Skip to main content

Cookies Comel (Part 2)

sumber gambar-gambar: Google dan 2dayblogger.com

Comments

merahitujambu said…
sedapnyaa kuih gayoo kalau cmni...hehehe
iMBobo said…
cik syaza boleh buat cookies muka bobo tak?hahaha
abghani said…
cun lah kueh raya
sharifahzakiah said…
cookies ke mainan ni ? cnfuseeee ! huhu
Bui Junaidi said…
mcm sayang jak nak makan biskut2 tok..comel kalik jak..
auny aizie said…
sayang nak makann ni
gile comel .. sayang nak makan ni . hahaa
dhiera said…
betul betul cookies ke ni? macam mainan je~ erk
H.J said…
sutera kasih bagi biskut love tu yer..haha
sifu im said…
biskut raye ke tu??klu aku cam syg je nk makan klu cute gtu haha
GaRy™ said…
yang pacman tuh sangat kiut!! XD
.izzati liyana. said…
comel-comelnya. suka yang kasut dengan beg tu. :)
[sutera kasih] said…
@.izzati liyana.:
cun kan yg handbag ngn kasut tu hehe
[sutera kasih] said…
@GaRy™:
hehe trus rs mcm mau main game kan
[sutera kasih] said…
@sifu im:
hehe..itu cookies..kalo bley, hias je kan
[sutera kasih] said…
@H.J:
haha..boleh bahhhh kalau HJ
[sutera kasih] said…
@dhiera:
cookies la tu..ada cara bentukkannya tu dear.
[sutera kasih] said…
@tia @ Ini Kisah Tia:
hehe tau xpa...terlalu cantik nk dmakan :P
[sutera kasih] said…
@auny aizie:
cute sgtkan smpai xnk mkn hehe
[sutera kasih] said…
@Bui Junaidi:
mun miak suka sidak ya..hehe
[sutera kasih] said…
@iMBobo:
boleh..boleh...kena buat acuan muka bobo dulu haha
[sutera kasih] said…
@merahitujambu:
cantik belum tentu sedap tau hehe
.izzati liyana. said…
tapi semua pon cantik. saya tahu cik syaza tak rajin. tapi nak cakap gak. kalau rajin, sila buatkan untuk saya. haha.

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …