Skip to main content

#WW9: Tinggi-tinggi gunung K, tinggi lagi sayang sama kamu


*KATA HATI: Autopublish again, sorry again, belum sempat balas jejak korang dan belum sempat approve your comments. Petang cket baru free. So layanlah dulu gambar ni :)

Comments

Anum said…
bestnya kalau dapat naik sampai atas kan
alif haris said…
syg sama sapa itu ?? hehehe
apik pehe said…
ehhh..gunung everest ek?hehehe.(tiba2)
AmirFX said…
Gunung Everest tinggi gik...
~AmyLiana8886~ said…
gmbr je syaza?? layan jela..hehe
aimie amalina said…
lallaalal~
sambil nyanyi lagunya..kiki =p
Bui Junaidi said…
sepatutnya kmk g sabah awal bulan 7 tok tek,tp x jd..huhu..lom ada rezeki gk nk g sabah koh
iPai said…
wah .. gunung ape belakang tuh ?
merahitujambu said…
kt mana ni??rasa tenang tgok gambar ni
camni lagu ya tek?femes lagu ya nak?huhu
salwaismail said…
singgah WW.
cantiknya.
:)
shandye. said…
bangun pagi tengok this view buleh sejuk jiwa dibuatnya. hehehe...
[sutera kasih] said…
@Anum:
sy yg dok sini & dh pegi sana beberapa kali pun tak sampai2 lg panjat gunung tu huhu
[sutera kasih] said…
@alif haris:
sayang sama kamu....hahaha
sama saya punya rakan2 blogger :)
[sutera kasih] said…
@apik pehe:
bukan, gunung santubong (tiba2) haha
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
gunung E ya iboh dikatala..nang tinggi hehe
[sutera kasih] said…
@~AmyLiana8886~:
gambar je byk arini hehe layan jela amy :P
[sutera kasih] said…
@aimie amalina:
bestkan lagu ni aimie..favourite tuu hehe
[sutera kasih] said…
@Bui Junaidi:
menaka kak?yahhh mun sik tek dpt jumpa hehe
sik hal, next time plan gik k :)
[sutera kasih] said…
@merahitujambu:
Kundasang, Ranau..Gunung Kinabalu :)
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa igUana:
SAYANG KINABALU s/b Kimin Mudin

Tinggi tinggi gunung kinabalu
tinggi lagi sayang sama kamu,
biru-biru hujung kinabalu
tengok dari jauh,
hati saya rindu

Kinabalu dekat di Kundasang,
Banyak sayur puas pilih-pilih,
apa guna pergi luar negeri,
naik Kinabalu,
hati saya rindu

(Korus)
Sumandak-sumandak pun ramai menunggu,
Menari-nari lenggang sumayau,
Sekali melihat melepak kulitnya,
sayang jatuh cinta............

Sayang-sayang saya Kinabalu
Kaamatan pesta bulan lima
Sayang-sayang kita pergi tamu,
Jalan Tamparuli
Hati saya rindu

hehe layannnn :P
[sutera kasih] said…
@shandye.:
betul2..sulu masa di study, bilik sy atas bukit, bangun pagi mesti nampak view tu hehe
Ezad Skytech said…
cantik pemandangan ni..
tenang je bila lihat pemandangan macam ni..heee~(^^,)
Yumida said…
gng kinabalu ada muka..mmg ada pic gng ya ada wajah...bez nya mun dpt hiking..huhuhu
iPai said…
wah .. kinabalu tuh !!
[sutera kasih] said…
@Ezad Skytech:
cantik kan view ni ezad?
dh pernah pegi sabah x?hehe
[sutera kasih] said…
@Yumida:
aok bena ya..kdg2 ada gunung yg ada muka hehe
aok, best sgt mun dpt hiking..
[sutera kasih] said…
@iPai:
dah sampai ke ipai????
hanez said…
salam ziarah & follow..
iPai said…
tak pernah sampai .. tp ada simpan cita2 nak panjat !!
[sutera kasih] said…
@iPai:
sy pernah smpai di taman kinabalu je..hehe
Yumida said…
be4 nak hiking gng tok kan ada latihan...pun da byr juak..kwn kmk da hiking gng kinabalu ya..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …