Skip to main content

#WW12: Tak semestinya tak matang kalau masih layan cerita fantasi

sumber: Google
*KATA HATI: Memang secocok dengan saya kalau layan benda ni HAHA.

Comments

Syuxer said…
la...rancangan kartun fantasi cepat merancang perkembangan minda heheh..
intan.maisarah said…
:) saya jaga layan fantasi
Dea said…
cta pa tok??.. hehe.. katon ka??..:)
aimie amalina said…
hehe
saya sokong 200%
kekadang dlm hidup kite perlukan humor~ kalo 24 jam siyes..umo 23 cam skrg dah jadi 63 kot...ayoo..tamooooooo!

ngeeee :D
Freaky said…
watak dalam cerita ape ni ?
iMBobo said…
betul tu, org matang pun nak berfantasi hehe sya layan cite drgon ball! heee~
ILA HonEyBuNNy said…
betul tu...xkira usia nak layan cerita2 fantasi neh kan..ehheheh
bunbun said…
betul betull! eh ni cite fantasi ape? haha
iPai said…
owh syaza suka katun ye . heheh ..

saya suka juga .. tapi pakej katun astro dah kene potong .. skrang tgk dragon ball kat astro ceria je .. hehehe
AmirFX said…
Pernah kmk tgk cita tok... Mengancam jak upa ompuan makei baju kedak ya...
H.J said…
layan GTO animasi la baru matang..kah3
sergeant keroro said…
sarjan layan keroro, haha XD
[sutera kasih] said…
@Syuxer:
sokong2 pendapat awk tu syuxer hehe
tp kalo bdk2 kena ada bimbingan parents kalo tgk fantasi yg ekstrim hehe
[sutera kasih] said…
@Dea:
bukan katon tapi fantasi..hehe
cita Encantadia di channel Prima :)
[sutera kasih] said…
@aimie amalina:
kalo aimie 63, akak baru 42 je haha
[sutera kasih] said…
@Freaky:
drama tagalog fantasi..Encantadia dan Etheria :)
[sutera kasih] said…
@iMBobo:
hehe tu la..ingt org matang xnk tgk fantasi kann :P
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
tak kira usia..macam2 ada hehe :P
[sutera kasih] said…
@bunbun:
drama tagalog Encantadia dan Etheria hehe
[sutera kasih] said…
@iPai:
bolehlah, tgk jenis kartun jgk hehe

ok la tu dragon ball..rugi tak tgk channel kartun baru utk baby2 hahahaha
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
yahhh org laki lain dtangga sidak..haha
[sutera kasih] said…
@H.J:
perghhh..fantasi lama tu hehe
[sutera kasih] said…
@sergeant keroro:
keroro mmg dh sah2 tegar kartun/fantasi..nama pun sergeant keroro hehe
cik Nemo said…
kemain tau!! hahaa
[sutera kasih] said…
@cik Nemo:
Mengapa?Kenapa cik nemo?hehe
Fiizya Aurora said…
alaaa..sekadar tuk release tension ok per..alaa..umur bkn pengukur..hehehe..sekali sekala nk juga berangan per..hehehe,,,lyan jer..sy pon layan gak..
dwaty said…
setuju.... saya suka tengok kartun... tapi watak kartun diatas ni tak pernah plak tengok... hehehe
iPai said…
@[sutera kasih]
untuk baby ? lagi best ke ?
[sutera kasih] said…
@Fiizya Aurora:
hehe..betul tu..kdg2 otak pun need utk berimaginasi :P

layan saja la kan dear :)
[sutera kasih] said…
@dwaty:
memangla x penah sbb tu avatar je hehe
ceritanya drama tagalog fantasi Encantadi Etheria :)
[sutera kasih] said…
@iPai:
cahnnel 618 BBTV..
itu learning process for babies je kot..haha
Hanie_Dew said…
saya punnnn...(samabil angkat tangan tinggi tinggi)
Afiqa Dayana said…
eh, ade nama danaya .
npe tak letak dayana je :P hihi
cik pon layan katun jgk !
Yumida said…
crita king kong bez... fantasi ka? hmmm x tauk.. alice in wonderland pn bez! plus...doraemon, shin chan, kampong boy..
[sutera kasih] said…
@Hanie_Dew:
wahhh tinggiinya angkat tangan, boleh geng ni!!hehe
[sutera kasih] said…
@Afiqa Dayana:
ehh lebih krg kan nama korang hehe
tp dia danaya :P

kartun salah satu treatment yg best time sedih or stress hehe santaiiii
[sutera kasih] said…
@Yumida:
kira fantasi la ya cz sik logik dek akal hehe

alice in wonderland mmg best cz sgt fantasi!! plus, doremon, sin can, itu sudah semestinya hehe..

kampong boy, bapak pernah bagi dua buah buku KB tu, memang bestlah..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …