Skip to main content

#WW7: 1m Springboard Champion.Congrats Abd Afi bin Ali

*KATA HATI: Sepupu sepapat.
-wakil SUKMA 2010
-Himpunan 'links' ilmiah
-Cara semak senaraihitam PTPTN

Comments

iPai said…
mantap gila .. tahniah kat sepupu sepapat tuh ye ..
Bui Junaidi said…
kazen ktk kah..terrer eh
ILA HonEyBuNNy said…
wow...

Tahniah Abd Afi bin Ali...;-)
[sutera kasih] said…
@iPai: org yg rajin berusaha mmg patut dpt kan..lama dh dia berlatih tu..join prtndgn jarang nk menang..akhirnya dia dpt jgk..syukur..
[sutera kasih] said…
@Bui Junaidi: aok..ank uncle kmk..kecik2 cili padi ya
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy: thanks ila, sy wakil hehe
iPai said…
owh macam tuh ek .. tahniah kat dia .. orang brunei kah dia ?

SK duduk brunei ke ?
Tea said…
wahwah. seronok dia. congrats laa.
ASaDa RyutaRo said…
wollah.. hebat! tahniah untuk nya..
[sutera kasih] said…
@iPai: yaa dia tinggal di sana..pakcik sy kawen org sana..so they decide jd wrganegara sana, but still love keep in touch with us at here :)

tak lah ipai..tp jiranlah hehe saya tinggal kat Sabah :)
[sutera kasih] said…
@Tea:congrtaz to him, thanks dear :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …