Skip to main content

#WW8: Cinta Siber ke Jinjang Pelamin?


*KATA HATI: Hari ini 20072011.
Jom 'exchange link' !

Comments

mr_mrs mikko said…
peewwwiiit!
cuba dulu kunu cerita cmana kamu knal dlm satu entry.. kikiki
ajumohit said…
wahh bestnya...kt sini bykla iklan grapevine, best2 akak klik2
ekmal said…
FRIENDSTER tu...haha, lama gle..semoga bbahgia ke anak cucu :)
Myra Jay said…
Itulah jodoh kan..
Sapa nak sangka kan??

Myra dah lama tak bukak frenster ni lepas dah berkenalan ngan facebook :)
Khairul Antasha said…
hehe..ada byk pasangan suami isteri kenal dr social network..
AmirFX said…
Friendster? Msh ada juak otg makei? hahaa...
Meck said…
dari friendster tu! memang hebat!
wahida said…
hahaha!! ntah apa kabar la acc friendster aku tu...
yatie Awang said…
dah jodoh namanya, cuma bukan semua berakhir dengan baik, jadi kita perlu berhati2
laskar pelangi said…
wah! dah jodoh tak kemana kan..kt mane2 leh jmpe;)
adan said…
jodoh di tangan tuhan..
adan said…
jodoh di tangan tuhan..
ILA HonEyBuNNy said…
wah...alhamdulillah...

jodoh diorg kan..kekal hingga ke akhir hayat....amin...
shandye. said…
RIP Friendster. thanks sbb menjadi social networking site pertama aku.

teehee...
hani apandi said…
best oh org bergerek siber.alu kawen.tp kmk sik cyk cinta siber.huhu.takut mek ngan org sik kenal :P
J.Syazwana said…
kalau dapat pasangan yang jujur okey lah. kalau dapat pasangan yang tak boleh pakai nasib badan lah. heee
Hafizi Sakan said…
jalan2..bace..n follow!!..(http://kitamengonsi.blogspot.com/....jom bace n follow)
[sutera kasih] said…
@mr_mrs mikko:
wiwiwittt...
mana bley kasitau..rahsia kali ahh kak haha
tggu lah, if ada joddh smpai ke jinjang pelamin, baru la sy berani cerita..
xbrani lg sy cerita hal yg belum pasti ni :P
[sutera kasih] said…
@ajumohit:
bestka ya?hehe
aahh kak, rajinla singgah sini ada 3 be GRAPVINE utk my readers :)
[sutera kasih] said…
@ekmal:
tau xpe..fenomena zaman dahulu kala tu sblm FB hehe
[sutera kasih] said…
@Myra Jay:
kalau dh jodoh, takkan lari punya, jadi jgnla risau pasal jodoh hehe


dah delete dh FS huhu
[sutera kasih] said…
@Khairul Antasha:
yup...boleh buat reseacrh ni..ada siapa nk sponser sy tak?hehe
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
kenaknya sikkk..hehe
mstilah ada :P
[sutera kasih] said…
@Meck:
aahhh..dah jodoh kan..
tau x sapa tu?
ahli kumpulan one nation emcee tu :)
[sutera kasih] said…
@wahida:
hehehe sy dh lama delete kak
[sutera kasih] said…
@yatie Awang:
yaa kak..
mungkin itu sebagai medium..
tp perlu jgk diselidik betul2..
tp kak, kalo org tu xnak bgtau background family & dirinya, camne ye kak?huhu
[sutera kasih] said…
@laskar pelangi:
yup..betul tu..
so jgn risau kalo belum ada pakwe hoho
[sutera kasih] said…
@adan: Yup..itu mmg tak dpt disangkal..
Jodoh, maut, ajal, rezki semuanya di tangan Allah swt
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
aahh..jodoh mereka..
syukur alhamdulillah..
kita tggu jodoh kita pulak ila hehe
[sutera kasih] said…
@shandye.:
betul2..hehe
tp my first SN myspace, tapi mcm tak best, betukar ke FS..wowww meriahnya FS dulu hahaha
[sutera kasih] said…
@hani apandi:
yala..kdg2 rami pembulak drp yg sik bulak..contoh jak, gambar yg bulak..gmbr yg diedit..fuyoooooo haha
[sutera kasih] said…
@J.Syazwana:
betul2..so hati2lah dgn social network..huhu
chae ra said…
kalau dah jodoh x kemana....
lilypelangi said…
hopefully sy pon cm tu la :p
merahitujambu said…
sy pula dari facebook jadi kekasih... ..heee...
[sutera kasih] said…
@lilypelangi: amin ya rabbal 'alamin :)
[sutera kasih] said…
@merahitujambu: wahhh..semoga sampai ke jinjang pelamin :)
ASaDa RyutaRo said…
jodoh di mana-mana. kita jak belum tauk.. ;)

semoga sidak tek berbahagia..
bunbun said…
makin releven yer cinta macam ni. mungkin saya yg terlalu konservatif kot. huhuhu
gua doa hajat tercapai
iPai said…
aw .. sweet ye .. apa lagi .. lepas ni yan plak r .. jumpa calon suami kat blog .. wah .. kelas gitu ..
cik blogger said…
yan! jom join GA!! cepat2..thg mlm ni mau tutup sudah..klik link ni:

http://teanyh.blogspot.com/2011/07/ga-siapa-bertuah-dapat-hadiah-baju-hari.html

*hrp2 ko bc komen aku ni aa..hehe*
[sutera kasih] said…
@bunbun:
xtau la dear..
tp dh mcm tren plak skrg hoho
[sutera kasih] said…
@iPai:
haha melawak la pulak si ipai ni
blm prnh lg dgr blogger kawen sesama blogger yg kenal via blog..
kalo ada, blh masuk berita haha
[sutera kasih] said…
@cik blogger:
mana sempat mau join, suda ku tgk tarikh tutupnya hoho
GaRy™ said…
alamak.. kemana dah pegi aq punya friendster ya??... mana taw boleh pakai cari jodoh..XP
[sutera kasih] said…
@GaRy™:
hahaha..pegila carikk sana, manatau ada jodohmu sana :P
alif haris said…
wah wah .. dari friendster tu ..sy dah tak sentuh fs haha
Ardini Humaira said…
me too! kenal melalui friendster juga.. bakal kawen disember ni :D
[sutera kasih] said…
@alif haris:
apa kabarla org2 d fs ya hehe
[sutera kasih] said…
@Ardini Humaira:
yeke dini?
wahhhh bertuah..congratz yaa dini :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …