benda yg kita boleh ambil pengajaran..
[sutera kasih] said…
@NM02:
selamat hari raya jgk kak :)
maaf zahir & batin ^^
take care ~
[sutera kasih] said…
@Myra Jay:
selamat hari raya jgk kak :)

raya pasti ceria hehe
[sutera kasih] said…
@wahida:
selamat hari raya aldilfitri kak wahida, maaf zahir & batin ^^
Jue said…
Eh mix sabahan swkian ko duhal. Ko diam di kuching ka sabah nek tok dear?

psst;sikda la ssh gilak programming ya mun kita suka =)
[sutera kasih] said…
@anismelon:
hehe mestila ada..anis bagi kan :P

pandai ekkk sambung nama, cubit kang haha
[sutera kasih] said…
@♥ solehah ♥:
yahhh..kmk pk ktk busy bah hehe

p/s: mun dh polah, padah k..lamak dh kmk tuto polah comment cmya sbnrnya..sana sini jak kmk bertanyak ngn urang hehe
[sutera kasih] said…
@NURUL AINI NORAZMAN:
yehahh..akhirnya ada jgk komen pasal akhie tu hihi..sbb tu la sy highlight nama akhie tu..hensem haha :P

selamat hari raya maaf zahir & batin :)
anamizu said…
ramadhan terakhir!!!!!
akhie hensem!!!! :)

selamat hari raya syaza!
[sutera kasih] said…
@Zura:
yaaa kak..dah habis drama tu :)
ok,abg da fhm :D

lagu kt blog abg tu lagu indon,Disaat aku mencintaimu-dadali. :)

hti tgh 'bergelora' layan lagu ni la. ;P
[sutera kasih] said…
@.izzati liyana.:
hehe..dulu di awal blogging, sy guna bahasa sarawakian, tp mcm susah nk dpt pembaca..lps tu guna bahasa rojak, lg la susah org nk faham..

so bila dh tua cket, perbaiki penulisan guna bahasa baku dan bahasa org yg mudah nk faham..hahh jd la entri yg org susah nk tau sy org mana pulak hehe

mestila seronok org terima e-kad tu..hehe

yup, kalo sayala..rasa mcm lain kalo tak bukak blog..kt fikiran ingt blog saja..addict sgguh kan hehe..xpa2, raya nnti luangkan masa dgn keluarga & kengkawan k :)
[sutera kasih] said…
@Iz.Eusof (Abg Stalker):
hehe ok la tu dh fhm :p

owhh lagu dadali..ok2, nk donlot nnti..best lagu tu heeee

cettt..sempat lg haha
[sutera kasih] said…
@anamizu:
semua ckp akhie ensem kan hehehe

selamat hari raya anamizu :)
[sutera kasih] said…
@Jue:
aokk deng hehe..mestila diam sabah ekot bapak :P
balit cnun ujong tau jak :)

tp byk member kmk ckp dolok programming susah huhu
[sutera kasih] said…
@d_LA:
its okey dear hehe
e-kad pun kad raya jgk :)

busy dla ekk..xpe2, bial x busy boleh continue BW hehe
Hans said…
mak aih
banyaknya komen dkt sini
iMBobo said…
mcm menarik plak komen2 ni hehe tp pening sbb masing2 ckp psal hal lain hehe..
sergeant keroro said…
hehe, sedang mencuba lagi nak buat :P
sifu im said…
ko org sabah ke??agi idup agi gelabang la..ahaha

klu nk wish selamat hari raya kot sabah cmne??
IMANSHAH said…
Buat bonda dan kaum keluarga, sahabat handai dan saudara mara, guru-guru tidak dilupa, rakan sekerja, anak didik tidak dilupa,
serta sahabat alam maya yang setia...

Sebelas bulan kita kejar dunia,
Kita turuti nafsu angkara.
Sebulan penuh kita berpuasa,
Kita bakar segala dosa.
Sebelas bulan kita sebar dengki dan prasangka,
Sebulan penuh kita tebar kasih sayang sesama.
Dua belas bulan kita berinteraksi penuh salah dan khilaf,
Di Hari suci nan fitri ini, Kita cuci hati, Kita buka pintu maaf.
Selamat Hari Raya Idul Fitri, mohon maaf Zahir dan batin...

Imanshah, Ipoh-Tumpat, 26 Ramadhan 1432 H
AmirFX said…
KMk bok update juak ritok tek.. Weeeee.... Lamak sik blogwalking ehhss... Pa kabar ktk tek?
heheheh ......xpa..kmk ada pasha ungu nek tok..hehehe
yatie Awang said…
betulkan syaza, kalau tak buka blog satu hari, macam kehilangan sesuatu je kan hahaha
Umie Artoqiemie said…
POMPA BENSIN LAWAK..pelik bah namanya..
syahirooAhmad said…
wahh ative betul kawan saya yg sorang ni... :D
Zul Fattah said…
wah..cam best je..aku tak de ke?
Amni said…
kamek suka lagu ya.. sangattttt! kamek mok tengok cerita ya pun sebab kamek minat lagu ya..

selamat hari raya maaf zahir batin dear..=)
.izzati liyana. said…
mm, saya ade terbaca satu blog sabah ke sarawak tah saya tak tahu. satu ape pon tak faham. huhu. baguslah. pengalaman mematangkan kita. ceh. tak habis2 nk ckp matang. pdhal tak pon. ;P
[sutera kasih] said…
@Hans:
sebab tak update kan..hoho
[sutera kasih] said…
@iMBobo:
hehe dah namanya ruang komen kan..mestila meriah dgn mcm2 cerita :P
[sutera kasih] said…
@sifu im:
aiikkk..agi idup agi ngelaban tu bkn d sabah hahaha apala sifu ni :P

sama ja la..ingat ni bahasa alien ka apa beza2?haha
[sutera kasih] said…
@IMANSHAH:
fuyooo panjangnya..
selamat hari raya gak :)
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
duhal..patut sik bedok hehe
kmk okey2 jak :)
[sutera kasih] said…
@yatie Awang:
betul tu kak..tgk kakak pun merasainya kan>hehe
[sutera kasih] said…
@Umie Artoqiemie:
tapi unik, buat org tertanya2 apakah???hehe
[sutera kasih] said…
@syahirooAhmad:
hehe..mana da..asyik repost je ni :P
[sutera kasih] said…
@Zul Fattah:
ko ada bg e-kad ekk?
nnti backlink hehe
[sutera kasih] said…
@Amni:
hehe duhal..kmk pon suka lagu ya..best ohhh..

selamat hari raya juak deng..ampun maaf dipohon :)
[sutera kasih] said…
@.izzati liyana.:
tu la..boleh blogging guna bahasa sendiri tp kena translate la, bagi pembaca faham :)

matang matang matang..kalo nk matang, jom pegi Matang kt Kuching haha
Zul Fattah said…
lol.. xpe la.. aku mana la tahu..
eh.. kalau ko nak gabung penulis tu..
ko pergi kat setting>permission>add author..
lepas org tu approved email ko..baru dia boleh jadi author..
ILA HonEyBuNNy said…
syaza....kad raya ila dah sampai lom?hehehhe

selamat hari raya tau..mmafkan ila kalau ada salah n silap....;)
[sutera kasih] said…
@Zul Fattah:
thanks hehe
ingtkan widget yg gabung dua feed blog..salah fhm :P
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
xsure lg ila, kalau dh sampai, sy inform kt Ila tau ^^
apasal Tia takde nih ? hheee .
.izzati liyana. said…
teringin ah nak pergi Sabah Sarawak. tapi tak tahu bila. kalau saya pergi, confirm nak jumpa cik Syaza. kalau cik Syaza dtg semenanjung pon jangan lupa jumpa saya okeh? :D

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …